C&O Travel Disneyland aanbiedingen Disneyland Parijs aanbiedingen tijdens kerstmis
0031-455327711

Magische aanbiedingen tijdens kerst in Disneyland Parijs

Bezoek Disneyland Parijs met het gehele gezin tijdens de mooiste tijd van het jaar. De kerstsfeer en de lichteffecten zorgen voor een echt magisch gevoel. De figuren en de shows zijn geheel in kerstsfeer en zorgen voor een betoverende ervaring tijdens kerstmis in Disneyland Parijs.

Beleef ook oud & nieuw in Disneyland Parijs en geniet van de magische sfeer in de Disneyland parken.

De nieuwe prijzen zijn op korte termijn bekend en worden op onze website gepubliceerd.

 

Magische kerst in Disneyland Parijs

De Kerstman en de Disney figuren zijn druk bezig met de voorbereidingen voor een betoverende kerst. Ontdek de kerstparades, Disney figuren in hun feestelijke kostuums, de kerstdecoraties en de duizenden magische lichtjes tijdens kerst in Disneyland Parijs. De feestdagen zijn nog nooit zo magisch geweest!

Disneyland Christmas decoraties

Het gehele Disney park zal gedecoreerd zijn met prachtige kerstverlichting en de Disney figuren zullen in hun mooiste kerstkostuums in het park te vinden zijn. Tijdens Mickey’s Magical Christmas Lights, zal de Kerstman samen met de Disneyfiguren in Town Square de reusachtige kerstboom verlichten. Zij zullen voor een onvergetelijke avond vol met bekende kerstliedjes zorgen. Verder zal het Disney kasteel in een adembenemend ijspaleis met duizenden lichtjes veranderen. Disneyland Parijs zal tijdens de vrolijkste feestdagen van het jaar uw mooiste dromen en kerstgedachtes uit laten komen!

Disneyland kerstmis parade

Mickey en de Kerstman zorgen in het winterseizoen voor de vrolijkste kerstparade, vol met Disney figuren, prachtig gedecoreerde wagens en vrolijke kerstmuziek. Tijdens de parade helpen de Eurodisney figuren de Kerstman om zijn pakjes op tijd te leveren en voor een magische kerst te zorgen. De Kerstman en zijn elfjes sluiten de parade af met een grote betoverende kerstslee.

Eurodisney kerstshows

In het kerstseizoen zullen de Disney prinsessen samen met hun prinsen voor een onvergetelijk entree in Disneyland Parijs zorgen. Zij nodigen je uit voor een Koninklijke dans op de Royal Castle Stage en zorgen voor indrukwekkende show. Tijdens de Frozen Sing-a-long show zullen Anna en Elsa met special effects, een ijzig decor en een gigantisch videoscherm voor een adembenemende kerstshow zorgen.

Disney Dreams of Christmas

Tijdens de kerstperiode in Disneyland Parijs zal de spectaculaire Disney Dreams of Christmas u betoveren! Anna, Elsa en Olaf, uit de film Frozen zullen voor een avondshow vol met magische en onvergetelijke kerstmomenten zorgen. Tijdens de Disney Dreams of Christmas zullen de fonteinen, het vuurwerk, de laserlichtjes en de special effects u met de echte kerstsfeer betoveren.