0455327711
Studio 1 Disney
0031-455327711

Studio one attractie disneyland parijs - Volop Holywood beleving

Welkom in Hollywood! Dans over de Hollywood Boulevard en spring in de spotlights voor een verrassende tocht door het gouden filmtijdperk.

Een tocht door Tinsel Town, maar dan anders. U bent hier de ster en maakt deel uit van de productie. Spring het toneel op en doe uw ding in de spotlights van een Hollywood-filmset. Van de sprankelende jaren 20 tot de swingende jaren 60, de ene na de andere memorabele scène komt voorbij in deze productie. En u staat er middenin.

LOCATIE WALT DISNEY STUDIOS PARK THEMALAND FRONT LOT

  • Toegankelijk voor alle leeftijden
  • Magisch familieplezier
  • Voel u een echte Hollywoodster
  • Dans, spring en acteer
  • StandByPass beschikbaar op drukke momenten

H2 Studio one handige weetjes

Wist u dat…

  • … Studio 1 oorspronkelijk een andere naam zou hebben? Het gaat dan om “Lights! Camera! Hollywood!”. Er zijn nog herinneringen terug te vinden die naar die naam verwijzen, zoals de stempels op het houtwerk aan de binnenkant van restaurant En Coulisse.
  • … als Studio 1 een echte filmstudio zou zijn geweest, het op de openingsdatum de op-één-na grootste studio in Europa zou zijn geweest?
  • … Studio 1 tijdens het Star Wars – Season of the Force-seizoen in 2018 werd verrijkt met enorme Star-Wars-gevechtsvliegtuigen?
  • … Er zelfs interactieve items te vinden zijn in Studio 1? Een voorbeeld is de console waarmee je de kleuren boven de gevel van Hollywood & Vine Five and Dime kunt instellen. Je vindt deze console bij de ingang van En Coulisse, en hij ziet er zo uit: 

Studio 1 winkelboulevard

Disney Studio 1 is niet alleen het grootste gebouw in het Walt Disney Studios Park, maar één van de grootste van het hele resort. De indrukwekkende omvang van de studio domineert de hele ingang van het park en lokt de gasten naar binnen en buiten. Deze studio is de enige manier om de rest van het park te bereiken.

U komt meteen terecht op een grote boulevard met verschillende boetieks, restaurants en vooral een heel leuke sfeer. In de vele winkels vindt u tal van leuke spulletjes, zoals filmartikelen, voor een mooie herinnering aan uw verblijf. 

U maakt een verrassende tocht door Tinsel Town waar u ook eens kunt ervaren hoe het voelt om een Hollywood ster te zijn. Alle memorabele scènes van de jaren ’20 tot de jaren ’60 komen aan bod, maar dan met u in de hoofdrol. U waant zichzelf op een echte filmset waar magie en sensatie u blijven verrassen. Springt u dus zelf op het toneel en doe uw ding in de spotlights van een Hollywood-filmset.

Tijdens Kerstmis wordt Disney Studio 1 omgetoverd tot een glinsterend wonderland met duizenden extra lichten, versieringen en decoraties. Tijdens deze tijd van het jaar waant u zich helemaal in een sprookje en komt u ogen en oren te kort!