C&O Travel Groepsreizen Groepsreizen Dusseldorf
0031-455327711

Groepsreizen Dusseldorf

Groepsreizen en incentive reizen Dusseldorf

Groepsreis Dusseldorf

Onze groepsreizen adviseurs bespreken met U het programma. Wij maken dit programma voor U geheel naar wens. Wij hebben uitstekende contacten met restaurants, incoming agencies en grotendeels ook directe contacten met partners in Dusseldorf.

Hieronder vindt U enkele suggesties voor uw programma in Dusseldorf.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw favoriete programma.

Winkelparadijs

Dusseldorf staat vooral bekend als `winkelstad` en de sjieke Konigsallee is wereldberoemd.
De straat is een bonte verzameling van elegante etalages en gezellige terrasjes en u zult zich hier geen moment vervelen.
Bovendien zijn onlangs de winkeltijden in deze Duitse deelstaat verruimd, zodat u doordeweeks en op zaterdag in veel gevallen tot 22.00 u. kunt shoppen!

Stadswandeling

Tijdens deze wandeling komt u langs de bekendste bezienswaardigheden in de oude binnenstad met onder andere het oude stadhuis, de promenade langs de Rijn en de langste bar van de wereld.

Medienhafen

ligt op nog geen kwartier lopen van de Altstadt.
Ooit was dit een grauwe havenwijk, maar inmiddels heeft deze wijk Dusseldorf weer op de kaart gezet waar het gaat om media, architectuur, kunst en uitgaan.

Kunst

Voor de kunstliefhebbers is overigens een bezoek aan de Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen ook zeer de moeite waard.
Hier vindt u een van de grootste kunstcollecties van Duitsland met werken van beroemde artiesten, zoals Andy Warhol, Mondriaan en Picasso.

Kaiserwerth

In het noorden van Dusseldorf ligt het 800 jaar oude stadsdeel Kaiserwerth met de ruine van de Kaiserpalts, voormalige burcht van Barbarossa.

Burgplatz

Dit plein wordt gezien als een van de mooiste van Duitsland.
Hier kunt u de Slottoren bezoeken, het laatste restant van het 13e eeuwse slot en het stadshuis aan de Marktplatz uit 1573.

Rheinturm

Hier kunt u met de lift naar de bovenste verdieping, van hieruit heeft u een prachtig uitzicht op de stad.

Culinair

Altbier en champagne leiden de boventoon in deze cosmopolitische stad.
Rheinischen Sauerbraten en Flonz met Olk (bloedworst met uien) zijn hier de specialiteiten.

Restaurant Zum Schiffchen

In Dusseldorf is het zeker aan te raden om een bezoekje te brengen aan het gezellige restaurant Zum Schiffchen. In deze voormalige brouwerij (1893) kunt u genieten van verschillende heerlijke specialiteiten.

De Erfenis
Een online citygame met smartphones en een eigen app. Een zeer rijk familielid is overleden en laat zijn gehele erfenis maar aan een persoon achter. De winnaar is degene die binnen twee uur zoveel mogelijk geld heeft uitgegeven. Alle scores,foto's en wandelroutes worden online geregistreerd  en worden na afloop onder het genot van een drankje tijdens een presentatie getoond.

GPS Photo Tour
Een uniek en interactief programma dat duidelijk meer is dan "met een GPS lopen". U leert de stad kennen, doet gezamenlijke opdrachten, en maakt foto's die een link hebben uw bedrijf of groep. Alles is zeer relaxt dus genoeg tijd voor een drankje!

Boottocht over de Rijn
Bekijk deze bruisende stad vanaf het water. U kunt kiezen uit diverse boottochten die C&O Travel geheel voor u op maat maakt. Tijdens een boottocht vaart u langs de medienhaven, de Rijnpromenade, de televisietoren en nog veel meer !

Uw groepsreis naar Dusseldorf op maat!

C&O Travel is gespecialiseerd in het op maat maken van groepsreizen. Onze groepsreizen adviseurs maken graag uw programma volledig naar wens. Maak uw programma compleet met diverse excursiemogelijkheden zoals een show, diner, themavond, boottocht, etc.

Vraag vrijblijvend een offerte aan naar de stad van uw keuze voor uw persoonlijke groepsreis!