C&O Travel Disneyland route en openingstijden
0031-455327711

Disneyland Parijs routebeschrijving en openingstijden

Disneyland Parijs ligt 35km ten oosten van Parijs.
U kunt het resort bezoeken per auto, bus, trein, metro of vliegtuig. Zodra u bij de luchthaven van Charles de Gaulle arriveert, kunt u het park niet meer missen want overal ziet u Mickey route aanduidingen en het nog te rijden aantal kilometers.
Bekijk nog voor uw vertrek onze site met de actuele openingstijden, showtijden en ook parade info's.

Openingstijden Disneyland Parijs

De themaparken, Walt Disney Studio's en ook het gratis bezoekers fundorp Disney village zijn 365 dagen per jaar geopend.
Het themapark en de Studio's worden een half uur vóór de officiële opening geopend, waardoor je de mogelijkheid krijgt om alvast enkele winkels en restaurants te bezoeken.
De openingstijden worden meestal 2 tot 3 maanden op voorhand bekend gemaakt.

Corona en heropening

Het Disneyland Parijs resort is voorlopig tot 14 juli 2020 gesloten. Naar verwachting zal Disneyland haar poorten weer midden juli openen.

Adres Disneyland Parijs

Tik in uw navigatie in! 
Adres: Boulevard de Parc
Stad: Serris/Coupvray
Departement: 77700
Land: Frankrijk
Breedtegraad: 48.876077 - Lengtegraad: 2.79646 (Disneyland Paris-parkeerplaats)

Auto routebeschrijving Disneyland Marne la Vallee

Via de A1 autosnelweg richting Parijs neem je op ongeveer 30 km vóór Parijs, ter hoogte van vliegveld Charles de Gaulle, de afslag naar de A104 richting ‘Marne-La-Vallée’.
Via de A-104 route volg je de witte Mickey borden met ‘Disneyland Paris’ naar het resort. Eenmaal op de A4, neem je de afslag ‘Parcs Disney/Bailly-Romainvilliers’ (nummer 14) voor de parken, de Disney hotels en de meeste partner hotels. Voor Disney’s Davy Crockett Ranch neem je de afslag ‘Provins/Serris’ (nummer 13) en voor Hotel l’Elysée Val d’Europe en Adagio Marne-La-Vallée Val d’Europe meen je de afslag ‘Val d’Europe’ (nummer 12.1).
Natuurlijk tikt u het Disneyland juiste adres in uw navigatie in en beschikt u over uw eigen routebeschrijving

Treinreis Disneyland

Reis relaxed in 3,5 uur per hogesnelheidstrein naar het mooiste pretpark van de wereld (vanaf € 50,00 per persoon).
Vertrek vanaf verschillende stations in Nederland of België naar Brussel-Zuid voor de directe TGV naar Disneyland of met de Thalys direct naar Parijs (vanaf april 2019 ook met Thalys direct naar Disneyland). Op het station van Disneyland is tevens de Disney Express bagageservice beschikbaar.