0455327711
unieke groepsreizen parijs
C&O Travel Groepsreizen Groepsreizen naar Parijs
0031-455327711

Ontdek lichtstad Parijs tijdens een groepsreis

De romantische stad Parijs! Een wandeling over de Champs Elysées, een boottocht op de Seine, rondslenteren in Montmartre of genieten van het uitzicht over de stad vanaf de Eiffeltoren. Een wereldstad bij uitstek. Wie eenmaal geproefd heeft aan de Parijse sfeer wil keer op keer terug naar de stad van de liefde. Laten jullie je tijdens een groepsreis ook charmeren?

Onze groepsreizen specialisten bekijken samen met jullie alle wensen en maken graag een groepsreis of bedrijfsuitje geheel op maat. Door jarenlange ervaring weten zij precies wat wel en niet haalbaar of de moeite waard is.

Onze groepsreizen experts hebben enkele verrassende suggesties voor een geslaagd groepsuitje op een rijtje gezet. Door jarenlange ervaringen weten onze groepsreizen experts als geen ander hoe ze een groepsreis of bedrijfsuitje tot een succes kunnen maken.

Catacomben van Parijs

De catacomben van Parijs beschikken over een beroemde verzameling onder de Franse stad met begraafplaatsen. Op diverse locaties in de catacomben zijn beenderen verspreid van zo'n 6 miljoen parijzenaren. Ze liggen verspreid in de verschillende ondergrondse kamers en galerijen. Een erg leuke activiteit voor een groepsreis diep onder de grond.

 • Ondergronds gangenstelsel 
 • 6 miljoen beenderen van Parijzenaren
 • De donkere kant van Parijs
 • Ruim 300 km aan ondergrondse gangen

Moulin Rouge

Het bekende Cabarettheater in Parijs. Dit theater is gelegen in de rosse buurt van de stad en ontworpen door architecten, schilders en illustrators. Jaarlijks wordt de Moulin Rouge miljoenen keren bezocht. Vraag onze groepsreizen adviseurs naar de mogelijkheden voor een rondleiding of een show.

 • De wereldberoemde cabaretshow 
 • Glitters en pailetten in overvloed 
 • Glaasje bubbels of diner erbij

moulin rouge

"Off road" fietstocht Paris by bike

Ontdek de bekende maar ook de onbekende highlights van de stad Parijs. Een fietstocht maakt de activiteit net wat leuker dan anders omdat er veel meer te zien valt van de stad. In Parijs is zoveel te ontdekken dat er tal van hightlights te bezichtigen zijn voor groepsreizen. 

 • 3 uur durende groepsreis fietstocht  langs de onbekendere highlights van Parijs
 • Op oud Hollandse oma fietsen
 • Ook fietstochten op maat mogelijk voor uw groepsreis

Fietstocht Parijs

Boottocht over de Seine

Een boottocht over de Seine is een waar sprookje, met name in de avonduren als de meeste Parijse highlights glunderen met prachtige lichtjes. Het is een unieke manier om de stad te leren kennen met diverse prachtige uitzichten. Een ideale activiteit voor jullie groepsreis in de avonduren.

 • Bekijk alle highlights vanuit een ander perspectief
 • Mogelijkheid om lunch/diner bij te boeken 
 • Incl. gids 

Privétoer in een citroen 2CV door Parijs

Verken in een konvooi met jullie groepsuitje de stad. Bij warm weer kan het dak lekker worden geopend. Met een leuke stop onderweg is deze activiteit helemaal compleet voor jullie groepsreis. Onze groepsreizen specialisten raden deze activiteit aan.

 • Prive gids/chauffeur is inbegrepen
 • Stop voor een hapje en/of drankje
 • 3 personen per auto

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Klassieke Parijse highlights op een rijtje

Lichtstad Parijs staat bekend om haar bekende highlights die ieders bezoek waard zijn. Deze highlights kunnen bezocht worden tijdens uw groepsreis, vraag onze groepsreizen specialisten naar de vele mogelijkheden.

Eiffeltoren - Absolute nummer 1 

Dit is de absolute nummer 1 bezienswaardigheid van de lichtstad Parijs. Dit indrukwekkende bouwwerk is de hotspot voor toeristen. Wist u dat u de Eiffeltoren zelfs kunt beklimmen? U kijkt dan uit over de gehele stad. Er zijn diverse arrangementen die er geboekt kunnen worden voor uw groepsreis.

Sacre Coeur - Witte basiliek

Bovenop de heuvel van Montmartre vindt u deze prachtige witte basiliek. Dit is na de Eiffeltoren het hoogste uitkijktpunt van de stad. 

Arc de Triomphe - Bekende triomfboog

Vanaf het dak van deze bekende triomfboog beschikt u over een weergaloos uitzicht over de straten van Parijs. Dit gebouw is te vinden nabij de Champs Élysées.

Champs Élysées - Winkelstraat

Deze winkelstraat mag bekroond worden tot mooiste winkelstraat van Parijs. Zo vind u hier exclusieve boetieks en ter hoogte van Grand-Palais prachtige paleistuinen. Een must-visit tijdens uw bezoek met uw groepsreis aan de stad Parijs.

Opera Garnier - Exclusief interieur

Het exclusieve interieur van de opera is versierd met bladgoud, plafondschilderingen en marmer. Het is mogelijk om de opera te bezoeken, vraag ons naar de mogelijkheden om deze opera te bezoeken tijdens uw groepsreis.

Louvre - Bewonder het imposante kunstmuseum

Altijd al eens de Mona Lisa in het echt willen aanschouwen? Breng dan een bezoek aan dit bekende kunstmuseum van Parijs.

Musee d`Orsay - Schitterende kunst

Een schitterend en drukbezocht kunstmuseum van Parijs. Van Monet, Renoir en zelfs de Van Gogh zijn hier te bekijken.

Montmartre - Gezellige schilderswijk

Leuke smalle straatjes, witgekalkte huisjes, pleintjes en ouderwetse straatverlichting komt u allemaal tegen in deze schilderwijk.

Montparnasse - torenhoge wolkenkrabber

Maar liefst 210 meter hoog en telt 58 verdiepingen. Geniet van een adembenemend uitzicht over Parijs van 360 graden.

Notre Dame - Wereldberoemde kathedraal

Gelegen op het centrale punt van Parijs ligt deze wonderlijke kathedraal. Zowel de Kathedraal, de torens en de schatkamer zijn geopend voor bezoekers.

Uiteraard behoren er nog tal van activiteiten tot de mogelijkheden. Wij zoeken graag samen met naar een activiteit die bij jullie bedrijfsuitje of groepsreis past!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!