vvr vrb

DÉ SPECIALIST IN O.A. DISNEYLAND® PARIS REIZEN EN TICKETS VOOR DE MOOISTE PARKEN!

Intro

Prijzen & beschikbaarheid

Deze reis boeken

Boek uw Disneyland® Paris tickets goedkoop bij C&O Travel

Voor het bezoek aan de Disney® Parken heeft u de keuze uit losse dagkaarten en meerdaagse tickets. Deze Disneyland toegangstickets boekt u vertrouwd en goedkoop bij C&O Travel. Wij zijn al ruim 25 jaar reispartner van Disneyland® Paris en bieden een beste prijsgarantie, waardoor u verzekerd bent van de laagste prijs. Als lid van VVR en Vergund reisbureau bieden wij een vertrouwde leveringsservice voor uw Disney kaarten.

Disneyland tickets kosteloos annuleren

Wij bieden de mogelijkheid om uw toegangstickets tot 7 dagen vóór de reisdatum kosteloos te wijzigen of annuleren. Daarnaast is het mogelijk om gespreid te betalen: bestellingen van entreekaarten boven de €300,- kunnen in twee termijnen worden betaald. Maak gebruik van onze tijdelijke ticketaanbieding en ontvang extra voordeel op uw boeking. Ontdek de vrijheid van zorgeloos plannen en bespaar op boekingskosten!

Kosten besparen met onze unieke ticketprijskalander

Boek uw tickets gemakkelijk met onze unieke prijskalender. Vergelijk in een overzicht de verschillende seizoenen en vind de goedkoopste periode voor uw bezoek aan Disneyland® Paris. Selecteer het aantal personen en de gewenste datum dat u de Disney® Parken wenst te bezoeken. In de kalender zullen dan de beschikbare tickets en prijzen worden getoond. Na de bestelling ontvangt u de Disneyland e-ticket(s) per e-mail.

Disney tickets met de beste prijsgarantie

Al 25 jaar lang is C&O Travel een gewaardeerde reispartner van Disneyland® Paris, waardoor wij een expertise hebben opgebouwd in het creëren van betoverende ervaringen. Als touroperator opereren wij in maar liefst 3 landen: Duitsland, België en Nederland. Profiteer van onze indrukwekkende inkoopkracht op toegangstickets, mogelijk gemaakt door onze langdurige samenwerking met Disneyland® Paris.

E-Tickets – Snel en relaxed toegang tot de Parken

Bestel gemakkelijk uw entreetickets bij C&O Travel en ontvang direct uw E-tickets in uw mailbox. Met deze tickets heeft u direct toegang tot de Disney® Parken zonder in lange wachtrijen te staan aan de kassa (geen reservering voor toegang nodig).

Dagkaarten en meerdaagse tickets

Bij ons heeft u altijd de vrijheid om zelf uw ideale Disneyland® Paris ervaring samen te stellen. Kies voor een dagkaart waarmee u toegang heeft tot één of twee Parken naar keuze of ga voor een meerdaagse ticket. U heeft diverse ticketmogelijkheden. Naast het aantal dagen kunt u ook kiezen uit tickets voor 1 Park of beide Parken. Beleef met het 2-Park ticket in één dag zowel de betoverende wereld van Walt Disney Studios® als het Disneyland® Park of ga voor een voordeliger 1-Park ticket met toegang tot één van de Parken. Het Disneyland® Park, dat aanzienlijk groter is dan de Walt Disney Studios®, belooft een dag vol magie zelfs met een dagkaart voor één Park.

Entreetickets inclusief voordelige hotelovernachting

Naast de losse tickets bieden wij het hele jaar door aantrekkelijke hotel incl. ticketaanbiedingen. Niet alleen voor alle officiële Disney® Partner Hotels, maar ook andere aantrekkelijke hotels op korte afstand van de Disney® Parken en hotels inclusief gratis shuttleservice van en naar de Parken. Profiteer daarnaast van extra voordelen als flexibele boekingsvoorwaarden, vroegboekvoordeel en de beste prijsgarantie!

Hotel incl. entree aanbiedingen

Tickets speciale evenementen en shows

Naast de reguliere toegangstickets voor de Disney® Parken, bieden wij ook tickets aan voor de speciale shows en evenementen. Denk aan entreetickets tijdens Magic Over Disney, het Pride event, Disney Halloween Festival en Disney Betoverende Kerst. Iedere show en evenement brengt extra magisch entertainment met zich mee en zorgt voor een unieke ervaring. Dit is terug te vinden in beide Disney® Parken. Wilt u meer weten over de speciale shows en evenementen? Neem dan contact op met een van onze Disney specialisten of bekijk de evenementen via onderstaande link.

Speciale evenementen en shows