0455327711
unieke groepsactiviteiten in Hamburg
C&O Travel Groepsreizen Groepsreizen naar Hamburg
0031-455327711

Beleef adembenemend Hamburg tijdens jullie groepsreis

Hamburg is naast havenstand ook één van de hipste steden van Duitsland. De stad kenmerkt zich als een echte wereldstad omdat het de tweede grootste metropool van Duitsland is. Tijdens een groepsreis naar deze pracht stad proeft u de sferen van een echte havenstad. De stad kent veel gezellige markten en sfeervolle wijken. Onze groepsreizen adviseurs maken graag een programma naar wens. Om alvast een voorproefje van ons aanbod te geven hebben wij enkele unieke activiteiten geslecteerd en bezienswaardigheden die niet gemist mogen worden.

Insidertour rond de Reeperbahn & St.Pauli

Ontdek tijdens een groepsreis/bedrijfsuitje met uw collega's, vrienden of familie het krankzinnige nachtleven van St Pauli. De tour vind plaats in de beroemde rosse buurt en is een van de populairste tours die wij als groepsreizen experts boeken. Maak jullie niet druk, het gaat hierbij niet om een standaard rondwandeling. De tour wordt namelijk begeleid door beroemde, lokale helden, tv-sterren en legendarische entertainers. 

 • Krijg ongelofelijke inzichten in de wereld van St.Pauli
 • Drankjes tijdens de tour zijn inbegrepen
 • Duur +/- 2 uur

Avondrondvaart met uw groepsuitje door de verlichte haven

De stad ontdekken op een andere en unieke manier is door het maken van een rondvaart, in de avond met tal van prachtige lampjes. Met deze havenrondvaart bekijken jullie tijdens dit groepsuitje o.a. de St. Pauli-Landungsbrücken, de Elbphilharmonie en HafenCity.

 • Leuke afsluiting van de dag tijdens uw groepsreis
 • Bewonder de verlichte oceanliners
 • Duur +/- 1 uur

Night Watchman's Tour of St. Pauli

De eigen nachtwaker van St. Pauli leidt jullie tijdens dit groepsuitje rond in de grootste rosse- en uitgaans buurt van Europa, de beroemde Reeperbahn. Deze tour zal nog lang op jullie geheugen gegrift staan tijdens deze groepsreis. Maak jullie klaar voor de charmes van de zeeman die met veel humor ervoor gaat zorgen dat jullie een fantastische groepsactiviteit beleven. 

 • Duik in het leven van een nachtwaker
 • Leer meer over de beroemde Reeperbahn
 • Duur +/- 90 minuten

Panoramic Streetkart Tour

Verken de stad tijdens jullie groepsreis met een kart. De tour leid jullie langs het omliggende platteland en diverse hoogtepunten van de stad. De tour begint en eindigd bij de haven. Een echte aanrader als jullie onze groepsreizen adviseurs vragen om tips.

 • Rij over de brug van Köhlbrand
 • Ga achter het stuur zitten van een straatkar met 14 pk
 • Duur +/- 2 á 3 uur

Interactive Manhunt Game

Een stad ontdekken vanuit een ander perspectief doet het altijd goed tijdens een groepsreis. Vaak wordt er gezocht naar de uniekste activiteiten. Dit is er zo een, samen zoeken jullie naar de ongrijpbare Mister X tijdens een spannende klopjacht door de stad. Zo leren jullie Hamburg beter kennen op een hele leuke en andere manier.

 • Een uniek spel
 • Zie bezienswaardigheden vanuit een alternatief perspectief
 • Duur +/- 2 uur

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Deze bezienswaardigheden mogen er niet gemist worden:

Onze groepsreizen experts helpen jullie graag bij het organiseren van een geslaagde groepsreis/bedrijfsuitje. Tal van activiteiten horen bij de vele mogelijkheden om jullie groepsuitje tot een groot succes te laten brengen. Naast unieke activiteiten zijn er tal van bezienswaardigheden die jullie zeker niet mogen missen. Onze groepsreizen adviseurs hebben er enkele opgesomd:

Speicherstadt - Oude havenpakhuizen

De oude havenpakhuizen vormen een klein stadje. Sommige pakhuizen zijn nog in gebruik, maar vele zijn veranderd in galeries, restaurants of winkels. Speicherstadt beschikt over interessante en uiteenlopende attracties zoals, het Speicherstadt Museum, het Gewürzmuseum en Miniatur Wunderland.

