C&O Travel Disneyland seizoenen The Lion King & Jungle Festival seizoen
0031-455327711

The Lion King & Jungle Festival

13 juni t/m 6 september 2020

Swing, zing en dans mee tijdens de speciale Jungle Book musical parade waar uw favoriete liedjes voorbij komen. De spetterende show is dagelijks te zien in het Frontierland Theater in het Disneyland Park, direct bij het kasteel. Afrika is door onze favoriete Disneyfiguren uit The Lion King & Jungle Book wel heel dichtbij. Dit is één van de seizoenen die u absoluut niet mag missen. Hakuna Matata, geniet en maak mooie herinneringen.

  • Een van de leukste zomer seizoenen in Disneyland Parijs
  • Swing, zing en dans mee op de bekende nummers!
  • Een groot genot voor de grote en kleine disneyfan
  • Zomer 2021

In de zomer presenteert Disneyland Parijs het spraakmakende seizoen The Lion King & Jungle Festival met fantistische shows, kleurrijke parades, ontmoetingen met Disney figuren en unieke momenten. 

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands

Voor deze show is het niewe "Frontierland Theater" opgericht met een grote indoorzxaal voorzien van de laatste technologische snufjes. De sfeervolle show wordt opgevoerd met live zangers, danser en figuren uit The Lion King. 

The Jungle Book Jive

De Jungle Book Jive is een kleurrijke musical parade. In deze prachtige parade komen bekende figuren uit The Jungle Book voorbij, zoals Baloo en King Louie. Mickey en z'n vriendjes komen in deze parade natuurlijk ook voorbij inclusief dansers op Central Plaza.  

Jembe Joy Village

In deze interactieve activiteit leert u hoe u de Afrikaanse Djembe drums moet bespelen. Van tijd tot tijd komen King Louie en Baloo uit The Jungle Book langs om hun fans te ontmoeten. 

Mata Dance

Tijdens het sfeervolle seizoen van The Lion King & Jungle Festival wordt een speciale dance party georganiseerd met Timon en Pumbaa. Traditionele dansers zullen bezoekers speciale dansmoves leren terwijl Pumbaa zijn hilarische grappen vertelt. 

The Lion King Signature Experience

Tijdens het seizoen is het mogelijk op een VIP ervaring te reserveren.  Hierbij krijgt u VIP plaatsen bij de shows, exclusieve ontmoetingen, een cadeaukaart en een lunch met diverse Disney figuren. 

Snacks

De lekkerste snacks gebaseerd op het thema van het seizoen mogen natuurlijk niet ontbreken. Zo zijn er een aantal verschillende snacks verkrijgbaar, zoals koekjes, tosti, macarons, popcorn, ijsjes en milkshakes in het themsa van The Lion King en The Jungle Book.