vvr vrb
DÉ SPECIALIST IN O.A. DISNEYLAND® PARIS REIZEN EN TICKETS VOOR DE MOOISTE PARKEN!

Intro

Prijzen & beschikbaarheid

Deze reis boeken

Disneyland® Paris entreetickets

Bestel bij C&O Travel vertrouwd en goedkoop uw Disneyland tickets. Wij zijn immers al 25 jaar reispartner van Disneyland® Paris en bieden jou een beste prijsgarantie. Wij zijn lid van VVR en Vergund reisbureau en daarmee bent u zeker van een vertrouwde leverservice van uw Disney kaarten.

Entreetickets kosteloos annuleren
Wij bieden de mogelijkheid om uw entreetickets boeking tot 7 dagen vóór de reisdatum kosteloos te wijzigen of annuleren. Daarnaast maken wij het gemakkelijk voor u met gespreide betalingen: bestellingen van entreekaarten boven de € 300,00 kunnen in twee termijnen worden betaald. Profiteer nu van onze tijdelijke aanbieding en bespaar op boekingskosten bij uw entreekaartenbestelling. Ontdek de vrijheid van zorgeloos plannen en geniet van de voordelen die wij bieden voor uw ultieme ervaring!

Optimaal besparen met onze unieke ticketprijskalander
Boek u tickets met onze unieke prijskalender, vergelijk verschillende seizoenen en vind het goedkoopste moment voor uw reis naar de wereld van de magie! Selecteer het aantal personen, de gewenste bezoekdag en wij tonen overzichtelijk welke tickets er beschikbaar zijn en tegen welke prijs. U ontvangt na bestelling de Disneyland E-ticket(s) per e-mail.

Disney kaarten met de beste prijsgarantie

Al 25 jaar lang is C&O Travel een gewaardeerde reispartner van Disneyland® Paris, waardoor wij een ongeëvenaarde expertise hebben opgebouwd in het creëren van betoverende ervaringen. Als touroperator opereren wij in maar liefst 3 landen: Duitsland, België en Nederland. Profiteer van onze indrukwekkende inkoopkracht op entreekaarten, mogelijk gemaakt door onze langdurige samenwerking met Disneyland® Paris.

E-Tickets – Snel en relaxed de parken in
Bestel bij C&O Travel E-tickets waarmee u direct de Disney® Parken in kunt zonder in lange wachtrijen te hoeven staan bij de kassa (geen reservering voor toegang nodig). U ontvangt de E-Tickets snel en gemakkelijk in uw mailbox.

Eendaagse en meerdaagse kaarten
Bij ons heeft u altijd de vrijheid om uw ideale Disneyland® Paris ervaring te kiezen. Kies voor een eendaags ticket, waarmee u toegang hebt tot één of twee Parken naar keuze, of ga voor een meerdaags ticket. U heeft diverse ticketmogelijkheden. Beleef met het 2-Park ticket in één dag zowel de betoverende wereld van Walt Disney Studios® als het Disneyland® Park of ga voor een voordeliger 1-Park ticket met toegang tot één van de Parken. Het Disneyland® Park, dat aanzienlijk groter is dan de Walt Disney Studios®, belooft een dag vol magie zelfs met een dagkaart voor één park.

Entreetickets inclusief voordelige hotelovernachting?

Wij bieden het hele jaar door aantrekkelijke hotel incl. entree aanbiedingen voor alle officiële Disney® Partner Hotels, maar ook andere aantrekkelijk hotels op korte afstand van de Disney® Parken.

Hotel incl. entree aanbiedingen