C&O Travel Belangrijke informatie heropening Disneyland Paris
0031-455327711

Aangescherpte veiligheids- en gezondheidsmaatregelen Disneyland Paris

Nu onze gefaseerde heropening is begonnen kunnen gasten opnieuw genieten van de onvergetelijke en magische momenten waar Disneyland Paris bekend om staat. In overeenstemming met de richtlijnen van de Franse overheid en lokale gezondheidsautoriteiten, zullen de Parken van Disneyland Paris, de Disney Hotels en Disney Village openen met aangescherpte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen.

Omdat de gezondheid en veiligheid van gasten en Cast Members topprioriteit heeft, zal de gefaseerde heropening van Disneyland Paris een bewuste aanpak volgen met een beperkt aantal gasten, afstandsmaatregelen en aangescherpte aandacht voor schoonmaak afgestemd op de richtlijnen van de Franse regering en gezondheidsautoriteiten. Het dragen van een mondkapje is verplicht voor gasten vanaf 11 jaar oud, voor Cast Members en alle externe operators.

Het resort zal de activiteiten en gezondheidsmaatregelen voortdurend aanpassen naarmate de situatie zich ontwikkelt en in overeenstemming met de richtlijnen van de Franse autoriteiten.

Beperkt aantal gasten in Disneyland Paris

De gefaseerde heropening zal een voorzichtige en weloverwogen aanpak hebben, met prioriteit op veiligheid en met aangescherpte gezondheidsmaatregelen voor gasten en Cast Members. Dit omvat onder andere een beperkt aantal gasten en het vooraf maken van reserveringen of boeken van toegangstickets op datum, zodat de richtlijnen van de overheid met betrekking tot afstand opgevolgd kunnen worden.

Afstandsmaatregelen om de magie te beschermen

In overeenstemming met de richtlijnen van de Franse regering en gezondheidsautoriteiten, worden in het hele resort afstandsmaatregelen getroffen in wachtrijen, attractie-voertuigen, boetieks, hotels, restaurants en andere faciliteiten. Er is duidelijke bewegwijzering om gasten hierop te wijzen.

Attracties

Er zijn aanpassingen gedaan aan alle attracties inclusief een aangepast instapproces om afstand tussen verschillende groepen gasten te garanderen. De Single Rider service en FASTPASS services zijn tijdelijk niet beschikbaar.

Disney figuren

Tijdens de eerste heropeningsfase zullen veel Disney Figuren, Pixar Figuren, Star Wars Figuren en Marvel Superhelden in de parken verschijnen om gasten onvergetelijke fotomomenten te bieden. Van onverwachte optredens tot nieuwe selfiespots, er is geen beter moment geweest om te genieten van nieuwe soorten interacties en ervaringen met de geliefde figuren. Nauwe interactie zoals knuffels zijn tijdelijk niet mogelijk.

Partnerhotels

U ontvangt eventuele noodzakelijke informatie voor uw hotelverblijf van C&O Travel per e-mail.

Shows en entertainment

Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd bij heropening, afhankelijk van de ontwikkeling van de gezondheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties. Hieronder vallen onder andere Disney Stars on Parade en de avondshow Disney Illuminations, die op een later tijdstip zullen terugkeren.

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands, een hooggewaardeerde show, zal in de zomer van 2020 terugkeren, en zitplekken in onze theaters zullen anders ingedeeld worden om fysieke afstand te bevorderen. Gasten kunnen de beschikbaarheid van attracties en entertainment bekijken via de officiële website van het resort en de app.

Restaurants in de parken

De zitcapaciteit van restaurants wordt verminderd en een nieuw afhaalaanbod geeft gasten de mogelijkheid om van hun maaltijd te genieten op de vele buitenlocaties in beide parken. Het aanbod in buffetrestaurants zal worden vervangen door een nieuw all-you-can-eat aanbod met tafelbediening. Gasten kunnen van tevoren een tafel reserveren bij restaurants met tafelbediening. Reserveren wordt ten zeerste aanbevolen voor alle restaurants met bediening aan tafel.

Boetieks

De boetieks van Disneyland Paris zullen open zijn en opnieuw worden ingedeeld, zodat er meer ruimte is om afstand te creëren. Ook zullen er Cast Members aanwezig zijn om te helpen de afstand te kunnen bewaren. Zowel in de restaurants als in de boetieks worden verschillende in- en uitgangen gebruikt, contactloos betalen wordt aangemoedigd en er is plexiglas geïnstalleerd bij de kassa's. 

Toon meer
Toon minder

Persoonlijke bescherming en aangescherpte reinigingsprocedures

Wanneer Disneyland Paris heropent, zullen verschillende gezondheidsmaatregelen in het hele resort worden geïmplementeerd, waaronder het dragen van mondkapjes en aangescherpte schoonmaak.

Het dragen van een mondkapje is verplicht voor iedereen

Voor de veiligheid van gasten en Cast Members, zijn alle gasten vanaf 11 jaar oud, alle Cast Members en alle externe operators te allen tijde verplicht een mondkapje te dragen, behalve tijdens het eten.

Desinfectiepunten (op basis van alcohol)

In het hele resort zijn meer dan 2.000 desinfectiepunten en handwasstations beschikbaar, vooral bij de in- en uitgangen van attracties, boetieks, restaurants en theaters.

Aangescherpte schoonmaakprocedures

Disneyland Paris verscherpt de bestaande normen voor hygiëne door de frequentie van schoonmaakmaatregelen te verhogen. Het hele resort krijgt voorafgaand aan de heropening een grondige reiniging, waaronder ook voorzieningen zoals keukens, sanitaire voorzieningen en attracties.

Ook worden de schoonmaak- en desinfectieprocedures verscherpt in gebieden met veelgebruikte contactpunten, zoals leuningen, tafels, handgrepen en toiletten. 's Nachts worden bepaalde oppervlaktes extra schoongemaakt.

De Disney Hotels & Resorts doorlopen ook een fase van grondige reiniging voor de heropening, hierna zal Disneyland Paris aangescherpte schoonmaakprocedures invoeren op verschillende veelgebruikte contactpunten zoals handgrepen, lichtschakelaars, thermostaten, afstandsbedieningen en meer. Dit komt bovenop de bestaande normen van hygiëne. Aangescherpte procedures zijn onder meer: een unieke / nieuwe microvezeldoek voor de schoonmaak van iedere kamer, desinfectie-voorzieningen, het gebruik van dubbele kussenslopen en aangepaste voorzieningen op de kamer en het verwijderen van items zoals pennen, papier en decoratieve kussens. Daarnaast is er geen tussentijdse schoonmaak tenzij hierom gevraagd wordt door de gast.