C&O Travel Groepsreizen Groepsreizen naar München
0031-455327711

Groepsreizen naar ''Sehr gemütlich'' München

Luxurious, levendig en technologisch geavanceerd, München is een stad met talloze mogelijkheden, adembenemende uitzichten en eindeloos plezier. C&O Travel is gespecialiseerd in het op maat maken van groepsreizen en bedrijfsuitjes. Onze groepsreizen adviseurs maken graag uw programma volledig naar wens. Maak uw programma compleet met diverse excursiemogelijkheden.

Wandeling door stad en bezoek Engelse tuin  -  ontsnap aan de drukte

Een mooie groepswandeling tijdens uw groepsreis/bedrijfsuitje door de stad en een bezoek aan de Engels tuin. De prachtige Engelse tuin is een groene oase midden in München: de ‘Englischer Garten’ heeft een oppervlakte van ongeveer 640 voetbalvelden en is daarmee het grootste stadspark ter wereld!

 • Zoek samen met uw groep de rust op midden in de drukke stad.
 • Locatie: ten oosten van de Königinstrasse
 • Duur: +/- 2 uur

Stadstour en bezoek Allianz arena – een must voor voetbalfans

Krijg een volledige groepsrondleiding langs alle belangrijke bezienswaardigheden en bezoek de Allianz arena. Dit is de thuisbasis van de FC Bayern in München en een van de grootste sportstadions van Duitsland. Het is gebouwd in 2005 en staat bekend om zijn bekroonde architectuur - door de Zwitserse architecten Herzog en de Meuron. Een erg leuk uitje voor uw groepsreis of bedrijfsuitje.

 • Voor de sportliefhebbers van de groep.
 • Vertreklocatie: Karlsplatz 21/Stachus voor GALERIA Kaufhof.
 • Duur: +/- 4 uur

Viktualienmarkt – groepstour over grote markt

Bezoek tijdens uw groepsreis naar de beroemdste markt van München en dwaal rond op deze gezellige markt vol met Beierse klassiekers zoals bratwurst en pretzels.

 • Hapje voor hapje over de markt.
 • Locatie: Viktualienmarkt 3
 • Duur: zolang uw groep wenst.

München brouwerijtour – onder het genot van een biertje 

Volg samen de gids en ontdek hoe bier wordt gemaakt tijdens deze brouwerijtour. Neem een kijkje achter de schermen van bierbrouwerijen. Tijdens deze tour proeft u het vloeibare goud van de stad aan de bron! 

 • Groepsactiviteit voor de bierliefhebbers
 • Vertreklocatie: Galeria Kaufhof op Karlsplatz 21
 • Duur: +/- 3 uur

Interactieve game München – onthul samen de mysteries van de stad

Ontdek samen alle geheimen van deze stad. Probeer in groepsverband alle raadsels en mysteries op te lossen.
Dit doet u zelfstandig via uw telefoon! Het ideale uitje om uw groepsreis als ware herinnering te beschouwen. Of een nog hechtere band te krijgen met uw collega's als bedrijfsuitje.

 • Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.
 • Vertreklocatie: Marienplatz
 • Duur: +/- 2 uur

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Welke bezienswaardigheden mogen er niet gemist worden?

Onze groepsreizen adviseurs helpen u graag met het samenstellen van uw perfecte programma. Bij ons is niks onmogelijk en altijd voor alles een optie. Een juiste mix aan activiteiten zorgen voor een geslaagde groepsreis. Laat u door ons adviseren en neem alvast een kijkje bij de bezienswaardigheden die niet gemist mogen worden tijdens een bezoek aan München:

München Residenz - Gigantisch paleis

Te vinden in het centrum van de stand, dit enorme paleis. Het paleis beschikt over maar liefst 10 binnenplaatsen en 130 kamers. Er is een theater en een concertzaal. Het hele paleis is ingericht in de Renaissance stijl en ademt rijkdom uit. Grenzend aan dit paleis ligt park Hofgarten, dit is tevens ook een bezoekje waard.

Frauenkirche - Grootste kerk van de stad

De grootste kerk van München, maar liefst 109 meter lang, 40 meter breed en 99 meter hoog. Opvallend aan deze kerk is dat deze bestaat uit rode bakstenen. Het heeft 20 jaar geduurd voordat de kerk volledig afgewerkt was, in 1494 was de officiële opening. Een bezoek aan deze kerk is een must do door de prachtige glas-in-lood ramen, indrukwekkende kunst tussen de 14e en 18e eeuw en een afdruk van de voetstap van een duivel. Bezoek tijdens uw groepsreis deze kerk en combineer dit uitje eventueel met een gezellige lunch! 

