C&O Travel Groepsreizen Groepsreizen naar Valencia
0031-455327711

Ontdek de zonnige en bruisende stad Valencia

Valencia is de geboorteplaats van een van de bekendste gerechten uit de Spaanse keuken, namelijk de overheerlijke paella. De stad wordt gezien als de op twee na grootste stad van Spanje en beschikt over tal van bezienswaardigheden en activiteiten om uw groepsreis/bedrijfsuitje een groot succes te laten worden. De stad kent de meeste zon-uren van heel Spanje, heerlijk vertoeven dus. Een groot voordeel van een groepsreis plannen naar Valencia is dat de stad aan de kust gelegen is waardoor er een afwisseling aan activiteiten kan worden georganiseerd.

Bijzondere en unieke activiteiten tijdens uw groepsreis naar Valencia

In overleg is bij onze groepsreizen experts alles mogelijk. Tal van activiteiten op maat gemaakt, zorgen voor een verrassend en nooit te vergeten uitstapje. Om u alvast enkele tips te geven over mogelijke activiteiten hebben onze groepsreizen experts enkele voor u opgesomd. 

Boottocht met zeevruchten en een wijnproeverij

Op een catamaran ontdekt u de geschiedenis van de stad onder het genot van heerlijke lokale wijn en zeevruchten. 
Onderweg komt u luze jachten van rijke en beroemde mensen tegen net als diverse schepen van de Koninklijke Marine. 

 • Proef een heerlijke glas witte wijn
 • Ontdek de unieke smaken van cloxina-mosselen (seizoensgebonden)
 • +/- 50 minuten

Sportieve activiteit, ga op peddelsurfles tijdens uw groepenuitje

Ontdek samen tijdens uw groepsreis waarom peddelsurfen is uitgegroeid tot een van de meeste populaire watersporten. Deze les vindt plaats in de jachthaven zonder stromingen of golven wat het aanleren en stuk makkelijker maakt. Tijdens deze les gebruikt u bijna iedere spier in uw lichaam waardoor u direct een complete workout heeft gedaan.

 • Leer hoe u een peffelsurfboard gebruikt
 • Perfectioneer de kunst van het suppen in een prachtige maar rustige omgeving
 • Duur +/- 1,5 uur

Flamenco voorstelling met diner tijdens uw bedrijfsuitje

Begin de avond met een heerlijk diner in een geweldige ambiance. Geniet van de vele spaanse en mediterraanse gerchten en kijk rond in het theater. Na het diner geniet u van de magie van de flamenco, kijk naar hun talent en geniet van de voorstelling. 

 • Geniet van een memorabele voorstelling door getelanteerde artiesten
 • Proef de gerechten uit de Mediterraanse en Spaanse keuken
 • Duur +/- 3 uur

Rondleiding door het Mestalla-stadion tijdens uw groepsreis

Verken de thuisbasis van FC Valencia. Dit stadion is één van de oudste voetbalstadions van Spanje. 
Tijdens deze rondleiding hoort u opmerkelijke anekdotes over de club en komt u op de meest interessante plekken van het stadion terecht.

 • Loop door de spelerstunnel onder luid gejuig van de menigte
 • Krijg toegang tot beperkte ruimtes en het speelveld
 • Duur: +/- 1 uur

Ga de bergen in met een jeep

Geniet een halve dag voor de bergen van Calderona, Valencia. Rijd offroad, bezoek een kasteel en geniet van fantastische panorama uitzichten tijdens deze onvergetelijke tocht. Deze activiteit zal nog lang op uw netvlies staan. 

 • Verken de bergen van Calderona per Jeep
 • Ontdek geheimen ruïnes en bezoek kasteel Serra
 • Duur: +/- 4 uur

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Ontdek de vele bezienswaardigheden van Valencia tijdens uw groepsreis

Valencia mag gerust een van de geliefste steden in Spanje genoemd worden. Naast tal van activiteiten kan ook iedere cultuurliefhebber zijn geluk niet op. Onze groepsreizen experts hebben enkele belangrijke bezienswaardigheden geselecteerd die ook zeker een must-visit zijn.

