0455327711
Djengu river Toverland
C&O Travel Toverland hotels en tickets
0031-455327711

Toverland hotels en tickets

Breng een bezoek aan het magische attractiepark Toverland

Toverland is gelegen in het Limburgse plaatsje Sevenum in Nederland. Attractiepark Toverland is een familiebedrijf vol passie en bezieling. Toverland opende haar deuren voor het eerst in 2001. Met ruim 35 attracties en shows is Toverland inmiddels een stevige speler binnen de Benelux en de Duitse grensregio. 
Het park bestaat uit maar 6 betoverende werelden.

Breng een bezoek aan Toverland Sevenum en geniet daarnaast van de prachtige Limburgse omgeving. Boek uw Toverland tickets hier en combineer uw uitje met een overnachting in een van de prachtige accommodaties. 

Fenix Toverland

Pop-up Summer Camp Toverland

Prijzen

Pop-Up Summer Camp Toverland

 • Overnacht naast de indrukwekende achtbaan Troy
 • 2-, 4-, of 6-persoonstenten
 • Beleef betoverende momenten
 • Perfect voor een vakantie met kinderen
 • Geniet van het pretpark Toverland
Meerdal Centerparcs
Avalon Toverland
Kamer Center Parcs Meerdal
Zwembad Center Parcs Meerdal
Dwervelwind Attractie Toverland

Center Parcs Het Meerdal

Prijzen

Center Parcs Het Meerdal

 • De ideale accommodatie voor groepen/families
 • Prachtig park met een mooie natuur
 • Huisjes voor maximaal 8 personen
 • Perfect voor een vakantie met kinderen
 • Veel activiteiten te beleven
Limburgse Peel Center Parcs
Toverland Djengu River
Kinderboerderij Center Parcs Limburgse Peel
Zwembad Limburgse Peel
Kamer Limburgse Peel Center Parcs

Center Parcs Limburgse Peel

Prijzen

Center Parcs Limburgse Peel

 • Perfecte locatie voor groepen/gezinnen
 • De ideale locatie als u van de natuur wilt genieten
 • Enorm veel activiteten te beleven
 • Op 10minuten afstand van attractiepark Toverland
 • Huisjes voor maximaal 7 personen

THEMALANDEN

Beleef de magie van Toverland met Zes betoverende werelden vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Van stoere landen vol actie en spanning tot fantasierijke belevingen voor de allerkleinsten. Laat u meenemen in de magie en geniet samen van een onbezorgd dagje in Toverland. Vindt u de magie in de betoverende werelden van Toverland?

Avalon

In de mysterieuze wereld Avalon komen de Keltische legendes rondom tovenaar Merlijn en het magische zwaard Excalibur tot leven. Ga over de kop in de sensationele achtbaan Fenix of geniet van een betoverende boottocht met de hele familie in Merlin’s Quest. Het magische eiland in de mist brengt u dichterbij de bron van het eeuwig leven.

Ithaka

Eeuwen geleden trokken Griekse helden ten strijde in hun slag om Troje. Om de stad te overwinnen bedachten ze een list: ze verstopten zich in een enorm houten paard en drongen de poorten binnen. Nu zijn de strijders neergestreken in Toverland waar ze opnieuw met gigantische houten gevaartes hun domein afbakenen. Een plek waar helden hun grootste angsten trotseren en met alle kracht strijden om de overwinning.

Port Laguna

In dit idylische havenstadje schijnt altijd de zon! De boulevard 'Via Magica' leidt u de weg langs souvenirshops, take-aways en onze Game Gallery. De palmbomen, het azuurblauwe water en kleurrijke geveltjes, alles heeft hier een extra zomerse touch!  Aan de voet van de iconische vuurtoren Solaris kunt u de magie in uzelf ontdekken. Tovenaars in spé laten hier de meest magische taferelen tot leven komen. 

Magische Vallei

In de Magische Vallei hangt een heel bijzondere sfeer. Het is er vrolijk en vrij! In deze kleurrijke wereld van magie beleeft u de meest fantasierijke attracties. Maar u kunt er ook heerlijk ontspannen, neem de tijd. Terwijl u uitrust op het mooie terras wordt u ineens verrast door een sierlijk waterballet. In de Magische Vallei leeft het, zelfs op plekken waar u het niet verwacht.

Wunderwald

Vestig een nieuw snelheidsrecord in Maximus’ Blitz Bahn en probeer beide voeten op de grond te houden in Villa Fiasko, een betoverd huis vol hindernissen. Bevaar in een boomstam de wildwaterbaan Expedition Zork en eindig uw rit met een gigantische splash van 15 meter. Ga op avontuur in Wunderwald!

Land van Toos

Vliegensvlugge glijbanen, een razende achtbaan, klimmen en klauteren, schommelen en spelen. U bent in het Land van Toos en wat is het hier leuk! In deze sfeervolle, overdekte wereld vol attracties en speeltoestellen halen de kleinere bezoekers hun hart op. Regen of zon, het maakt niet uit. In Land van Toos is het altijd één groot feest.