0455327711
georganiseerde groepsreizen naar Rome
C&O Travel Groepsreizen Rome Groepsreizen
0031-455327711

Ontdek het grootste openluchtmuseum ter wereld tijdens een groepsreis

Rome wordt ook wel het grootste openluchtmuseum ter wereld genoemd. Tijdens een groepsreis/bedrijfsuitje wordt de Italiaanse hoofdstad op een unieke wijze ontdekt. De stad biedt tal van bekende bezienswaardigheden en trekt hiermee jaarlijks duizenden toeristen. Het bekende Colosseum, de Trevi Fontein en het Vaticaan zijn een kleine opsomming van de tal van prachtige bezienswaardigheden. Rome staat daarnaast bekend om zijn culinaire lekkernijen van een overheerlijke keuken. Onze groepsreizen adviseurs helpen graag bij het plannen van een groepreis naar wereldstad Rome.

Om een kleine ingreep van ons aanbod aan unieke activiteiten te geven hebben onze groepsreizen specialisten enkele activiteiten opgesomd. Een groepsreis is niet compleet zonder een gezellige activiteit die voor eeuwig in jullie geheugen gegrift zal staan.

Bezoek de Gladiatoren School tijdens de groepsreis

Ga terug naar school, maar dan wel een hele bijzondere school! Leer hoe jullie tijdens dit groepsuitje een echte Romeinse vechter worden. Jullie leren de basistechnieken van het zwaardvechten net als een echte gladiator. In iedere sessie worden de beste tips gegeven. Onze groepsreizen specialisten zijn fan van deze activiteit.

 • Leer vechten als een krijger
 • Ontdek zwaardvechten en krijg dit onder de knie
 • Op een leuke manier meer leren over de stad Rome

Combo Pizza en Pasta Cooking groepsreis Class

De chef neemt jullie tijdens dit groepsuitje mee door alle stappen, van het bereiden van het deeg tot het koken van jullie pizza en de leer van meer dan 10 verschillende pastavormen. Leer de kunst van het maken van Italiaanse gerechten in Napolitaanse stijl. 

 • Ervaar op de meest autenthieke manier hoe een pizza en pasta gemaakt wordt
 • Ga zelf aan de slag met het deeg en verschilende pastavormen
 • Geniet van een all-you-can-eat feest aan het einde van de kookles

koken in rome

Express Segway-tour met uw groepsreis

Verken de populaire wijk gelegen aan de westelijke oever van de Tiber, ten zuiden van het Vaticaan. Laat jullie meesleuren door smalle straatjes, de belangrijkste bezienswaardigheden van Tratevere en de mooiste pleinen en fonteinen. De tour is ontworpen om jullie aangename herinneringen aan de tijd van Rome te geven.

 • Verken de Romeinse wijk Trastevere op een unieke manier
 • Bezoek de hoogtepunten van de wijk
 • Kies zelf uit diverse routes, vraag onze groepsreizen specialisten naar de mogelijkheden

Rome: Verkenningsspel en tour door de stad 

Ervaar het vehaal over de meest productieve beul van de stad Rome, ontdek de kerk met de geketende geesten en zie de vrouw die werd vervloekt. Ontdek de verhalen van de mensen die leefden en stierven op de 10 plekken die jullie bezoeken tijdens dit groepsuitje. Durven jullie deze tour aan?

 • Ontdek pleinen, spookachtige straten en de enorma villa's van Rome
 • Los het mysterie op van Beatrice Cenci
 • Perfectie mix tussen ontspanningsspel, speurtocht en een tour door de stad

Wijn en hapjes over rivier de Tiber

Als jullie lekker willen relaxen en ontspannen dan is een avondrondvaart met jullie groepsuitje de ideale activiteit om tot rust te komen en te genieten. Onze groepsreizen adviseurs weten de leukste avondrondvaarten te boeken en zo de leukste bezienswaardigheden te ontdekken. Combineer een avondrondvaart met een lunch of diner, alles is mogelijk.

 • Geniet van speciale wijnen en culinaire voorgerechten
 • Bewonder bekende bezienswaardhgieden van Rome 
 • Beleef een avondrondvaart met uw groepsreis met een hapje en drankje

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Niet te missen bezienswaardigheden tijdens uw groepsreis

Rome is de stad van de vele bezienswaardigheden die al eeuwen bestaan. Onze groepsreizen adviseurs hebben enkele bekende bezienswaardigheden voor u opgesomd. Het is voor hen mogelijk om iedere groepsreis/bedrijfsuitje op maat te maken, zij geloven erin dat u door de juiste afstemming aan activiteiten een perfecte groepsreis kunt organiseren. Laten wij u inlichten over een greep uit de bijzondere bezienswaardigheden.

