0455327711
C&O Travel Groepsreizen Antwerpen groepsreizen
0031-455327711

Ontdek het Belgische Antwerpen

Antwerpen, een stad vol met historie en charme. Maar ook een stad die bekend staat om museums van wereldklasse en geweldige mode. De vele facetten maken deze stad eentje die zo hoort te zijn: bruisende metropool, gezellig, hartverwarmend, rustgevende hoekjes en tal van mooie groene plekjes. De stad mag ook wel een echte cultuurstad genoemd worden, waar Antwerpen trots op is. 

C&O Travel is gespecialiseerd in het op maat maken van groepsreizen en bedrijfsuitjes. Onze groepsreizen adviseurs maken graag uw programma volledig naar wens. Maak uw programma compleet met diverse excursiemogelijkheden. Onze groepsreizen adviseurs hebben enkele waanzinnige activiteiten geselecteerd om een groepsreis tot een succes te maken. Onze activiteiten zijn altijd uniek waardoor deze reis voor eeuwig op jullie netvlies staat gegraveerd. Kijk snel verder voor enkele suggesties.

Escape in the city Antwerpen – Een hilarische groepsactiviteit

Alle teams worden met handboeien aan elkaar geketend.  Aan iedereen dus de taak om zo snel mogelijk los te komen van elkaar. Los de raadsels, puzzels en opdrachten op en vindt zo de cijfers naar verlossing! Een hilarische groepsactiviteit die door onze groepsreizen adviseurs wordt aanbevolen als echte teambuilding activiteit.

 • Gegarandeerd veel hilariteit
 • Vertreklocatie: Nader te bepalen
 • Duur: +/- 3 uur

Historische foodtour door de oude stad – Proef de Belgische keuken

Proef de oude stad van Antwerpen in deze smakelijke foodtour! Ondertussen genieten jullie van alle prachtige bezienswaardigheden. Proef alle typische gerechten, waaronder natuurlijk de beroemde Belgische friet! Een overheerlijke tour die jullie groepsreis langs de leukste plekjes brengt en jullie smaakpupillen verblijd. 

 • Lekker eten en verbazingwekkende verhalen
 • Vertreklocatie: Hard Rock Café
 • Duur: +/- 3 uur

Street art groepstour – Ontdek de tofste murals

Verken samen met jullie groep de verschillende street art routes. Waaronder één van de langste graffitimuren in Europa. In totaal telt de stad 240 prachtige murals! Via de Antwerp Museum App kan men alle routes vinden en lopen. Liefhebber van prachtige murals en leuke wandelingen? Dan is deze activiteit zeer geschikt.

 • Voeg tijdens deze tour ook een paar stops toe
 • Vertreklocatie: zelf te bepalen
 • Duur: zelf te bepalen

Biertour in Antwerpen – Een zeer smakelijke groepsactiviteit

Tijdens deze tour proeven jullie verschillende bijzondere bieren in de binnstad van Antwerpen. De diverse verschillende bieren laten jullie smaakpupillen genieten. Een heerlijke en gezellige middag is gegarandeerd. Combineer deze tour met een lunch of diner, vraag onze groepsreizen specialisteren naar de mogelijkheden.

 • Iedere vrijdag en zondag in de middag
 • Vertreklocatie: Hanschoenenmarkt 8
 • Duur: +/- 3 uur

De Ruien - Onder de stad stromen de geheimen

De ruien laten het steenrijke verleden van Antwerpen zien onder de grond. Het ondergrondse gangenstelsel laat jullie groepsreis de boeiende geschiedenis van de stad zien. De gids verteld tal van interessante weetjes en anekdotes uit het verre maar ook recente verleden.  Bezoek samen met jullie groepsreis de onderbuik van Antwerpen.

 • Indrukwekkende anekdotes en interessante weetjes
 • Boeiende geschiedenis
 • Ook mogelijk als interactieve tablet wandeling

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

De stad Antwerpen heeft tal van bezienswaardigheden te bieden

Naast bovenstaande activiteiten heeft de stad Antwerpen ook erg leuke en interessante bezienswaardigheden te bieden die ook perfect in de planning voor een groepsreis op maat zullen passen. Lees snel verder naar de bezienswaardigheden die onze groepsreizen adviseurs aanbieden.

