0455327711
Peter Pan's Flight attractie
C&O Travel Disneyland Parijs attracties Peter Pan's Flight attractie
0031-455327711

Peter Pan's flight - Magische vlucht

Vlieg hoog in de lucht bij maanlicht met Peter Pan. Klim aan boord van een kleurrijk galjoen en vertrek, met behulp van wat elfenstof en fijne gedachten, op een hoogvliegend avontuur langs vele onvergetelijke settings en scènes uit Disney's beroemde animatiefilm Peter Pan.

Terug naar Neverland: Reis naar de kamer van de kinderen van de familie Van Dalen en zie de eerste ontmoeting tussen Wendy, Michiel, John en Peter Pan. Vlieg in de nacht over Londen waar beroemde plekken als de Big Ben en Tower Bridge zich aftekenen tegen een achtergrond van schitterende lichtjes. Daal vervolgens af naar Neverland, het land van piraten en sprankelende watervallen.

Bekijk Neverland Mermaid Lagoon en vaar langs Skull Rock. Duik Pirate's Cove in waar een enorm piratenschip ligt en zie hoe Peter Pan in een spannend zwaardgevecht met kapitein Haak verwikkeld is. Uiteindelijk keert u terug naar Londen en laat u de verslagen kapitein Haak ver achter u!

Locatie Disneyland Park themaland Fantasyland

  • Toegankelijk voor alle leeftijden
  • Magisch familieplezier
  • Fascinerende vlucht met Peter Pan
  • Dark-ride attractie naar Neverland
  • StandByPass beschikbaar op drukke momenten

Handige tips voor de wachtrij

  • De wachtrij bij deze attractie is vaak enorm lang, omdat Peter Pan's flight een van de populairse attracties van Disneyland Parijs is. Zorg er dus voor dat u optijd een Fastpass ticket gaat halen. Vaak zijn deze na een bepaalde tijd op. 
  • De Fastpass tickets zijn op, wat nu? Het enige moment waar het bij deze attractie misschien iets rustiger is, is tijdens een parade. 
  • Heeft u Extra Magic Time in het park? Dan gebruik deze tijd zeker voor deze attractie!

Hoewel het een korte rit is, is het wel schitterend. Zeker de scene waarin u zweeft over Londen en daarna door de sterren. Voor kinderen is dit een echt bijzondere beleving. 
Een andere reden is dat het geen rijdend karretje, maar een zwevend schip is. Dat geeft de attractie net weer een andere dimensie. Hoe vaak kunt u nou zeggen dat u in een piratenschip hebt gevlogen?