C&O Travel Disneyland seizoenen Betoverende kerst in Disneyland Parijs
0031-455327711

Disney's betoverende Kerst

Begin november 2020 t/m begin januari 2021

Dat de seizoenen van Disneyland magisch en sfeervol te noemen zijn is duidelijk. Om er toch nog een schepje bovenop te doen eindigt ieder jaar met het meest romantische en gezelligste seizoen. Disney's betoverende kerst is namelijk echt een seizoen om ultiem van te genieten. Fonkelende lichtjes, een grote kerstparade, feestelijke decoratie, disneyfiguren in prachtige kerstpakjes en nog veel meer zijn het decor van Disney's betoverende kerst. Heeft u zich ooit eens bedacht hoe het zou zijn om de feestdagen in Disneyland door te brengen? In dit korte filmpje nemen wij u graag mee naar dit adembenemende seizoen.

  • Het meest romantische seizoen in Disneyland Parijs
  • De parken zijn omgetoverd in Disneysferen
  • Geniet van speciale shows en figuren in kerst kostuums
  • Begin november 2020 t/m begin januari 2021

Tijdens het betoverende kerstseizoen zijn er verschillende magische en betoverende momenten te beleven. Beleef speciale kerstshows, kerstparade, feestelijke decoratie en Disney figuren in prachtige kerstpakjes.

Suprise Mickey

Deze sfeervolle show is te bewonderen op La Place des Stars. De shows bestaat uit Disney figuren, dansers, live zangers en een speciale kerstversie met adembenemend vuurwerk bij sluiting van het park. 

Disney's Christmas Parade

Tijdens deze magische parade komen Mickey en z'n vrienden langs in hun mooiste kerstpakje. Ze hebben de opdracht van de kerstman om alle cadeaus optijd bij de kinderen te krijgen. Dit is een sfeervolle en kleurrijke parade. De kerstman en zijn elfjes sluiten de parade zelf af in een grote arrenslee. 

Frozen: A Musical Invitation

Ga mee op een betoverende muzikale ontdekkingsreis met uw favoriete Frozen figuren. 
In de eerste scene komt u langs de gezellige Noorse blokhut waar Anna, Kristoff en Sven op u wachten. Sven en Kristoff laten u een prachtige uitvoering zien van "dieren zijn beter dan mensen" en Anna leert u alle danspasjes van het bekende nummer "Let it go". 
Tijdens de tweede scene van de show zijn Olaf en Elsa te bewonderen. Elsa nodigt al haar bezoekers uit om met haar mee te zingen en dansen op bekende Frozen nummers. Na afloop van de show kunt u Olaf ontmoeten en kunt u een tekenles nemen om uw favoriete Frozen figuren te tekenen. 
Let op: Als u Olaf wilt ontmoeten, moet u dit vooraf registreren in de LineBerty-app!

The Royal Sparkling Winter Waltz

Leer de koninklijke dans tijdens deze interactieve show met de betoverende Disney prinsessen, hun prins en live zangers. Hierbij komt een kleine show met vuurwerk voorbij, fonteinen en speciale kerstdecoratie. Deze show is bij het Sleeping Beauty Castle te vinden op de Royal Castle Stage. 

Let's Sing Christmas!

Zing en dans mee met Mickey en z'n vrienden op bekende kerstnummers tijdens deze gezellig show. 

Mickey's Christmas Big Band

Zing en dans mee met Mickey, Minnie en een jazz bigband. Deze show is te vinden in het Walt Disney Studios Park. Geniet van een groot podium, prachtig decor, adembenemende kostuums en een speciale finale!

Mickey's Magical Christmas Lights

In de avond zullen de Disney figuren en de kerstman te vinden zijn bij de grote kerstboom op Town Square voor een magische beleving. Zing en dans mee met de vrolijke kerstliedjes. Tijdens deze prachtige finale zijn er projecties op het kasteel te zien en nieuwe lichteffecten. 

New Year's Eve Party

Oudjaarsavond in Disneyland Parijs is extra betoverend met de New Year's Eve Party. Geniet van de feestelijke muziek, dansvloer met DJ, Disney figuren, Champagne, de grootste Disneyland Parade ooit en een adembenemende vuurwerkshow bij het Sleeping Beauty Castle. Deze avond duurt van 20:00 - 2:00. 
In vele restaurants kunt u genieten van een speciaal diner. Reserveren is verplicht, zorg dus dat u optijd een ticket bemachtigd!