Oude binnenstad - Historie

De historische binnenstad is naast de tal van winkels en restaurantjes vooral een ware blik voor het oog. De kleurrijke gevels en gezellige sfeer zal de groep direct een fijn gevoel geven. De binnenstad kent vele leuke plekjes, sommige zijn lastig te vinden als toerist waardoor het leuk is om de binnenstad op een unieke manier te ontdekken met een bijvoorbeeld een leuke activiteit met uw groepsreis.

MAS - Scheepvaartmuseum

De tentoonstelling die in dit museum is gezet is permanent met voornamelijk collectie uit het Scheepvaartmuseum en het Volkenkundemuseum. Op de tweede verdieping van dit museum is het mogelijk om een tijdelijke collectie te aanschouwen die 2 maal per jaar wisselt. Het unieke aan dit museum is het panoramadak met het beste uitzicht over de stad. 

Winkelen - vele bekende winkelstraten

Vele bezoekers aan de stad komen voor de vele winkelstraten die het centrum van de stad rijk is. De Meir is het grootste en bekendste shopgebied waar tal van bekende winkels te vinden zijn maar ook kleine boetiekjes. 

Onze-Lieve-Vrouwekathedraal - Prachtige kerk

Deze kerk is gebouwd in de veertiende eeuw. De kerk is 123 meter hoog en het middenpunt van de prachtige stad. De buitenkant is het decor van vele toeristische foto's, de binnekant mag daardoor absoluut niet vergeten worden. In de kerk zijn er tal van prachtige beelden te zien en werken van beroemde schilders.

Musea - De stad is rijk aan tal van musea

De stad Antwerpen telt tal van museum die de moeite waard zijn om te bezoeken. Een aantal bekende en veel bezochte musea zijn, het Etnografisch museum, het Museum Plantin-Moretus en het Rubenshuis. het Rubenshuis is vooral bekend doordat beroemde kunstenaar Peter paul Rubens hier vroeger woonde en werkte.

Centraal Station - Mooi stationsgebouw

Na de verbouwing heel wat jaren terug is dit station omgetoverd tot een achitectonisch hoogstandje. Het station heeft een mix van imposante stenen met een enorme glazen koepel en nieuwe moderne perrons.  

Schelde - Rivier 

Antwerpen is al eeuwen een belangrijke stad binnen de wereldhandel en logistiek. Dit is voornamelijk te danken aan de ligging van de Schelde. De Schelde betekent voor toeristen de rivier om een rondvaart te maken en de stad op een andere manier te verkennen. Een erg leuke optie voor uw groepsreis. 

Uitgaan - Het nachtleven

De stad kent een levending uitgaansleven waar al eeuwenlang veel mensen naar toe komen. Naast diverse buurtkroegen en populaire clubs bevindt zich in de stad ook een megabioscoop die 24 zalen telt.

Belle Epoque wijk - Een bezoekje waard

De sfeer die deze wijk oproept is anders dan de rest van Antwerpen. Veel inwoners raden deze wijk aan als plek om te wandelen of te fietsen. Vaak wordt de plek overgeslagen omdat deze niet heel bekend is, heel erg zonde.

Vreemdelingenmarkt - Buitenlandse lekkernijen

Vele kramapjes met heerlijke lekkernijnen uit landen zoals Italië, Frankrijk, Turkije, Duitsland en ga zo maar door. Deze markt wordt op zaterdag gehouden en hier worden voornamelijk buitenlandse waren aangeboden. Een bezoek waard samen met uw groepsreis. 

Vraag hier een vrijblijvende groepsreizen offerte Antwerpen aan!

Interesse in een offerte op maat door onze groepsreizen experts? Klik dan op onderstaande link. Onze groepsreizen adviseurs verzekeren jullie dat er een offerte voor een groepsreis  geheel naar wens ontvangen zal worden.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!