0455327711
Sluiting Buffalo Bill Show
C&O Travel Disneyland Parijs nieuws en blogs Sluiting Buffalo Bill Show
0031-455327711

Sluiting Buffalo Bill Show

Buffalo Bill's Wild West Show stopt na 28 jaar. Buffalo Bill was een dinershow die dagelijks werd opgevoerd in Disney Village.
Bij deze spectaculaire dinnershow, kreeg u tijdens een heerlijk diner een fantistische show opgedragen.
Ondanks dat het erg jammer is dat deze show ten einde komt, kunnen we ook weer uitkijken naar een nieuwe spectaculaire show!

Bufallo Bill's Wild West Show komt ten einde

Disneyland had al langer het idee om de Buffalo Bill show af te schaffen. Echter ging het door de corona-crisis een stukje sneller dan gepland. 
De spectaculaire dinnershow werd al 28 jaar opgedragen en was erg populair bij de Disney-fans. Buffalo Bill was een ervaring die geen enkele Disney-fan wilde missen.
Het was een show met heerlijk eten, veel actie en een geweldige sfeer. 
Helaas vielen de aantal bezoekers de afgelopen jaren tegen, en werd er vanuit Disneyland het een en ander aan de show toegevoegd. Voorbeelden hiervan zijn: Disneyfiguren die tijdens de show erbij kwamen en een andere menu qua eten.
De show is voor het laast opgedragen op 12 maart 2020, voordat Disneyland Parijs voor de eerste keer moest sluiten vanwege de corona-crisis. 

Vervangende show

Op dit moment is er in het grote gebouw van Buffalo Bill niks te beleven... Daar moet natuurlijk verandering in komen!
Disneyland is druk bezig met het plaatsen van een nieuwe show in dit gebouw.
Helaas weten wij op dit moment nog niet hoe of wat voor een show er gaat komen, maar wij zijn natuurlijk wel erg benieuwd!
Wij hopen u snel te kunnen informeren over de nieuwe show!