Planten und Blomen - Botanische tuin

Deze grote botanische tuin heeft een overweldigend aantal exotische planten en bloemen. Maar dat is nog niet alles: in de zomermaanden zijn er gratis openluchtconcerten en de spectaculaire avondlijke waterlichtshows trekken duizenden belangstellenden.

De Alstermeren - Prachtig recreatiegebied

De Alstermeren werden in de 13e eeuw aangelegd om de stad Hamburg te kunnen voorzien van drinkwater. Nu zijn het prachtige recreatiegebieden midden in de stad met tal van leuke activiteiten op het water voor jong en oud. Naast de wateractiviteiten kunt u er genieten op een van de terrasjes langs de oever. Een erg leuke plek om even te genieten tijdens uw groepsreis.

St. Michaelsiskirche - Beeldmerk van de stad

Het beeldmerk van de stad Hamburg is de Michel, dit is namelijk de toren van de barokke Michaeliskirche. Vanaf de toren heeft u een mooi uitzicht over de stad, maar die toren biedt nog meer: een panoramische blik op de duizendjarige historie van Hamburg. Dit is een must visit plek tijdens uw groepsreis.

Hamburgse vismarkt en haven - Instituut van al eeuwen

De zondagse vismarkt is een Hamburgs instituut van al heel wat eeuwen oud. Overigens kunt u op deze markt voor vroege vogels meer kopen dan alleen vis. Een rondvaart door de haven (de 3e van Europa) mag niet ontbreken tijdens een bezoek aan Hamburg. Combineer een bezoek aan de  vismarkt met een andere activiteit voor uw groepsreis.

Hafencity - Oude havens

De oude havens van Hamburg vormen een grote bouwput op dit moment, maar over twintig jaar is dit een nieuwe, levendige toevoeging aan de binnenstad. Nu al zijn er enkele attracties: het Maritiem Museum en de onderzeeboot U-434. Deze plek beschikt over mooie uitzichten en is zeker leuk om te bezoeken.

Stadstour - Ontdek de stad zoals vele

Om Hamburg te verkennen kunt u een bezoek aan de stad het beste beginnen met een stadsrondrit. Dat kan met de gele of rode dubbeldekkerbussen, maar voor de echte sporter is een rasechte Hamburger Heiko Richter fiets ook aan te raden.

Oude Elbtunnel - Uit 1911

Toen de oude Elbtunnel in 1911 werd gebouwd was het voor die tijd een staaltje van niets meer dan enkel techniek. Voertuigen en voetgangers werden met grote liften naar beneden gebracht. Aan de andere kant van de tunnel wacht u een weergaloos uitzicht op de skyline van Hamburg.

Hamburger Kunsthalle - Collectie schilderkunst

In de Hamburger Kunsthalle is een mooie collectie schilderkunst ondergebracht, deze kunst komt uit de 14e tot de 19e eeuw. Sinds 1997 biedt het museum ook ruimte aan moderne kunst in de Gallerie der Gegenwart. Bezoek deze Kunsthalle tijdens uw bezoek aan de stad met uw groepsreis. 

Hamburg Museum - Geschiedenis van de stad

Het Hamburg Museum is erin geslaagd de geschiedenis van de stad op een leuke manier tot leven te brengen. Van de bouw van de Hamma Burge tot de verandering van het stadsbeeld in de 20e eeuw, en van de piraten die de Hanzestad belaagden tot het bezoek van The Beatles.

Interesse in een offerte op maat? Onze groepsreizen experts helpen u graag.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!