0455327711
Sevilla
C&O Travel Groepsreizen Sevilla Groepsreizen
0031-455327711

Erg leuk groepsuitje naar Sevilla

Sevilla wordt niet voor niets de mooiste stad van Spanje genoemd. Laat u tijdens deze groepsreis betoveren door de prachtige, romantische en indrukwekkende binnenstad. Smalle steegjes in de oude wijken is een bezienswaardigheid die je zelden ziet. 

Groepsreis naar hamdrogerij, Sherry Bodega of Olijffabriek

Een perfecte en smakelijke activiteit voor uw groepsreis is dit zeker! Een prachtige dagtocht naar het binnenland van Andalusië en breng een bezoek aan de Hamdrogerij. Geniet van een heerlijke groepslunch met daarbij een goed glas wijn. In de olijfolie fabriek maakt u kennis met alle geheimen rondom olijfolie. Breng ten slotte een bezoek aan de Sherry bodega, wat in de buurt ligt van Jerez de la Frontera.

 • Duur: gehele dag
 • Inclusief lunch en proeverij
 • Uitleg over de ham, sherry en olijfolie

lokale proeverijen groepsreis activiteit

Op avontuur, huur een kajak tijdens uw groepsreis

Bewonder de karaktiristieke gebouwen die Sevilla rijk is vanaf een ander oogpunt. In de kajak heb je de mogelijkheid om zelf op ontdekkingstocht te gaan en de rivier op je eigen manier en tempo te leren kennen. Je bepaalt zelf welke richting je op gaat en zult verondersteld staan van alle mooie monumenten die je voorbij drijft tijdens je tocht.

 • Ga op pad in je eigen kajak
 • Beslis zelf je richting en tempo
 • Geniet op een andere manier een stad te ontdekken

sportieve groepsuitjes activiteiten

Spectaculair groepsbezoek aan de stierenvechterij

Breng een bezoek aan het Stiervechtersmuseum en de arena in de Plaza de Toros in hartje Sevilla. Een waanzinnige beleving van het eeuwenoude traditie event. Ontdek met uw groep of bedrijf de Spaanse en met name Sevilliaanse cultuur van deze populaire activiteit.

 • Bewonder de arena vanaf het midden
 • Verken ook de paardenbinnenplaats en de kapel
 • Voel je als een stierenvechter wanneer je de arena door de hoofdpoort betreed

ludieke groepsreizen naar sevilla

Segway panorama tour

Gek van panoramische uitzichten? Onze groepsreizen adviseurs iniedergeval wel, deze activiteit zal dan ook jullie wow effect krijgen. Ontdek op de Segway alle bekende bezienswaardigheden van de stad en leer meer over de bezienswaardigheden kennen. De gids brengt jullie naar panoramische uitzichten en zal jullie versteld laten staan van de stad.

 • Bekijk de belangrijkste monumenten en bezienswaardigheden
 • Leer interessante feiten over Sevilla
 • Geniet van adembenemende uitzichten

adembenemende uitzichten tijdens uw groepsreis

Cooking Class; samen met uw groep tapas maken

Leer samen hoe u dit authentieke Spaanse gerecht kunt maken! Allereerst samen met de gids naar de levendige lokale markt om ingredienten te kopen, afhankelijk van het seizoen. Vervolgens zal de les plaatsvinden in een tadionele ruimte in het hart van de oude stad. Leer tevens een typisch Spaans drankje te bereiden en luister tegelijkertijd naar Spaanse muziek. Een leuke en smakelijke groepsactiviteit! 

 • Het menu is volledig aan te passen naar smaak en voorkeuren
 • Leer alles over culinair Sevilla
 • Duur: circa 3 uur

ludieke groepsactiviteiten groepsreis

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Wat kunt u in Sevilla allemaal bezichtigen:

Wij adviseren u graag met het samenstellen en organiseren van een Sevilla programma: diner, lunch, musical, show of activiteit.
Een juiste mix van activiteiten en vrije tijd is de sleutel voor een succesvolle groepsreis naar Sevilla. Laat u adviseren door onze groepsreizen adviseurs en bekijk al eens alle bezienswaardigheden hieronder:

Het Koninklijk paleis Alcazar 

Het koninklijk paleis wat op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Dit paleis is een ware belevenis door de Moorse, gotische en renaissance bouwstijl.

Een boottocht over de Guadalquivir rivier 

Vaar met tijdens uw groepsreis over de rivier Guadalquivir en aanschouw een prachtig uitzicht over de beroemste gebouwen van de stad.
Tijdens deze boottocht vaart u onder historische bruggen door en kunt u de torens van Plaza de Espana bewonderen vanaf het water.

Bewonder de Torre del Oro

De twaalfhoekige toren die deels in de dertiende eeuw werd gebouwd. Het had de functie van een militaire uitkijkpost. Tegenwoordig bevindt er in deze toren een klein maritiem museum. 

Het altijd gezellige Mercado de Triana

In deze overdekte markt krijg je een beeld van alle cullinaire hoogtepunten van Sevilla. U kunt tijdens uw groepsreis een bezoek brengen aan deze markt en allerlei lekkernijen kopen en proeven.

Het prachtige Plaza de Espana

Prachtig plein waar u goed kunt vertoeven met uw groep. U geniet er van al het moois wat er te zien is. De vele bankjes en muurtjes rondom de fontein zijn perfect om lekker uit te rusten en te genieten. De vier bruggen symboliseren de koninkrijken van Spanje.

Een dagtocht naar het mooie Cordoba

Per touringcar met uw groep een prachtige dagtocht naar Cordoba maken. Tijdens deze dagtocht bezoekt u o.a. de beroemde en UNESCO werelderfgoed Mezquita de Cordoba.

Geniet van het uitzicht vanaf de Giralda Toren

Zowel de Giralda Toren als de Kaherdraal kunt u bewonderen aangezien ze naast elkaar liggen. De kathedraal is een van de grootste kathedralen ter wereld. Hier zijn o.a. de schatkamer, het graf van Columbus en de koninklijke kapel te bewonderen. Beklim ook de Giralda-toren en geniet van een prachtig uitzicht over de stad Sevilla.

Lekker rondstruinen door de wijk ' Santa Cruz '

De wijk 'Santa Cruz' is de oude joodste wijk van Sevilla. Hier kunt u heerlijk dwalen in een doolhof van oude smalle straatjes, terrasje en vele restaurants. Een absolute must do tijdens uw groepsreis Sevilla.

Het mooie Maria Luisa park 

Geniet van een ware groene oase in dit bekende openbare park van Sevilla! Het grenst aan het bekende plein 'Plaza de Espana'. 

De Iglesia Del Salvado 

De Iglesia Del Salvado, oftewel de 'verlosserkerk' is de na de grote kathedraal van Sevilla de belangrijkste kerk van de stad. Een prachtig hoofdaltaar en talrijke muur- en plafondschilderingen. Zeker de moeite waard om even binnen te kijken. 

GROEPSREIS SEVILLA - VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT!

Ontdek het prachtige Sevilla tijdens een op maat gemaakte groepsreis. Vraag snel een offerte aan om alvast van de voorpret te kunnen genieten.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!