vvr vrb
DÉ SPECIALIST IN O.A. DISNEYLAND® PARIS REIZEN EN TICKETS VOOR DE MOOISTE PARKEN!

Trendy activiteiten voor een unieke groepsreis

Hamburg is naast een havenstad ook één van de hipste steden van Duitsland. De stad kenmerkt zich als een echte wereldstad omdat het de tweede grootste metropool van Duitsland is. Tijdens een groepsreis naar deze pracht stad proeft u de sferen van een echte havenstad. De stad kent veel gezellige markten en sfeervolle wijken. Onze groepsreizen adviseurs maken graag een programma naar wens. Om alvast een voorproefje van ons aanbod te geven hebben wij enkele unieke activiteiten geselecteerd en bezienswaardigheden die niet gemist mogen worden.

Tal van activiteiten horen bij de vele mogelijkheden om uw groepsuitje tot een groot succes te laten brengen in het hippe en bruisende Hamburg. Naast unieke activiteiten zijn er tal van bezienswaardigheden die u zeker niet mag missen. Onze groepsreizen experts adviseren u graag bij uw groepsuitje, bedrijfsuitje, of een eventuele jubileum reis op maat voor uw bedrijf, vereniging of familie.

Voor wie:
✓ Bedrijfsuitjes, gezellig met uw collega's op groepsuitje
✓ Verenigingen en vriendengroepen
✓ Familiegroepen
✓ Jubileumfeesten
✓ Scholen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Insidertour rond de Reeperbahn & St. Pauli

Laat uw groep kennismaken met het krankzinnige nachtleven van St. Pauli. De groepstour vindt plaats in de beroemde rosse buurt en is één van de populairste activiteiten die wij als groepsreizen experts boeken voor groepsuitjes naar Hamburg. Maakt u zich niet druk, het gaat hierbij niet om een standaard rondwandeling. De tour wordt namelijk begeleid door beroemde lokale helden, tv-sterren en legendarische entertainers. Hoe uniek is dit voor bijvoorbeeld een personeelsuitje?

✓ Krijg ongelofelijke inzichten in de wereld van St. Pauli
✓ Drankjes tijdens de tour zijn inbegrepen
✓ Duur +/- 2 uur

Avondrondvaart met uw groepsuitje door de verlichte haven

Ontdek Hamburg op unieke wijze in de avond met tal van prachtige lampjes. Mis de mooie avondrondvaart met een prachtig uitzicht op Hamburg niet. Met deze rondvaart bekijken jullie onder andere de St. Pauli-Landungsbrücken, de Elbphilharmonie en HafenCity.

✓ Leuke afsluiting van de dag tijdens uw groepsreis
✓ Bewonder de verlichte oceanliners
✓ Duur +/- 1 uur

Night Watchman's tour of St. Pauli

De eigen nachtwaker van St. Pauli leidt jullie tijdens dit groepsuitje rond in de grootste rosse- en uitgaans buurt van Europa, de beroemde Reeperbahn. Bevredig je nieuwsgierigheid en leer alle lokale geheimen kennen. Deze tour zal nog lang op uw geheugen gegrift staan tijdens deze groepsreis. Maak jullie klaar voor de charmes van de zeeman die met veel humor ervoor gaat zorgen dat jullie een fantastische groepsactiviteit beleven.

✓ Duik in het leven van een nachtwaker
✓ Leer meer over de beroemde Reeperbahn
✓ Duur +/- 90 minuten

Panoramic Streetkart Tour

Verken de stad tijdens uw groepsreis met een kart. De afwisselende tour leidt u langs het omliggende platteland en diverse hoogtepunten van de stad. De tour begint en eindigt bij de haven. U kunt zich verheugen op een spannende en snelle tocht, die kan worden aangepast aan de weers- of verkeersomstandigheden. Deze activiteit is zeker geschikt als personeelsuitje maar ook enorm gezellig voor grotere families.

