C&O Travel Disneyland seizoenen Legends of the Force in Disneyland Parijs
0031-455327711

Legends of the Force

Een van de spraakmakende seizoenen in Disneyland waar een spektakel gegarandeerd is. Samen met de Star Wars figuren geniet u van unieke effecten zoals lazers en geluidseffecten. De nieuwe shows zullen uw ogen doen verbazen. De Disney fan die een grote voorliefde heeft voor Star Wars figuren kijkt zijn ogen uit.

  • Ontmoet uw favoriete Star Wars helden
  • Beleef diverse shows in beide parken
  • De ultieme droom van iedere Star Wars fan
  • Voorjaar 2021

Normaal is Star Wars al volop aanwezig in de Disney parken. U kunt genieten van de Star Wars Hyperspace Mountain, Star Tours en daarnaast kunt u uw favoriete Star Wars helden ontmoeten! Tijdens het spraakmakende seizoen The Legends of The Force zijn er nog veel meer prachtige shows en parades te bewonderen en extra magische momenten met uw favoriete Star Wars figuren. 

Star Wars: A Galactic Celebration

Elke avond in het Walt Disney Studios Park is er een prachtige avondshow met projecties op de Tower of Terror te bewonderen. De show neemt u mee langs de kenmerkende scènes uit de Star Wars films. Door middel van special effects, vuurwerk, muziek en live Star Wars figuren ervaart u een waanzinnige beleving. De show is in de avond te zien, in de weekenden zelfs twee keer. 

Star Wars: A Galaxy Far, Far Away

Overdag zijn op La Place des Stars, in Production Courtyard, verschillende shows met uw favoriete Star Wars figuren te zien. De bekende Star Wars schurken zullen voorbij komen en proberen u over te halen om te kiezen voor de donkere kant van "The Force". Natuurlijk komen de helden uit het Star Wars universum ook langs en laten u zien hoe "The Force" voor het goede gebruikt kan worden. 

Stormtrooper Patrol & First Order March

Dagelijks patrouilleren Stormtroopers door het park. Blijf rustig... en laat niet merken dat u stieken voor de rebellen bent! Tijdens de 'First Order March' aanschouwt u de kracht van The First Order als Phasma met haar beste Stormtroopers door het park marcheert richting het podium op La Place des Star. Een waanzinnige show voor de échte Star Wars fans onder ons. 

Star Wars Experience Plus

Tijdens het spraakmakende seizoen "The Legends of The Force" is er een nieuwe VIP mogelijkheid genaamd "Star Wars Experience Plus". Hierbij krijgt u Fastpasses voor Star Tours en de Hyperspace Mountain, snelle toegang tot de Starport meet & greet en VIP plekken voor de avondshow A Galactic Celebration. Ten slotte ontvangt u nog een unieke souvenir. 

Snacks & Menu's 

Speciaal voor het Star Wars seizoen zijn er een aantal unieke snacks verkrijgbaar, zoals de koekjes van Chewbecca, Han Sola en Yoda. Daarnaast serveert restaurant En Coulisse verschillende Star Wars menu's met een "Darth Father" burger en een "Death Star"dessert.