vvr vrb
DÉ SPECIALIST IN O.A. DISNEYLAND® PARIS REIZEN EN TICKETS VOOR DE MOOISTE PARKEN!

Uw collega’s belonen met unieke activiteiten in Berlijn

Laat u verrassen door Berlijn. Deze bruisende wereldstad met meerdere attractieve stadsdelen biedt u volop museums, attracties en vooral een geweldig groot aanbod cafés, restaurants en clubs. Wij verzamelen voor u de meest populaire groepsactiviteiten en bezienswaardigheden in Berlijn.

Wij helpen u graag bij uw programma met een goede mix van vrije tijd, culinaire beleving en onvergetelijke groepsactiviteiten. Profiteer van onze inkoopkracht bij onze contracthotels en laat u in trendy Berlijn rondleiden door onze vaste Nederlandse gids. Onze groepsreizen experts adviseren u graag bij uw groepsuitje, bedrijfsuitje, of een eventuele jubileum reis op maat voor uw bedrijf, vereniging of familie.

Voor wie:
✓ Bedrijfsuitjes, gezellig met uw collega's op groepsuitje
✓ Verenigingen en vriendengroepen
✓ Familiegroepen
✓ Jubileumfeesten
✓ Scholen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Segwaytour door Oost- en West Berlijn

Onder leiding van een Nederlandstalige gids maakt u tijdens uw groepsuitje een halve dag een stadsrondrit door Oost- en West-Berlijn. Zo ziet u alles! Hoe leuk is het om de stad te leren kennen op een Segway? Na de stadsrondrit heeft u de mogelijkheid om op eigen houtje Berlijn verder te ontdekken en nog eens terug te gaan naar de voor u bijzondere plekken. Een populair uitje waar u zich geen moment hoeft te vervelen!

✓ Duur 3 a 4 uur
✓ Diverse verzamelpunten mogelijk
✓ Ook mogelijk inclusief een leuk en karakteristiek lunchadres

Fietstour langs de Berlijnse muur, sportieve activiteit voor een bedrijfsuitje

Fiets samen met een deskundige Nederlandstalige gids langs de Berlijnse muur en ontdek de historische plekken. Ooit al eens de indrukwekkende verhalen over de bekende Berlijnse muur willen horen? De gids zal tijdens de groepsreis alle boeiende weetjes en verhalen uitleggen. Tot op de dag van vandaag heeft deze muur met fascinerende geschiedenis nog steeds invloed op Berlijn.

✓ Duur 2 a 3 uur
✓ Mogelijk met lunch of diner
✓ Sluit af met een kroegentocht langs de typische Berlijnse cafés

Dinnershow Stars in concert

Een spectaculaire show met optredens van “look a likes” zoals Madonna, Blues Brothers, Eric Clapton, Elton John en nog veel meer. Veel al populaire meezingers welke garant staan voor entertainment en een hele leuke avond. De shows zijn voor een groepsreis te boeken in het Estrel hotel in Berlijn. Vraag onze ervaren groepsreizen adviseurs naar meer informatie.

✓ Duur 3 uur
✓ Uniek theater in hotel Estrel
✓ Combi met pre diner 

Hip, punk en graffiti

Berlijn staat bekend om de alternatieve cultuur en kleurrijke geschiedenis die de stad fenomenaal maken. Jonge kunstenaars bekliederen de stad met allerlei imposante graffiti en verfschilderijen, een adembenemend gezicht om te zien. Onze Nederlandse gids brengt u naar al deze plekjes. Een unieke belevenis voor uw groepsreis! Een activiteit die zeker gedaan moet worden als het aan onze groepsreizen adviseurs zou liggen.

✓ Duur 2 a 3 uur
✓ U komt op plekjes welke niet toeristisch zijn
✓ Historierijke uitleg over geschiedenis en het heden

Berliner Unterwelten, leuke tour voor een groepsuitje

Kneipen (typische café’s) en clubs met trendy muziek en een unieke “Unterwelt” sfeer. Boek een leuke Unterwelt groepstour en wordt vermaakt met gezelligheid, een hapje en een drankje. Een lokale belevenis voor uw groepsreis!

