0455327711
C&O Travel
C&O Travel Disneyland Parijs nieuws en blogs De terugkeer van Disney Illuminations
0031-455327711

De terugkeer van Disney Illuminations

HIEPERDEPIEP HOERA! DISNEY ILLUMINATIONS IS TERUG

Het Disneyland Park organiseert sinds 21 december 2021 elke dag het spectaculaire vuurwerk van Disney Illuminations

Als je een fan bent van Disney Illuminations, verheug je dan want het Disneyland Park in Disneyland Parijs Resort brengt deze show weer tot leven.

Disneyland Parijs heeft veel veranderingen ondergaan in het resort, niet alleen vanwege meerdere sluitingen tijdens de pandemie, maar ook bereidt het park zich nu voor op de viering van het 30-jarig jubileum die volgend jaar zal beginnen. Met het jubileum op sleeptouw hebben we Sleeping Beauty Castle een adembenemende renovatie gegeven, evenals secties in Fantasyland en andere attracties in het park. Naast het bouwen van nieuwe gebieden en het renoveren van hotels, kun je geen jubileum vieren zonder een adembenemend vuurwerk!

Bezoek het Central Plaza voor het wereldberoemde Extravaganza dat boeiende muziek, oogverblindend vuurwerk en adembenemende projecties op het kasteel van Doornroosje combineert die samen pure magie creëren! Verwarm je hart met personages uit Frozen, herbeleef het eeuwige verhaal van The Lion King en laat je meeslepen door de epische soundtracks van Star Wars en Pirates of the Caribbean!

MAGIE VERLICHT DE HEMEL IN DISNEYLAND PARK ELKE AVOND!

Na een episch avontuur in de Disney-parken, sluit je je dag af met een glamoureuze finale vol adembenemende schoonheid ... en vertrek je met een bonzend hart.