0455327711
Europa Park Hotels en tickets
C&O Travel Europa Park Europa Park hotels en tickets
0031-455327711

Europa Park hotels en tickets

Bezoek Europa-Park, het grootste attractiepark van Duitsland

Europa-Park – het attractiepark waarin u Europa op kleine schaal kunt beleven. Wandel vanuit Frankrijk naar een Spaanse stierenarena die op een steenworp afstand verwijdert is van Italiaanse cafés, Griekse windmolens en de Zwitserse bergen. Ontdek meer dan 100 attracties en shows in het spectaculairste attractiepark van Europa. Na een spannende dag verblijft u in één van de comfortabele hotels bij het Europa-Park of in de nabije omgeving.

Breng een bezoek aan Europa-Park, gelegen in de landendriehoek Duitsland, Zwitserland en Frankrijk en beleef een dag die uw verwachtingen zal overtreffen. Een voor Nederlanders redelijk onbekende parel onder de familie-uitjes.

 cultureel overnachten in europa park

Themahotel Colosseo

Prijzen Prijs vanaf € 65,00 p.p.

Officieel Europa Park hotelarrangement

 • Hotel ligt direct naast Europa Park
 • Gratis parkeren bij het hotel
 • Hotel incl. tickets prijzen incl. ontbijt
 • Sfeervol Italiaans thema hotel
 • Geniet van de leukste activiteiten in het hotel
spectaculair overnachten in europa park

Themahotel El Andaluz

Prijzen

Officieel Europa Park hotel

 • Hotel ligt in het Europa Park
 • Gratis parkeren bij het hotel
 • Hotelarrangement aanbieding incl. ontbijt
 • Sfeervol Spaans thema hotel
 • Geniet van de leukste activiteiten in het Hotel
prachtig partner hotel europa park

Mercure Budgethotel Offenburg am Messeplatz

Prijzen

Prachtig hotel gelegen op een perfecte uitvalsbasis

 • Hotel is op slechts 30 minuten afstand van Europa Park gelegen
 • Gratis parkeren
 • Panoramisch zwembad, sauna en infraroodcabine
 • Wifi in het gehele hotel gratis beschikbaar
 • Arrangement aanbieding inclusief luxe ontbijt

De ontdekkingstocht met uw gezin in het Europa-Park

Er is bijna geen enkel attractiepark ter wereld te vinden waar zo veel te beleven is als in Europa-Park. Het park is een echt familiepark en is dus geschikt voor alle leeftijden en met meer dan 100 attracties en geweldige shows is er natuurlijk voor ieder wat wils. Voor de echte thrill-seekers en achtbaanliefhebbers zijn er 13 snelle achtbanen, waaronder de Silver Star (één van de hoogste achtbanen in Europa), Blue Fire waarmee u met 100 km/h door wel 4 loopings vliegt, de WODAN – Timburcoaster en de sprookjesachtige Arthur-achtbaan.

Themagebieden Europa-Park

Europa-Park bestaat uit 17 themagebieden, waarvan er 14 gerelateerd zijn aan Europese landen. U bezoekt in het Europa-Park bijvoorbeeld de themagebieden Engeland, Nederland, Griekenland, Frankrijk, Italië en Portugal. Verder zijn er 3 fictieve themagebieden, namelijk: Het Grimms Sprookjesbos, Avonturenland en Het Koninkrijk van de Minimoys. Misschien bent u bekend met de Franse fantasiefilm ‘Athur en de Minimoys’.

Beleef spectaculaire achtbanen in Europa-Park

Europa-Park heeft naast 100 attracties ook 13 achtbanen die te vinden zijn in de 17 verschillende themagebieden. Zo is er de blue fire Megacoaste in Ijsland, de ARTHUR in het koninkrijk van de Minimoys en de Pegasus in Griekenland. Waterachtbanen, zoals de Wasserachterbahn Poseidon in Griekenland en Atlantica SuperSplash in Portugal zorgen voor een heerlijke afkoeling.

Shows voor jong en oud

Europa-Park heeft elke dag verschillende shows en deze beginnen al bij aankomst in het prak. Hier krijgt met een hartelijk welkom van Ed Euromaus en zijn vrienden. Eenmaal in het park zijn er geweldige shows voor het hele gezin.

Geschiedenis Europa-Park

Het park opende in 1975 haar deuren voor haar publiek. In het eerste jaar werd het park door ongeveer 250.000 mensen bezocht. Inmiddels is het Europa-Park uitgegroeid tot een van de grootste attractie parken in Europa.