0031-455327711

Handige tips

Begin goed voorbereid aan uw reis naar Disneyland® Paris, dankzij C&O's handige tips!

C&O Travel verzorgt wekelijks Disneyland tickets voor grotere groepen. Hierdoor nemen wij wekelijks meerdere tickets af van Disneyland, waardoor wij de beste prijs kunnen aanbieden. Daarbij werkt ANVR-reisorganisatie C&O Travel al vanaf de opening van Disneyland® Paris in 1992 actief samen met Disneyland® Paris en verkopen wij losse tickets, losse hotels en hotelpackages. Zowel grote bedrijven als ook individuele bezoekers boeken bij C&O Travel. Zo is C&O Travel ondertussen officieel ‘’preferred partner’’ van Disneyland® Paris met meer dan 20.000 verkochte tickets per jaar. 

Check welk tickettype u nodig heeft

Verschillende tickettypes

• 1 dag 1 park
• 1 dag 2 parken
• 2 dagen 2 parken
• 3 dagen 2 parken 

Verschillende seizoenen
Enkel bij 1-daagse tickets heeft u keuze tussen verschillende seizoenen. Deze seizoenen variëren van MINI tot SUPER MAGIC, zoals te zien is in het schema hier beneden. Geen zorgen, in onze kalender is het juiste ticket reeds voor u verwerkt en ontvangt u altijd het juiste ticket voor de gekozen datum.  

Maak gebruik van de GRATIS FASTPASS 

De FASTPASS is een service van Disneyland® Paris, bedacht om de wachtrijen voor bepaalde attracties te verkorten. De entreetickets (zowel e-ticket als hard copy) die u bij C&O Travel gekocht heeft, verlenen u gebruik van deze service. U betaalt hiervoor dus niets extra.

De FASTPASS werkt als volgt:

1. Stop één Disney Park-toegangskaart per bezoeker in de FASTPASS-machine bij de ingang van de desbetreffende attractie.

2. Ontvang uw FASTPASS-kaartje met de toegangstijd voor de attractie en bezoek andere attracties in de rest van het Disney Park gedurende de wachttijd.

3. Kom op de aangegeven tijd terug bij de attractie waar u een FASTPASS van heeft en maak gebruik van de speciale FASTPASS-toegang.

Houd er rekening mee dat u slechts één FASTPASS-kaartje per keer, per persoon kunt halen. Een FASTPASS voor een volgende  attractie kan pas worden afgehaald, als de vorige FASTPASS gebruikt is. De uitgifte van FASTPASS-kaartjes is op basis van beschikbaarheid en de aanwezigheid van de service.

De openingstijden 

Dinseyland® Paris is iedere dag van het jaar geopend. De openingstijden variëren per seizoen. De meest actuele informatie is hier te vinden.

Renovaties 

Bekijk het actuele verbouwingsoverzicht online of kijk op de lijst die bij de ingang van het Park hangt. Hoewel er altijd een heleboel te doen is in Disneyland Paris, kan het helaas zijn dat bepaalde attracties gesloten zijn omdat ze moeten worden verbouwd. Dat is nodig om het hele jaar aan onze hoge eisen te kunnen voldoen. Actuele informatie vindt u op de Disneyland® Paris website.

Rolstoel-en Buggyverhuurpunten 

Wanneer u gebruik wenst te maken van een buggy of rolstoel, kunt u deze huren bij Town Square Terrace in het Disneyland Park of bij de Studio Services in het Walt Disney Studios Park. 

Babyswitch

Ouders die een ritje willen maken in een attractie die niet voor kleine kinderen toegankelijk is, kunnen gebruikmaken van Baby Switch. Dit is een gratis service, waarmee u om de beurt een rit kunt maken zonder twee keer in de rij te hoeven staan.