C&O Travel Groepsreizen Groepsreizen Barcelona
0031-455327711

Groepsreizen Barcelona

Groepsreizen en incentive reizen Barcelona

Groepsreis Barcelona arrangement bus- vliegreis

Onze groepsreizen adviseurs bespreken met U het programma. Wij maken dit programma voor U geheel naar wens. Wij hebben uitstekende contacten met restaurants, incoming agencies en grotendeels ook directe contacten met partners in Barcelona.

Hieronder vindt U enkele suggesties voor uw programma in Barcelona.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw favoriete programma.

Stadstour
Tijdens een rondrit per bus maakt u een sightseeing tour langs Barcelona`s bekendste bezienswaardigheden.

Ramblas
Het toeristische middelpunt van de stad, dat is deze anderhalve kilometer lange wandelpromenade. Zowel toeristen als lokale bewoners komen hier naar toe voor de vele straatartiesten, kraampjes met allerlei koopwaar en niet te vergeten de boqueria, de overdekte versmarkt.

Sagrada Familia
Al meer dan 125 jaar is deze bizar gevormde kerk in aanbouw.
Het is een van de meest bekende werken van Gaudí en trekt jaarlijks vele bezoekers.
Wilt u de kerk bezoeken voordat hij klaar is? Dan heeft u nog tot 2030 de tijd, want dan hoopt men

Barri Gòtic
De gotische wijk is het oudste stadsdeel van Barcelona.
Naast fraaie historische gebouwen waaronder de kathedraal vindt u hier een wirwar van smalle straatjes en pleinen, waaronder het fraaie Plaza Real.
De wijk staat verder bekend om de vele bars en restaurants en kleinschalige winkeltjes.

Visita Barcelona Artistica
Ontdek tijdens deze excursie de wonderen van de architect Gaudi, zoals Casa Batllo en Casa Mila, oftewel `La Pedrera`.

Wandeling Modernisme
Tijdens deze wandeling door het Quadrat d`Oro oftewel Gouden Vierkant in de bijzondere wijk Eixample, kunt u de schitterende Modernistagebouwen aanschouwen.

Nou Camp (Stadion FC Barcelona)
Helden zijn het, de voetballers van FC Barcelona!
Wanneer ze een thuiswedstrijd spelen, is heel de stad in rep en roer.
De club heeft een trouwe schare fans van over de hele wereld. Een bezoek aan het stadion met zo'n 100.000 zitplaatsen en het museum is voor velen dan ook een must.

Parc Guell
Het meest bekende en populaire stadspark van Barcelona. En niet zonder reden!
Het park wordt doorgaans bevolkt door een bonte verzameling toeristen, muzikanten en lokale bewoners die hier hun dagelijkse wandeling maken. Het park is een van de vele werken van architect Gaudi die de stad telt. Het ligt boven op een heuvel, maar uw klim naar boven wordt beloond. U heeft er een schitterend uitzicht over de stad!

Magische fontein
Aan de voet van de heuvel Montjuic, op de trappen en terrassen voor het Nationaal Paleis ligt de Font Magica, oftewel magische fontein.
's Avonds wordt de fontein in allerlei kleuren verlicht.
Het water danst op het ritme van klassieke muziek. Een fraai schouwspel!

Per fiets door Barcelona
Een van de populairste manieren om deze heerlijke stad te ontdekken.
Onder leiding van een gids fietst u gedurende 3 uur langs een aantal bijzondere bezienswaardigheden!
Er zijn diverse stops onderweg om foto`s te maken of om onder het genot van een verfrissend drankje even op adem te komen!

Mercat de la Boqueria
Voor alle lekkerbekken is dit een must bij een bezoek aan Barcelona. Deze overdekte markt heeft een keur aan lekkernijen, verse vis, lokale specialiteiten en nog meer. Struin langs de kraampjes en vraag gerust om een voorproefje. (Geopenend ma t/m za van 7:00 - 20:00 uur).

De Erfenis
Een online citygame met smartphones en een eigen app. Een zeer rijk familielid is overleden en laat zijn gehele erfenis maar aan een persoon achter. De winnaar is degene die binnen twee uur zoveel mogelijk geld heeft uitgegeven. Alle scores,foto's en wandelroutes worden online geregistreerd  en worden na afloop onder het genot van een drankje tijdens een presentatie getoond.

GPS Photo Tour
Een uniek en interactief programma dat duidelijk meer is dan "met een GPS lopen". U leert de stad kennen, doet gezamenlijke opdrachten, en maakt foto's die een link hebben uw bedrijf of groep. Alles is zeer relaxt dus genoeg tijd voor een drankje!

Fiets-Tapas Tour
Leer tegelijkertijd Barcelona kennen op de fiets en geniet onderweg van de heerlijke Spaanse tapas. Een drankje zal hier uiteraard niet ontbreken.

Workshop Flamenco
Met deze gepassioneerde Spaanse dans leert u Andalusië kennen op het gebied van zang, dans en muziek. Een verrassende introductie met de flamenco zal gegeven worden door een professioneel danseres. Bezoek eventueel na de workshop een professioneel flamenco optreden.

Uw groepsreis naar Barcelona op maat!

C&O Travel is gespecialiseerd in het op maat maken van groepsreizen. Onze groepsreizen adviseurs maken graag uw programma volledig naar wens. Maak uw programma compleet met diverse excursiemogelijkheden zoals een show, diner, themavond, boottocht, etc.

Vraag vrijblijvend een offerte aan naar de stad van uw keuze voor uw persoonlijke groepsreis!