C&O Travel Disneyland seizoenen Marvel Superhelden seizoen in Disneyland Parijs
0031-455327711

Marvel Superhelden Seizoen

Eén van de spraakmakende terugkerende seizoenen is het Marvel Superhelden seizoen. Dit seizoen keert ieder jaar weer terug in zijn thuislocatie, het Walt Disney Studios Park. Ga op ontdekking samen met uw favoriete superheld naar uw eigen superkrachten, ontdek de verhalen van de superhelden en geniet van spectaculaire shows.

  • Ga op pad met uw superhelden
  • Ontdek uw eigen super krachten
  • Een jaarlijks terugkerend superhelden seizoen
  • Voorjaar 2021

In het spraakmakende seizoen van de Marvel superhelden zijn waanzinnige shows te bewonderen, kunt u uw favoriete helden ontmoeten en extreme sensatie beleven. 

Stark Expo Presents: Energy for Tommorow

Deze show is te bewonderen in het Walt Disney Studios Park bij de Tower of Terror. Tijdens deze show onthuld Iron Man een nieuwe vorm van energie en probeert Loki er met deze energie vandoor te gaan. Gelukkig komen de Marvel superhelden optijd en weten hem te stoppen. 

Guardians of the Galaxy Awesome Dance-off

Tijdens deze sfeervolle dance-off ziet u Star-Lord en Gamora met hun bekende "Awesome Mix Tapes Vol 1&2" soundtrack. U kunt hier met de figuren dansen en zingen op de muziek van de film. Daarnaast komt Groot ook nog langs in deze sfeervolle dance-off. 

Marvel: Super Heroes United

In het Studio Theater is de stuntshow met superhelden te bewonderen. Tijdens deze adembenemende show nemen The Avengers het op tegen Thanos. Deze show bestaat uit het grootste LED scherm van Europa, 180 graden projecties, drones en high-tech special effects.

Merchandise & Snacks

Speciaal voor het Marvel superhelden seizoen is er merchandise verkrijgbaar in diverse winkels van het Walt Disney Studios Park.
Tevens zullen er nieuwe snacks en menu's verkrijgbaar zijn in diverse restaurants, zoals koekjes, chochola, ijs, burgers en snoepjes.