0455327711
Dertigste verjaardag Disneyland Parijs
C&O Travel Disneyland Parijs nieuws en blogs Dertigste verjaardag Disneyland Parijs
0031-455327711

Dertigste verjaardag Disneyland Parijs

In 2022 bestaat Disneyland Parijs 30 jaar... Dit moet natuurlijk gevierd worden!
De 30ste verjaardag wordt door Disneyland Parijs gevierd met een compleet vernieuwd kasteel in het Disneyland Park en nieuwe attracties in het gloednieuwe gebied "Marvel Land" (Walt Disney Studios Park). 
Daarnaast zal er nog nieuw entertainment komen en zal het Walt Disney Studios Park worden uitgebreid. Helaas is er over de uitbreiding nog niet veel informatie bekend.

Vernieuwd Kasteel Disneyland Park

Begin dit jaar is Disneyland Parijs begonnen met het renoveren van het magische Disneyland kasteel. Momenteel staat een groot deel van het kasteel in de stijgers en zijn ze bezig met het plaatsen nieuwe torentjes. Het kasteel zal binnenkort verdwijnen achter een groot doek. De renovatie zou voltooid moeten zijn vóór de 30ste verjaardag van het Disneyland Park van start gaat. 

Nieuwe attracties Walt Disney Studios

De nieuwe attracties van het Walt Disney Studios Park komen in het nieuwe Marvel Land te liggen. Dit gebied komt aan de linkerzijde van het park te liggen, waar nu het Backlot deel ligt. Naast nieuwe attracties in de gebied, komen er ook nieuwe restaurants en cafés en wordt het thema compleet op Marvel aangepast. 

Iron Man attractie

De Rock 'n' Roller Coaster keert weer terug naar de Walt Disney Studios in Parijs. De track van de achtbaan blijft hetzelfde, maar de rest wordt veranderd naar het Marvel thema. Bij de attractie komen nieuwe bomen, planten en gras, een high-tech wachtrij met een pre-show en een futuristische ronde facade. De winkel bij de uitgang krijgt ook een Marvel uitstraling.

Spider-Man attractie

De Spider-Man attractie wordt een nieuwe interactieve high-tech shooter ride met Spider-Man en de Worldwide Engineering Brigade. Tijdens de rit rijden de karretjes door het gebouw waarbij uiteraard van alles mis gaat en bezoekers de strijd aan gaan met de indringers. Diverse scenes in het complex passeren de revue waarbij een buitenaards schip op het gebouw is neergestort. Daarnaast krijgt de attractie nog een grote Marvel winkel bij de uitgang. 

Uitbreiding Walt Disney Studios Park

Naast het nieuwe Marvel Land heeft Disneyland Parijs ook plannen om het park met de themagebieden Star Wars en Frozen uit te breiden. Daarnaast is het plan om een groot meer midden in het park te plaatsen, waar nieuwe restaurants en cafés komen te liggen en nieuw entertainment te zien zal zijn.

Wij zijn benieuwd hoe het Walt Disney Studios er gaat uit zien, jullie ook?