Colosseum - Amfitheater

Het colosseum werd gebouwd voor spelen die betaald werden door de keizer. Diverse natuurrampen hebben tijdens de jaren verschillende beschadigingen veroorzaakt. Het Colosseum wordt vaker gerestureerd om de staat ervan in takt te houden. Inmiddels behoort het tot één  van de 7 wereldwonderen en is het een niet te missen bezienswaardigheid voor uw groepsreis of bedrijfsuitje.

Pantheon - Prachtig antiek monument

Dit bijzondere bouwkunstwerk is vaak een bron van inspiratie. Door de opening die een 9 meter doorsnede boven de koepel heeft zorgt voor een prachtige lichtinval. Het Pantheon is vooral populair voor architecten en bouwkundigen, door zowel de binnen als de buitenkant.

Trevifontein - Indrukwekkende fontein

De fonteint heeft een hoogte van 26 meter tegenover een breedte van 22 meter. Trevi betekent 3 wegen en deze verwijzen naar het punt waar vroeger 3 wegen samen kwamen op het plein. De fontein is vooral bekend van het gezegde; als uover de linkder schouder met uw rechter hand 2 munten in de fontein gooit, u ooit zal terugkeren. 

Forum Romanum - Centrum van de stad

In dit gedeelte zijn veel ruïnes te vinden. Voor een bezoek aan dit gedeelte van de stad mogen er gerust enkele uurtjes uitgetrokken worden. Tijdens uw groepsreis is het leuk om een tour te doen langs de diverse ruïnes. 

Vaticaanstad - Plek van de Paus

Vaticaanstad is de kleinste onafhankelijke staat ter wereld waar de Paus de wereld toespreekt. Deze stad beschikt over tal van bijzondere monumenten en historische gebouwen zoals de Sint-Pietersbasiliek. Vanuit deze basiliek is er een weergaloos uitzicht over de stad te zien.

Musea - Archeologische beeldhouwwerken en monumenten

Dat Rome een historische stad is, hoeft niemand onder stoelen of banken te steken. De stad kent vele verhalen die terugkomen in de tal van diverse musea. De musea zijn allen een bezoek waard door de diversiteit.

Winkelen - Van drukke en dure straten naar kleine boetiekjes

De meest dure, chique en luxe winkelstraat van Rome is Via Condottie. De straat is niet heel lang maar wel erg mooi. Hier zijn o.a. winkelketens zoals Dior, Cartier en Gucci gevestigd. Voor de typische streekproducten is de richting van Vaticaanstad aan te raden.

Villa Borghese - 80 hectare groot park

Dit zeer grote stadspark is geliefd onder de inwoners van Rome, maar uiteraard ook onder de toeristen. Het park telt zo'n 80 hectare met daarin villa's, paviljoenen, sculpturen, musea en aangelegde tuinen. 

Monument van Victor Emanuel II- Altaar

In Italië is dit monument beter bekend als Altaar van het grote vaderland. Victor Emanuel was de eerste koning van Italië. In dit monument is een museum wat uitleg geeft over de eenwording van het land. Bij dit monument zijn fonteinen te vinden die de Adriatische en Tyrreense Zee symboliseren. Een erg mooie plek om tijdens uw groepsreis te bezoeken.

Thermen van Caracalla - Vele badhuizen

Dit is de basis waarop vele badhuizen zijn geïnspireerd. Het is echt aan te raden om voor deze plek even de tijd te nemen. De buitenkant ziet er misschien wat sober uit, maar de binnenkant is alles behalve dat. Wanden met mozaïek tegels, zuilen met kroonlijsten en vloeren van marmer vormen de binnenkant. Dit badhuis bood plaats aan ruim 1600 mensen.

Vraag hier een vrijblijvende groepsreizen offerte op maat aan!

C&O Travel is gespecialiseerd in het op maat maken van groepsreizen. Onze groepsreizen adviseurs maken graag uw programma volledig naar wens. Maak uw programma compleet met diverse excursiemogelijkheden zoals een show, diner, themavond, boottocht, etc.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!