0455327711
C&O Travel
C&O Travel Disneyland Parijs nieuws en blogs Standby-Pass Disneyland Parijs
0031-455327711

Standby-Pass Disneyland Parijs

Standby-Pass in Disneyland Parijs

Om de tijd die u op bepaalde tijden van de dag in de rij doorbrengt te minimaliseren, afstand te bewaren en meer tijd te hebben om de parken te verkennen, moet u een Standby-pass reserveren om van de populairste attracties te genieten. Het is gemakkelijk en gratis!

Wat is een standby-pas?

De nieuwe Standby-pass is een gratis service die beschikbaar is via de officiële Disneyland Parijs-app. U moet op bepaalde tijden van de dag een Standby-pass reserveren om in de rij te kunnen staan ​​voor enkele van de populairste attracties gedurende een specifiek tijdvak van 30 minuten (afhankelijk van beschikbaarheid).

Hoe werkt dit?

1. Download de gratis Disneyland® Paris-app uit de App Store of Google Play.
2. Maak uw Disney-account aan of log in op uw Disney-account (beschikbaar voor gasten van 18 jaar en ouder).
3. Koppel uw tickets of passen aan uw Disney-account.
4. Nadat u de parken hebt betreden, kunt u een attractie selecteren en een stand-bypas reserveren voor elke persoon die met u mee wil rijden (mits de stand-bypas voor deze attractie is geactiveerd). Wij wijzen u het eerstvolgende beschikbare tijdslot* toe.
5. Kom tijdens het aan u toegewezen tijdslot van 30 minuten naar de ingang van de attractie en houd uw Standby-pass QR-code bij de hand.
6. Ga in de rij staan ​​en maak u klaar om van de attractie te genieten!

Hoe komt u erachter of u een Standby-pass moet reserveren?

Ontdek of de attractie die u wilt rijden een Standby-pass vereist door onze officiële app op uw smartphone te raadplegen. Ook ziet u bij de ingang van de attracties een bord dat de stand-by pas is geactiveerd.
Als de stand-bypas niet is geactiveerd voor de attractie die u heeft gekozen, kunt u zoals gewoonlijk in de rij staan!

Bereid u voor en download de app nu!

Zorg ervoor dat u die dag klaar bent om uw Standby-Pass te reserveren door onze officiële smartphone-app te downloaden en vooraf uw Disney-account aan te maken (beschikbaar voor gasten van 18 jaar en ouder). Download de officiële Disneyland Paris-app.

Belangrijke informatie

  • De Standby-pass service wordt alleen op bepaalde tijden van de dag geactiveerd om wachttijden voor bepaalde attracties te verkorten. Voor deze attracties kunt u zonder wachtpas in de rij staan ​​als het park open en dicht gaat (deze tijden zijn onder voorbehoud).
  • U kunt slechts één Standby-pass tegelijk reserveren, te beginnen 5 minuten na het betreden van de Disney Parken.
  • Als een toegewezen tijdslot is ingegaan, kunt u  een Standby-pass reserveren voor een andere attractie.
  • Het is niet mogelijk om een ​​Standby-Pass te annuleren of over te dragen.
  • Psst! Om uw standby-passen gedurende de dag gemakkelijk te beheren, kunt u alle tickets en passen voor elk lid van uw groep koppelen aan één Disney-account.

* Beperkte capaciteit, afhankelijk van beschikbaarheid