0455327711
Heropening Disneyland Parijs 17 juni
C&O Travel Disneyland Parijs nieuws en blogs Heropening Disneyland Parijs 17 juni
0031-455327711

Heropening Disneyland Parijs 17 juni

Goed nieuws voor alle Disneyland Parijs liefhebbers! Vanaf 17 juni 2021 zal Disneyland Parijs haar deuren weer openen, hieronder vallen de Disneyland parken en de hotels. Bij de heropening worden wel verschillende maatregelen getroffen voor de veiligheid van bezoekers en cast members. 

Opening

Disneyland Parijs zal dus de deuren van de parken en hotels op 17 juni 2021 heropenen. Disney Village zal alweer vanaf 22 mei 2021 te bezoeken zijn. Het nieuwe hotel Disney's Hotel New York - The Art of Marvel opent vanaf 21 juni 2021. 

Maatregelen in de parken

  • Het dragen van een mondkapje is verplicht voor iedereen.
  • Het reserven van uw parkbezoek dag via het reserveringssysteem van Disneyland (als u de reis bij ons heeft geboekt, maken wij dat voor u in orde).
  • De wachtrijen zijn aangepast, met duidelijke grondmarkeringen zodat de juiste afstand bewaard kan worden.
  • Extra schoonmaakbeurten van attracties, poortjes, zalen, sanitaire voorzieningen etc. 
  • Handdesinfecterende middelen zijn beschikbaar bij de ingang en uitgang van elke attractie.
  • Op bepaalde periodes gedurende de dag is het reserveren van een Standby Pass via de officiële Disneyland Paris app noodzakelijk om toegang te krijgen tot de wachtrij van enkele van onze meest populaire attracties gedurende een specifiek tijdsslot.
  • Maaltijden met Disney Figuren zijn tijdelijk niet beschikbaar.
  • Disney Figuren, Pixar Figuren, Star Wars Figuren en Marvel Superhelden zullen in de Parken verschijnen om gasten onvergetelijke fotomomenten te bieden. Van onverwachte optredens tot nieuwe selfiespots, er is geen beter moment geweest om te genieten van nieuwe soorten interacties en ervaringen met de geliefde Figuren. Nauwe interactie zoals knuffels zijn tijdelijk niet mogelijk.

Ondanks de maatregelen, zijn wij als Disneyland liefhebbers enorm blij om dit nieuws met jullie te delen.
Kunt u ook niet wachten om weer naar Disneyland Parijs te gaan? Boek dan snel hier uw verblijf!