0455327711
adembenemende groepsreizen naar londen
C&O Travel Groepsreizen Groepsreizen naar Londen
0031-455327711

Verrassend leuke groepenuitjes Londen

Onze groepsreizen adviseurs kunnen u uitstekend adviseren met uw Londen programma. Wij zijn onafhankelijk en bieden jullie keuze uit trein, vliegtuig, bus of zelfs eigen vervoer. Bekijk op deze pagina al eens onze selectie van populaire activiteiten en bezienswaardigheden voor jullie groepreis in Londen en vraag geheel vrijblijvend naar een maatwerkofferte bij onze groepsreizen specialisten.

Leuke suggesties voor uw groepsreis/bedrijfsuitje naar Londen

Bekijk ons overzicht met succesvolle programma onderdelen in Londen. Iets verderop staan alle bezienswaardigheden vermeld. Combineer 1 of meerdere activiteiten met een groepsdiner in een trendy restaurant. Onze groepsreizen experts weten van aanpakken en alle wensen te volbrengen. Jullie groepsreis zal er eentje worden om nooit meer te vergeten.

High Tea Harrods groepsarrangement

Beleef de typisch Engelse traditie High Tea op een unieke locatie zoals bv bij Harrods. Een High Tea is een leuke activiteit voor uw bedrijfsuitje. Informeer bij onze groepsreizen adviseurs naar de mogelijkheden op diverse loacties.

 • Heerlijke versnaperingen in High Tea arrangement
 • Unieke locaties
 • Relaxed met uw groep

James Bond groepstour

Gek van de James Bond filmreeks? Dan is deze groepstour tijdens jullie groepsuitje een must do. In vrijwel iedere scene zijn plekken in Londen gebruikt. Bezoek diversen locaties uit bekende James Bond films. 

 • Westminster Station (Skyfall)
 • The National Gallery (Skyfall)
 • 10 Downing street (For your eyes only)
 • Blenheim Palaca (Spectre)

Bezoek een van de Londense voetbalclubs tijdens uw groepsreis/bedrijfsuitje

Een voetbalwedstrijd bezoeken is in Engeland voor voetballiefhebbers een bucketlist activiteit. In dit land bevinden zich veel top voetbalclubs die ieder een bezoek waard zijn. Vraag onze groepsreizen experts naar de mogelijkheden.

 • Rondleiding door stadion (Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspur, West Ham United, Crystal Palace, Fulham)
 • Ontdek de kleedkamer, persruimtes en nog veel meer
 • Bezoek voetbalwedstrijd 

groepsreis naar voetbal land londen

Sightseeing groepentour hop on/hop off bus

Verken Londen met de traditionele hop on hop off bus tijdens deze groepsreis, de bus brengt jullie langs alle bekende attracties, bij elke attractie krijgen jullie ruime vrije tijd om zelfs in een leuk restaurantje heerlijk te kunnen eten. Het is zelfs mogelijk om de C&O Travel bus in te zetten voor een maatwerk hop on hop off programma. Vraag onze groepsreizen adviseurs naar de mogelijkheden.

 • Dagprogramma zolang u wenst
 • Maatwerk programma met eigen bus voor uw groepsreis
 • Lunch in trendy restaurant

(Privé) boottocht Thames

Neem deel aan een boeiende boottocht op de Thames rivier en aanschouw de prachtige bouwwerken welke langs de Thames oever liggen. Relaxed achterover hangen en onder het genot van een drankje Londen vanaf het water verkennen. Dit is een ideale activitieit voor uw groepsreis bij een bezoek aan deze prachtstad. Combineer een boottocht met een overheerlijke lunch of diner, onze groepsreizen specialisten adviseren jullie graag.

 • Vanaf 1 uur tot maximaal 4 uur
 • Boek een Party cruise als groep
 • Privatiseer tijdens uw groepsreis een boot met uw eigen entertain programma

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Alle belangrijke bezienswaardigheden in Londen voor uw groepsreis op een rijtje

Londen is een van de wereldberoemde steden met onwijs bekende en leuke bezienswaardigheden. Deze bezienswaardigheden zijn dan ook echt een must-visit tijdens een bezoek aan deze prachtstad. Uw groepsreis word op maat en met veel plezier door onze groepsreizen adviseurs gemaakt. De combincatie van activiteiten en het bezoek aan bekende bezienswaardigheden zorgen voor het wow-effect.

Harry Potter Warner Brother's Studio Tour - Ontdek de wizzard wereld

Wanneer u een groot fan bent van de films en boeken reeks over Harry Potter, kun je hier je geluk niet op.

The view from the Shard -Adembenemend uitzicht

Vanaf dit spectaculaire gebouw is er een adembenemend uitzicht over Londen te zien.

Tower of Londen - Beruchte gevangenis

Deze beruchte gevangenis is ongetwijfeld een van de meest bezochte en populairste bezienswaardigheden van Londen. Een aan te raden groepsreis activiteit.

St.Paul's Cathedral - Adembenemende cathedraal

Laat u omver blazen door de prachtige uitstraling van deze cathedraal.

London Eye - Weergaloos uitzicht over de stad

Een van de meest bekende bezienswaardigheden van Londen met een uniek uitzicht over de stad. Beleef in 30 minuten de karaktiristieke gebouwen die de stad rijk is in een eivormige cabine.

Westminster Abbey - De belangrijkste bezienswaardigheid

De belangrijkste historische bezienswaardigheid van Londen. In de Westminster  zijn o.a. prins William en Kate Middleton getrouwd.

Piccadilly Circus - Ideaal gelegen in hartje Londen

De ideale plek om een middagje te winkelen of te eten tijdens uw verblijf in deze stad. Piccadilly Circus is idaal gelegen waardoor de loopafstand naar de andere bezienswaardigheden kort is.

Royal Albert Hall - Extraverte concertzaal

De extraverte architectuur, de bouw van het gebouw en de adembenemende decoractie maken dit een plek om te genieten. Beroemde muzikanten treden hier vaker op. Als u de kans heeft om een kijkje te nemen, doe dit dan ook zeer zeker!

Buckingham Palace - Indrukwekkend koningshuis

Dit 18e eeuwse paleis is de thuisbasis van de koningin en is vooral een bezoek waard tijdens de bekende wisseling van de wacht. Deze plechtigheid spreekt zeker tot de verbeelding. 

Soho - Beleef de verschillende culturen

In deze gezellige wijk beleeft u een samensmelting van verschillende culturen. Tevens is het er bruisend van de kunst, muziek en er een lekker eten vanuit de hele wereld te zien. Ook een aanrader om naar een van de vele concerten of theatervoorstellingen te gaan. 

Uiteraard behoren er nog tal van activiteiten tot de mogelijkheden.  Onze groepsreizen specialisten kijken graag samen met jullie naar een activiteit die bij jullie bedrijfsuitje of groepsreis past!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!