0455327711
C&O Travel Disneyland aanbiedingen Disneyland Parijs zomervakantie
0031-455327711

Voordelige entreetickets Disneyland® Resort Paris in de zomervakantie

In de zomer is het goed vertoeven in Disneyland Paris. Boek nu de gunstige entreetickets voor een magisch bezoek in de zomervakantie.

De nieuwe prijzen zijn op korte termijn bekend en worden op onze website gepubliceerd.

Geniet in de zomer van een prachtige vakantie in Disneyland Parijs. 

Zomer in Disneyland Paris: Langere dagen, nog meer magie

Als de dagen langer worden, wordt de magie van Disneyland Paris nog groter. Er is extra tijd om te genieten in de met attracties gevulde parken. Als de zon ondergaat, wordt het alleen nog maar leuker aangezien de lucht verlicht wordt door spectaculaire lichtshows en vuurwerk tijdens de zomer in Disneyland Paris. Tijdens de extra lange openingstijden van Disneyland kunt u dus nóg langer genieten van alle attracties. Op een groot aantal data sluit het Disneyland pas om 23.00 uur de poorten! Meer tijd, dus meer magie tijdens uw Disneyland vakantie met het programma van Disneyland Parijs!

Disney dromen

Als de zon onder is gegaan, worden iedere avond de lichten gedimd in Main Street, U.S.A. en valt de duisternis over het Disneyland Park. De muziek start, de lampjes op het kasteel van Doornroosje beginnen te twinkelen. In de magische Disney Dreams avondshow tovert Peter Pan duizenden spectaculaire lichtstralen op het Kasteel van Doornroosje. Hij neemt u mee op een avontuurlijke tocht langs de mooiste Disney verhalen zoals Belle en het Beest, de Klokkenluider van de Notre Dame en nog véél meer! Licht, geluid, speciale effecten en de Disney Magie maken Disney Dreams één van de hoogtepunten van de het zomerprogramma van Disneyland Parijs.

Wanneer kan ik Disneyland Parijs in de zomervakantie bezoeken (Nederland)?

  • Noord Nederland: 10 juli t/m 22 augustus 2021
  • Midden Nederland: 17 juli t/m 29 augustus 2021
  • Zuid Nederland:  24 juli t/m 5 september 2021 

Wanneer kan ik Disneyland Parijs in de zomervakantie bezoeken (België)?

De zomervakantie in België is van 1 juli t/m 31 augustus 2021.