✓ Duurt zo lang als de groep dit wenst
✓ Sfeervol, gezellig en typisch Berlijns
✓ Maatwerkprogramma’s met gids en eventueel tapas eten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Populaire bezienswaardigheden in Berlijn

Brandenburger Tor

Herkenningsteken van Berlijn en wereldwijd symbool voor de scheiding van de stad en de wereld in twee machtsblokken. Tijdens de scheiding van Duitsland stond de stadspoort geïsoleerd aan de Berlijnse muur. Als u even niet meer weet of u in Oost- of West Berlijn bent, kijk dan naar de voetgangersverkeerslichten. In Oost-Berlijn hebben de groene mannetjes een hoed op, in West-Berlijn hebben de groene mannetjes dit niet.

Reichstag

De Reichstag is het parlementsgebouw van de Bundestag (Duits parlement). Bezoekt u de plek waar de Duitse regering zetelt, bewonder de prachtige architectuur en de beroemde glazen koepel.

Checkpoint Charlie

Checkpoint Charlie was hét historische ontmoetingspunt tussen Oost en West in de jaren van de Berlijnse Muur. In het nabij gelegen museum Haus am Checkpoint Charlie wordt de geschiedenis van de Muur behandeld.

Museuminsel

Op de Museuminsel in Berlijn, het museumeiland in de Spree, bevindt zich een vijftal musea. Het Pergamon-museum voor klassieke archeologie en archeologie uit het Midden-Oosten, het Bodemuseum, de Alte Nationalgalerie, het Altes Museum en het Neues Museum.

KaDeWe

KaDeWe is het oudste warenhuis van Berlijn met een groot assortiment aan luxe artikelen. Neem ook eens een kijkje op de zesde etage van KaDeWe. Hier vindt u de legendarische delicatessenafdeling, die grenst aan het ongelofelijke.

Schloss Charlottenburg

Dit paleis is oorspronkelijk gebouwd als zomerresidentie voor Sophie Charlotte, de vrouw van Frederik III. Het heeft een façade van 550 meter en is daarmee een van de grootste kastelen. Het paleis is omgeven door prachtige tuinen en wordt vaak genoemd als het mooiste gebouw van Berlijn.

Fernsehturm

De op één na hoogste televisietoren (365 meter hoog!) van Europa met op 203 m hoogte een prachtig uitzicht over de stad. Na de hereniging van Duitsland is de toren een hele grote trekpleister geworden voor toeristen. Per jaar bezoeken een miljoen bezoekers de toren. In de kogel bovenin de toren bevindt zich een ronddraaiend restaurant zodat je een fenomenaal uitzicht hebt over heel Berlijn!

Berliner Underwelten Tour

Deze tour laat u kennis maken met de ondergrondse wereld van Berlijn. Met een bezoek aan de bunkers ziet u de impact die de Koude Oorlog heeft gehad op Berlijn.

Potsdam

Vergeet niet tijdens uw groepsuitje een dag uit te trekken voor een bezoek aan de mooiste buitenplaats van Berlijn: Potsdam. Dit stadje ligt in een schitterend landschap vol meren en bossen. Eén van de hoogtepunten is zeker Park en Schloss Sanssouci, ofwel het Versailles van Frederik de Grote. Een andere blikvanger is de Nederlandse Wijk in het hartje van de stad. U waant zich in een op-en-top Hollands stadje.

Zoologischer Garten

De oudste dierentuin van Duitsland waar Knut, de ijsbeer de ster was. Bij binnenkomst zal u direct de aparte stijl van de architectuur opvallen. Loop ook absoluut even het aquarium binnen, dit is het hoogtepunt en de trots van de dierentuin van Berlijn.

Vrijblijvende offerte aanvragen