C&O Travel Disneyland seizoenen Frozen Celebration in Disneyland Parijs
0031-455327711

Frozen Celebration

Wist u dat het Frozen Celebration seizoen gloed nieuw is? Dit is een van de nieuwe spraakmakende seizoenen in Disneyland Parijs. Beide parken zijn het decor van uw favoriete figuren uit de bekende Frozen films. Dit nieuwe en unieke seizoen zal alle Elsa en Anna fans doen stralen. Net als de vele andere seizoenen zit dit seizoen ook boordevol nieuwe adembenemende effecten en shows.

  • Ontmoet uw favoriete Frozen helden
  • Ontdek als een van de eerste dit gloednieuwe seizoen
  • Dans, swing en zing mee met Anna, Elsa en hun vriendjes
  • Voorjaar 2021

De Disney parken vormen in de winter en het voorjaar het decor van het betoverende seizoen Frozen Celebration. Geniet van verschillende shows en parades, ontmoet uw favoriete Frozen figuren en beleef magische momenten.

Frozen 2: An Enchanted Journey

Bij deze betoverende parade worden Anna, Elsa, Kristoff, Olaf en Sven vergezeld door prachtige dansers en acrobaten. De parade gaat van start in het Disneyland Park bij themaland Fantasyland. Vervolgens zijn de figuren met een show op Central Plaza te bewonderen op de vier podia in het midden van het plein. De muziek tijdens de show en parade is Engelstalig en bestaat uit alle bekende nummers van Frozen 2. Na het optreden bij Central Plaza trekt de parade verder naar het Walt Disney Studios Park.

Frozen: A Musical Invitation

Ga mee op een betoverende muzikale ontdekkingsreis met uw favoriete Frozen figuren. 
In de eerste scene komt u langs de gezellige Noorse blokhut waar Anna, Kristoff en Sven op u wachten. Sven en Kristoff laten u een prachtige uitvoering zien van "dieren zijn beter dan mensen" en Anna leert u alle danspasjes van het bekende nummer "Let it go". 
Tijdens de tweede scene van de show zijn Olaf en Elsa te bewonderen. Elsa nodigt al haar bezoekers uit om met haar mee te zingen en dansen op bekende Frozen nummers. Na afloop van de show kunt u Olaf ontmoeten en kunt u een tekenles nemen om uw favoriete Frozen figuren te tekenen. 
Let op: Als u Olaf wilt ontmoeten, moet u dit vooraf registreren in de LineBerty-app!

Frozen vuurwerkshow

Deze show is maar een aantal keer te bewonderen in de tijd van Frozen Celebration. Dit is een Frozen avondshow op Lake Disney in Disney Village met prachtig vuurwerk. 
Tip: Kijk van te voren in de Disney kalender om te zien wanneer deze show precies draait!

Snacks & Menu's

Voor Frozen Celebration zijn er een aantal unieke snacks verkrijgbaar, zoals cupcakes van Olaf, koekjes van Anna & Elsa en chocolademelk. Daarnaast serveren diverse restaurants een Frozen menu met vis (zalm, kabeljauw en kreeft).