Marienplatz - Centraal plein in de stad

Dit plein is centraal gelegen in het centrum. Het plein wordt indrukwekkend genoemd door een prachtig gedecoreerd Neue Rathaus. Tevens vind hier ieder jaar de kerstmarkt plaats en is er een prachtig Heilige Maagd Maria beeld te vinden. 

Peterskirche - Panorama uitzicht

Een panorama uitzicht over de stad München, wij kunnen u aanbevelen om deze indrukwekkende toren van de St. Peter’s kerk te beklimmen. De kerk op zich is al de moeite waard voor een bezoek. Hij werd gebouwd aan het eind van de 12e eeuw en heeft door de eeuwen heen nogal wat aanpassingen gehad. De kerk is door de bombardementen van de Tweede Wereldoorlog in 2000 volledig gereconstrueerd. Iedere groepsreis is erg te spreken over deze bezienswaardigheid, het uitzicht geeft net een extra touch aan uw groepsreis.

Neues Rathaus - Indrukwekkend nieuw stadhuis

Aan de Mariaplatz ligt dit waanzige nieuwe stadhuis. Het aanzicht van de gedecoreerde gevel zal direct jullie aandacht trekken. Elke dag luiden er maar liefst 43 klokken die samen zorgen voor een mooi hoorspel. Het bijzondere aan dit hoorspel is dat doormidel van koperen poppen een waanzinnige voorstelling wordt uitgevoerd. Meer dan een bezoek waard!

Kunstareal München - Prachtige museumwijk

In het centrum van München ligt de prachtige museumwijk. Dit deel van de stad wordt de Kunstareal München genoemd. Er bevinden zich tal van Kunst musea in dit gebied. De musea liggen allen op loopafstand van elkaar verwijderd. Voor een liefhebber van diverse kunst is dit een erg leuke wijk om door heen te wandelen en de diverse museau te bezoeken. Tijdens iedere groepsreis zijn er altijd liefhebbers voor musea aanwezig, combineer deze leuke wijk bijvoorbeeld met een stadstour.

Schloss Nymphenburg - Paleis uit 1664

In 1664 werd de opdracht gegeven om dit adembenemende paleis te bouwen. Dit prachtige paleis heeft in de loop van de jaren wat uitbreidingen gekregen waaronder paviljoenen, fonteinen en het onderhouden van een 200h hectare park. De diverse bouwstijlen en verschillende invloeden zijn nu terug te zien in dit majestueuze gebouw. Delen van het paleis zijn toegankelijk voor publiek alsmede ook de stallen waar diverse rijtuigen te bewonderen zijn. Het park is is zeker een bezoek waard en de fonteinen en paviljoenen zijn een lust voor het oog. 

Englischen Garten - Een van de grootste stadsparken 

Eén van ‘s werelds grootste en uitgebreide stadsparken ligt  in het prachtige München. De naam van dit stadspark is de Englischen Garten (Engelse tuin). Vele beelden, bossen, bomen en waterpartijen geven dit park een bijzondere en zeer rustgevende uitstraling. Een opvallend gebouw midden in het park is de 25 meter hoge Chinese Toren. Wat er ook in dit park te vinden zijn is een amfitheater, ontmoetingsruimte, Japans theehuis en het Rumford House. Een erg leuke plek om even tot rust te komen en te genieten van de natuur.

Deutsches Museum - Wetenschap en technologie liefhebbers kunnen hier hun geluk niet op

Het Deutsches Museum beschikt over ruim 28.000 tentoongestelde objecten die over Wetenschap en Technologie gaan. Voor de liefhebber, is dit een waar walhala. Het museum is 's werelds grootste museum en de officiële benaming is ‘Deutsches Museum von Meisterwerken der Naturwissenschaft und Technik’. Het museum bevindt zich in een prachtig pand wat ligt op een eiland in het centrum van de stad.

Zum Augustiner - Bierhuis met bier uit de oudste brouwerij van de stad

De ervaren Münchenbezoekers vertellen altijd dat je een bezoekje aan Zum Ausgustiner niet overgeslagen mag worden als je in München bent. In dit restaurant (bierhuis) wordt uiteraard het beroemde Ausgustiner bier geschonken dat afkomstig is uit de oudste brouwerij van München. De typische Beierse keuken in combinatie met een prachtige authentieke ambiance zorgt ervoor dat dit bierhuis meer dan een bezoek waard is.

Uiteraard behoren er nog tal van activiteiten tot de mogelijkheden.
Wij zoeken graag samen met u naar een activiteit die bij uw bedrijfsuitje of groepsreis past!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!