0455327711
 Disneyland Parijs aanbiedingen tijdens kerstmis
C&O Travel Disneyland aanbiedingen Disneyland Paris kerst aanbiedingen
0031-455327711

Disneyland® Paris kerst aanbiedingen

Bezoek Disneyland® Paris met het gehele gezin tijdens de mooiste tijd van het jaar. De Disney parken worden in de kerstperiode omgedoopt tot een waar wonderland tijdens Het speciale Disney's Magische Kerst seizoen. De kerstversiering, outfits van Disney figuren, speciale shows en spectaculair vuurwerken zorgen voor het ultieme magische kerstgevoel.

Disney's Betoverende Kerst

Bezoek van 12 november t/m 8 januari een schitterend wonderland vol kerstsfeer in Disneyland® Paris. Er is geen betere manier om met vrienden, familie en geliefden in kerststemming te komen, dan tijdens Disney's Betoverende Kerst. 

Verzeker uzelf tijdig van onze Disney kerstarrangement aanbieding in de door ons geselecteerde partner hotels. 

Kerstaanbiedingen Disneyland Parijs

Disneyland Parijs aanbiedingen met kerstmis

  • Ontdek Disneyland tijdens de prachtige feestdagen
  • Kies uw hotel en maak er een onvergetelijke tijd van
  • Gezelligheid in de bijzondere kerstfeer is gegarandeerd
  • Sfeervolle kerstshows, kerstparade en lampjesparade
  • Feestelijke decoratie en duizenden lampjes

Wanneer zijn de kerstvakanties?

  • Regio Noord: 24 december 2022 t/m 8 januari 2023
  • Regio Midden: 24 december 2022 t/m 8 januari 2023
  • Regio Zuid: 24 december 2022 t/m 8 januari 2023

Kerstaanbiedingen Disneyla Paris

Ga gezellig met uw familie genieten van de zeer bijzondere kerstsfeer in Disneyland Paristijdens Disney’s Betoverende Kerst van aanvang november t/m eerste week in januari.
Aanschouw sfeervolle kerstshows, een nieuwe kerstparade die ook in de avond als lampjesparade te zien is, feestelijke decoratie, duizenden lampjes en alle Disney figuren in hun bijzonder fraaie kerstpakjes. Een kerstaanbieding tijdens de feestdagen brengt u veel magie!

Het Disneyland Park vormt het epicentrum van het kerstseizoen met feestelijke decoratie in Main Street, U.S.A. en Central Plaza. De torenhoge kerstboom op Town Square bevat maar liefst 5000 LED lampjes en wordt iedere avond op magische wijze ontstoken. In heel Main Street klinkt kerstmuziek en op bepaalde tijden komt er zelfs sneeuw naar beneden. Reden genoeg om uw familie te verwennen met een super mooie kerstaanbieding.

Magische kerst in Disneyland Paris

De Kerstman en de Disney figuren zijn druk bezig met de voorbereidingen voor een betoverende kerst. Ontdek de kerstparades, Disney figuren in hun feestelijke kostuums, de kerstdecoraties en de duizenden magische lichtjes tijdens kerst in Disneyland Paris. De feestdagen zijn nog nooit zo magisch geweest!

Disneyland Christmas decoraties

Het gehele Disney park zal gedecoreerd zijn met prachtige kerstverlichting en de Disney figuren zullen in hun mooiste kerstkostuums in het park te vinden zijn. Tijdens Mickey’s Magical Christmas Lights, zal de Kerstman samen met de Disneyfiguren in Town Square de reusachtige kerstboom verlichten. Zij zullen voor een onvergetelijke avond vol met bekende kerstliedjes zorgen. Verder zal het Disney kasteel in een adembenemend ijspaleis met duizenden lichtjes veranderen. Disneyland Paris zal tijdens de vrolijkste feestdagen van het jaar uw mooiste dromen en kerstgedachtes uit laten komen!

Disneyland kerstmis parade

Mickey en de Kerstman zorgen in het winterseizoen voor de vrolijkste kerstparade, vol met Disney figuren, prachtig gedecoreerde wagens en vrolijke kerstmuziek. Tijdens de parade helpen de Eurodisney figuren de Kerstman om zijn pakjes op tijd te leveren en voor een magische kerst te zorgen. De Kerstman en zijn elfjes sluiten de parade af met een grote betoverende kerstslee.

Eurodisney kerstshows

In het kerstseizoen zullen de Disney prinsessen samen met hun prinsen voor een onvergetelijk entree in Disneyland Paris zorgen. Zij nodigen je uit voor een Koninklijke dans op de Royal Castle Stage en zorgen voor indrukwekkende show. Tijdens de Frozen Sing-a-long show zullen Anna en Elsa met special effects, een ijzig decor en een gigantisch videoscherm voor een adembenemende kerstshow zorgen.

Disney Dreams of Christmas

Tijdens de kerstperiode in Disneyland Paris zal de spectaculaire Disney Dreams of Christmas u betoveren! Anna, Elsa en Olaf, uit de film Frozen zullen voor een avondshow vol met magische en onvergetelijke kerstmomenten zorgen. Tijdens de Disney Dreams of Christmas zullen de fonteinen, het vuurwerk, de laserlichtjes en de special effects u met de echte kerstsfeer betoveren.