✓ Rij over de brug van Köhlbrand
✓ Ga achter het stuur zitten van een straatkar met 14 pk
✓ Duur +/- 2 á 3 uur

Interactive Manhunt game

Een bruisende stad ontdekken vanuit een ander perspectief doet het altijd goed tijdens een groepsreis. Vaak wordt er gezocht naar de uniekste activiteiten. Dit is er zo een, samen zoekt u naar de ongrijpbare Mister X tijdens een spannende klopjacht door de stad. Zo leert u Hamburg beter kennen op een hele leuke en andere manier. Deze speelse activiteit is enorm populair, vooral bij de bedrijfsuitjes maar ook voor bijvoorbeeld grotere families is dit een aanrader!
✓ Een uniek spel
✓ Zie bezienswaardigheden vanuit een alternatief perspectief
✓ Duur +/- 2 uur

Vrijblijvende offerte aanvragen

Topbezienswaardigheden in Hamburg

Speicherstadt

De oude havenpakhuizen vormen een klein stadje. Sommige pakhuizen zijn nog in gebruik, maar vele zijn veranderd in galeries, restaurants of winkels. Speicherstadt beschikt over interessante en uiteenlopende attracties zoals, het Speicherstadt Museum, het Gewürzmuseum en Miniatur Wunderland.

Botanische tuin

Geniet van de rust en de pracht van oase om u heen. Deze grote botanische tuin heeft een overweldigend aantal exotische planten en bloemen, maar dat is nog niet alles. In de zomermaanden zijn er gratis openluchtconcerten en de spectaculaire avondlijke waterlichtshows trekken duizenden belangstellenden.

De Alstermeren

De Alstermeren werden in de 13e eeuw aangelegd om de stad Hamburg te kunnen voorzien van drinkwater. Nu zijn het prachtige recreatiegebieden midden in de stad met tal van leuke activiteiten op het water voor jong en oud. Naast de wateractiviteiten kunt u ontspannen op een van de terrasjes langs de oever. Een plek voor jong en oud om even te genieten tijdens uw groepsuitje.

St. Michaeliskirche

Het beeldmerk van de stad Hamburg is de Michel, dit is namelijk de toren van de barokke Michaeliskirche. Vanaf de toren heeft u een mooi uitzicht over de stad, maar die toren biedt nog meer: een panoramische blik op de duizendjarige historie van Hamburg. Dit is een must visit plek tijdens uw groepsreis.

Hamburgse vismarkt

Begin uw zondag goed en ontspannend. De zondagse vismarkt is een Hamburgs instituut van al heel wat eeuwen oud. Ervaar Hamburg bij zonsopgang tijdens uw groepsuitje naar de typische vismarkt. Op deze lokale markt bewonder je de verse vis, maar er zijn ook andere lekkernijen. Combineer een bezoek aan de vismarkt met een andere activiteit tijdens uw groepsreis.

Hafencity

De oude havens van Hamburg vormen een grote bouwput op dit moment, maar over twintig jaar is dit een nieuwe, levendige toevoeging aan de binnenstad. Nu al zijn er enkele attracties: het Maritiem Museum en de onderzeeboot U-434. Deze plek beschikt over mooie uitzichten en is zeker leuk om te bezoeken.

Stadstour

Om Hamburg te verkennen kunt u een bezoek aan de stad het beste beginnen met een stadsrondrit. Dat kan met de gele of rode dubbeldekker bussen, maar voor de echte sporter is een rasechte Hamburger Heiko Richter fiets ook aan te raden. Deze afwisselende tour wordt veelvuldig geboekt, vooral voor een bedrijfsuitje. Een uniek uitstapje wat niet snel vergeten wordt.

Oude Elbtunnel

Toen de oude Elbtunnel in 1911 werd gebouwd was het voor die tijd niet meer dan een technisch hoogstandje. Voertuigen en voetgangers werden met grote liften naar beneden gebracht. Nu de moderne tunnels er zijn blijft de oude Elbtunnel een toeristische populaire bezienswaardigheid. Bij de oostelijke ingang zie je een schitterend mozaïek en een bronzen plaquette met gegevens over de tunnel. De grootste verassing wacht je aan de andere kant van de Elbtunnel. Daar heb je vanaf de zuidelijke oever van de Elbe een adembenemend uitzicht op de haven.

Hamburger Kunsthalle

In de Hamburger Kunsthalle is een prachtige collectie historische schilderkunst ondergebracht, deze kunst komt uit de 14e tot de 19e eeuw. Sinds 1997 biedt het museum ook ruimte aan moderne kunst in de Gallerie der Gegenwart. Bezoek deze Kunsthalle tijdens uw bezoek aan de stad met uw groepstour.

Hamburg Museum

Het Hamburg Museum is erin geslaagd de geschiedenis van de stad op een leuke manier tot leven te brengen. Van de verandering van het stadsbeeld in de 20e eeuw tot de piraten die de Hanzestad belaagden en het bezoek van The Beatles.

Interesse in een offerte op maat? Onze groepsreizen experts helpen u graag.

Vrijblijvende offerte aanvragen