045-5327711

BEDRIJFSUITJES EN GROEPSREIZEN NAAR LONDEN

Groepsreizen - bedrijfsuitjes Londen

Onze groepsreizen adviseurs kunnen u uitstekend adviseren met uw Londen programma. Via onze C&O Travel Londen divisie zijn wij uw Londen specialist met een speciale site over Londen www.londen.travel
Enekel leuke suggesties voor uw Londen bedrijfsuitje

Uw groepsreis naar Londen op maat!

C&O Travel is gespecialiseerd in het op maat maken van groepsreizen. Onze groepsreizen adviseurs maken graag uw programma volledig naar wens. Maak uw programma compleet met diverse excursiemogelijkheden zoals een show, diner, themavond, boottocht, en diverse andere opties.

Meer informatie ...
Minder informatie ...

Sightseeing Tour hop on/hop off

Onze vaste Londen buschauffeur organiseert voor u een maatwerk stadstour waar u bij een aantal highlights veel vrije tijd heeft.

Boottocht Thames - Privatiseer uw boot met een groepsreservering

U heeft volop keuze van partyboot tot stijlvolle dinnercruise schepen. Boek een DJ of een band en organiseer uw eigen feest op een schip.
Geniet van de prachtig verlichte gebouwen langs de Thames rivier van de houses of Parlement tot het nieuwe stadsdeel Canarywarf met mooi verlichte wolkenkrabbers.

High Tea

Er zijn in londen veel leuke High Tea locaties voor groepen. U kunt uw bedrijfsuitje doen slagen met een high tea bij Harrods of in het Britsh museum

James Bond groepstour

Een absolute aanrader is een James Bond groepstour londen. Deels te voet en deels per bus of metro olv een gids.
U bezoekt meerdere 007 locaties uit diverse Bondfilms en maak kennis met de wereld van de Britse geheime dienst.

Jack the Ripper pub tour

Bezoek onder leiding van een gids enkele pubs waar Jack the Ripper zijn slachtoffers vond. U wandelt door de gure steegjes van pub naar pub.
Uiteraard onder het genot van een heerlijk drankje. 

Chelsea of Arsenal stadion tour

Bezoek het Arsenal Emirates stadion of het Chelsea voetbalstadion en verken olv gids het stadion met bezoek aan de kleedkamers en de dug out enz.
U sluit deze activiteit af met een bezoek aan het stadionmuseum en de clubwinkel waar u een souvenir of shirt kunt kopen.

Londen groeps fietstour o.l.v. gids

U fiets langs de Londense parken, langs de Thames rivier oever naar tal van bezienswaardigheden.
Bijzonder gezellig en leuk te combineren met een bezoek aan een typisch londense pub.

Londen Dungeons

In deze donkere kerker in het hartje van Londen zult u oog in oog komen te staan met uw ergste nachtmerries. In dit museum bent u meer dan alleen een toeschouwer, tijdens uw ontdekkingstocht naar de schikbarende waarheid achter de meest gruwelijke gebeurtenissen uit de geschiedenis van Londen.

Pub Tour

Als u kennis wilt maken met de echte Londense cultuur, is een pubtour de ideale mogelijkheid om hier het fijne van te proeven. Te voet bezoekt u samen met een gids, oude en bekende pubs in Londen. Laat u verrassen door de fraaie en weelderige interieurs van de uit de 19e eeuw stammende pubs en maak kennis met de echte Londenaars. 

Londen Duck groepen tour

Maak op een ongewone manier een tour langs enkele bekende bezienswaardigheden, per amfibievoertuig. Deze tour gaat deels over water, deels over land. Ook kan dit speciale voertuig worden ingezet voor een thema/route naar wens.

Treasure Hunts

Als u de spanning tijdens de reis wilt opbouwen is de Treasure tour iets voor u. In een race tegen de klok moeten teams op pad door Londen, om opdrachten te vervullen en de code van een cryptex te kraken. Deze zoektocht is mogelijk te voet, per Black cab of zet de typische Engelse dubbeldekker in tijdens uw zoektocht.

Alleen voor Fashionistas

Het The Berkeley Hotel verzorgt een spectaculaire afternoon tea geheel in het teken van de laatste modecollecties van de allergrootste modehuizen zoals u ze treft in Old en New Bond Street. Pattiserie in de vorm van een Manolo Blahnik schoen of Prada jurkje.

Vrijblijvende offerte op maat - groepsreis/bedrijfsuitje Londen

Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende maatwerk offerte van een van onze Londen groepsreis en bedrijfsuitje specialisten. 

Overzicht van de gebruikte cookies

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van ons aanbod

U kunt zich altijd afmelden van de Nieuwsbrief van C&O Travel. Zie ook ons privacybeleid.