Playa del Ayuntamiento - Centraal plein

Dit plein is een centraal punt en het meest belangrijke plein van de stad. Dit plein trekt ieder jaar vele bezoekers door de omringende prachtige gebouwen in combinatie met een schitterende fontein. De inwoners van de stad vertoeven ook graag in de buurt van dit fraai verlichte plein in de avond.

Kathedraal van Valencia - Indrukwekkend uiterlijk

De diverse stijlen die aan deze Kathedraal gekoppeld zijn geven een indrukwekkend uiterlijk. Net als de barokke stijl, zijn o.a. ook de Romaanse en gotische invloeden zichtbaar. 

Eixample - Authentieke wijk

De oude steegjes en straatjes brengen u terug in de tijd van Art Nouveau. De wijk kent vele zeer chique boetiekjes en winkels, afgewisseld met knusse winkeltjes. Een grote bezienswaardigheid in deze wijk is het treinstation. Een fraaie binnenkant bewerkt met veel mozaiël en keramiek.

Ciutat de les Arts i les Ciències - Lust voor het oog

Dit wetenschappelijk en cultureel centrum is een lust voor het oog. De bijzondere vormgeving is direct een trekpleister voor het oog. In dit complex is o.a. een operagebouw, planetarium, wetenschapsmuseum en Oeanium te vinden. Langs de promenade zijn er tal van museu en een prachtige botanische tuin met palmbomen te vinden.

Playa Malvarossa - Stadsstrand met vele voorzieningen

Dit strand ligt vlakbij de haven van Valencia waar genoeg vertier is. De vele horecagelegenheden bieden de meest heerlijke gerechten aan en beschikken over sfeervolle terrassen. In de buurt zijn uiteraard nog meer stranden te vinden die tal van mogelijkheden bieden.

L'Oceanogràfic - Oceanium van de stad Valencia

Het aquarium omvat 9 watertoren met daarin kopieën van diverse Oceanen. In deze oceanen zijn tal van dieren te vinden zoals dolfijnen, watervogels, zeehonden, pelikanen en verschillende soorten haaien. 

La Lonja de la Seda - Zijdebeurs

Dit gebouwd wordt beschouwd als één van de mooiste en indrukwekkendste architectuur. Het gedeelte waar de toren staat had ooit de functie van gevangenis. 

Plaza de Toros - Arena voor stierengevechten

Al vele jaren worden in deze arena Spaanse zeer gewilde stierengevechten gehouden. De arena lijkt heel erg op het Colosseum, voor diegene die al eens in Rome zijn geweest. Op dit moment worden er nog steeds veel stierengevechten gehouden maar worden er ook vaker concerten en andere festiviteiten gehouden.

Parque Natural de la Albufera - Groot park met Flora en Fauna

Dit park is gelegen aan een lagune en bestaat uit een gebied van ongeveer 20.000 hectare. Het park is op ongeveer 11 kilometer van Valencia gelegen. Er zijn diverse tochten te maken, waaronder per boot om de mooie flora en fauna te aanschouwen. Een erg leuke bezienswaardigheid tijdens uw groepsreis om van de drukte van de stad de rust op te zoeken.

Estadio Mestalla - Voetbalstadion

In dit stadion kunnen ruim 52.000 mensen geplaatst worden om een wedstrijd van FC Valencia bij te wonen. Het stadion is redelijk gedateerd waardoor er al geruime tijd wordt gekeken naar een nieuwe thuishaven. Die thuishaven is sinds 2007 gevonden waardoor er toendertijd begonnen is aan de bouw. Het nieuwe stadion biedt plek an ruim 75.000 toeschouwers.

Onze groepsreis experts zijn gespecialliseerd in het op maat maken van een gewenst groepenuitje/bedrijfsuitje. Zij kijken graag met u naar uw wensen en vertalen deze om naar een uitgewerkt en unieke programma. Maak uw programma compleet door tal van activiteiten te combineren met de cultuur van de stad.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!