0031-455327711

Groepsreizen Brugge

Groepsreizen/bedrijfstuitjes/personeelsuitjes Brugge

Crazy88
Afgeleid van het TV-programma krijgt ieder groepje 10 dwaze opdrachten in het centrum van Brugge. De ene opdracht is gezellig, de andere gewoon ronduit melig. Hoe dan ook wordt het gegarandeerd een humoristische middag.

Save the nuns
Een hippe non staat klaar om de groep te verwelkomen. Echter de non en haar klooster zitten in grote problemen, ze zitten namelijk op zwart zaad. Het klooster staat op het punt om openbaar verkocht te worden. Er is echter een mogelijkheid om de nonnen te redden, maar de nonnen zijn niet slim genoeg om dit zelf te doen. Kunt u met uw groep de nonnen van de ondergang redden en het best bewaarde geheim van de stad ontdekken?

Met de dood op de hielen
Waar stonden de galgen, hoe werd er geëxecuteerd, waar woonde de beul, waar schreeuwden de heksen hun onschuld uit op de brandstapel? Een gedurfde, griezelige confrontatie met de macabere gebeurtenissen uit Brugges donkerste dagen.

De Erfenis
Een online citygame met smartphones en een eigen app. Een zeer rijk familielid is overleden en laat zijn gehele erfenis maar aan een persoon achter. De winnaar is degene die binnen twee uur zoveel mogelijk geld heeft uitgegeven. Alle scores,foto's en wandelroutes worden online geregistreerd en worden na afloop onder het genot van een drankje tijdens een presentatie getoond.

GPS Photo Tour
Een uniek en interactief programma dat duidelijk meer is dan "met een GPS lopen". U leert de stad kennen, doet gezamenlijke opdrachten, en maakt foto's die een link hebben uw bedrijf of groep. Alles is zeer relaxt dus genoeg tijd voor een drankje!

Boottocht over de Reien
Met alle collega’s de boot op en genieten maar. Een boottocht over de Brugse Reien mag tijden uw bezoek aan de stad niet ontbreken. In fluisterbootjes vaart u door de vele smalle grachten langs de mooiste plekjes van Brugge.

Belfort
Het is meer dan de moeite waard om de 366 treden te bestijgen van de 83 meter hoge voormalige stadstoren aan de Markt. Onderweg naar de top ontdekt u een schatkamer, een indrukwekkend uurwerkmechanisme en een beiaard met 47 klokken. Na 366 treden worden uw sportieve prestaties beloond en heeft u een prachtig uitzicht over de stad en het aangrenzende polderland.

Diamantmuseum
Ontdek de geheimen van de mysterieuze diamantwereld in het Diamant Museum. Het Diamantmuseum Brugge verzamelt documenten & objecten over alle aspecten van de diamant.
Het museum beschikt over een collectie van meer dan 4.000 slijpwerktuigen; deze zijn vooral afkomstig uit Vlaamse slijpateliers die werden gesloten. Een slijpdemonstratie maakt het museum onvergetelijk.

Onze-Lieve-Vrouwekerk
De 122 meter hoge toren van deze kerk is hoger dan het Belfort, wat een teken is van de machtsstrijd tussen kerk en burgerij. In het koor zijn de levensgrote grafmonumenten van Karel de Stoute en zijn dochter te zien en in de zijkapellen hangen 15e-eeuwse schilderijen van de Keulse School. Het kostbaarste bezit is de Madonna van Michelangelo. Zeker een bezoek waard dus!

Chocolademuseum
Al een eeuwigheid brengt chocolade mensen in verleiding. In dit museum kunt u het productieproces van chocolade volgen en kunt u een wandeling maken langs de historie van de chocolade. Uiteraard mag het proeven van een overheerlijk stuk Belgische chocolade niet uitblijven!

Huisbrouwerij De halve Maan
In deze brouwerij, reeds in 1546 opgericht, draait alles rond de "Brugse Zot", een pittig biertje van hoge gisting, op basis van mout, hop en speciale gist. Het gerstenat kan ter plaatse geproefd worden. Wilt u meer weten over het productieproces en de geschiedenis van de brouwerij? Dan organiseren wij een magnifieke rondleiding voor u!

Kantmuseum
Hier snuift u de levenssfeer van de kantklossers op die ons de techniek van het kantklossen demonstreren. Verder kunt u er kantwerkjes uit de 18de en 19de eeuw bewonderen, stuk voor stuk kleinoden met grote waarde.

Frietmuseum
Friet hoort bij België. Gevestigd in de Saaihalle, een van de mooiste gebouwen van de stad, vertelt het Frietmuseum alles over deze goudgele lekkernijen.Na al deze informatie loopt het water u in de mond. Vandaar dat de kelder is ingericht als proefgedeelte. Het museum heeft ongeveer 400 oude voorwerpen in bezit.

Het Stadhuis
Het stadhuis van Brugge staat als een sieraad aan het Burgplein!
Het is een paradepaardje en tevens het oudste stadhuis van de Nederlanden.
Van hieruit wordt de stad Brugge al meer dan zevenhonderd jaar bestuurd.
De prachtige architectuur zal u versteld doen staan!

Middeleeuws Spektakeldiner
Beleef een onvergetelijke middeleeuwse avond! Een feestbanket in een grandioos decor en attracties, middeleeuwse kostuums, muziek en Bourgondisch eten en drinken. Het diner vindt plaats in een neogotische, voormalige kerk en bestaat uit een rijkelijk 3- of 4-gangendiner. Maar het gaat niet alleen om de maaltijd. Acteurs voeren u terug naar de middeleeuwen.

Culinair de stad verkennen
Heerlijk eten en tevens de stad leren kennen. U geniet van een glaasje bubbels op een priveboot, uw voorgerecht wordt geserveerd bij de beste traiteur van de stad om vervolgens via paard en kar naar een prachtige locatie in een 16e eeuws pand te trekken voor uw hoofdgerecht. Vervolgens staan dessert en koffie op u te wachten na een kleine wandeling door de stad.

Uw groepsreis naar Brugge op maat!

C&O Travel is gespecialiseerd in het op maat maken van groepsreizen. Onze groepsreizen adviseurs maken graag uw programma volledig naar wens. Maak uw programma compleet met diverse excursiemogelijkheden zoals een show, diner, themavond, boottocht, etc.

Besteed uw bedrijfsuitje uit aan uw parnter in groepsreizen C&O Travel. 

U als verantwoordelijke voor het uitje met uw collega's wilt natuurlijk op safe gaan en uw collega's een onvergetelijke personeelsreis bezorgen. Onze groepsreis specialisten zorgen graag voor een geheel verzorgd weekend! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan naar de stad van uw keuze voor uw persoonlijke groepsreis!

Groepsreizen of bedrijfsuitjes naar Brugge
Bezorg uw collega's een onvergetelijke reis naar Brugge
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een groepsreis naar Brugge

Nieuwsbrief nu aanmelden:

Bekijk ons privacybeleid