vvr vrb
DÉ SPECIALIST IN O.A. DISNEYLAND® PARIS REIZEN EN TICKETS VOOR DE MOOISTE PARKEN!

Laat C&O Travel uw groepsreis op maat organiseren

C&O Travel organiseert sinds jaar en dag bedrijfsuitjes en groepsreizen op maat. Met meer dan 30 jaar touroperator ervaring is de organisatie van uw uitje bij ons in uitstekende handen. Laat u adviseren, geef alles uit handen of organiseer samen met ons een onvergetelijke groepsreis.

Van stedentrips in Europa tot avontuurlijke reizen wereldwijd.

✓ 35 jaar touroperator ervaring
✓ Adviseurs met reisdoel specialisatie
✓ Uitstekende partners op uw bestemming
✓ Vrijblijvende maatwerkofferte
✓ SGRZ en ANVR lid

Vrijblijvende offerte aanvragen

Overzicht groepsreizen bestemmingen

Inspiratie opdoen over uw reisdoel

Doe alvast inspiratie op via de gepubliceerde groepsreizen bestemmingen hierboven. Met 35 jaar touroperating ervaring hebben wij mooie samenwerkingen met professionele partners op uw reisbestemming en organiseren ter plekke activiteiten, sightseeing, borrels, diners, hotelovernachtingen en bedrijfsfeesten. Wij helpen graag bij de organisatie van het bedrijfsuitje en maken uw persoonlijke programma geheel naar wens.

Waar gaat uw personeelsuitje naar toe

Wij bieden u een compleet aanbod aan stedentrips, pretparken, evenementenreizen of een rondreis naar een land of streek. Wat te denken van:

✓ Citytrip naar een van de prachtige steden als Parijs, Londen, Berlijn, Brugge, Hamburg of Sevilla etc.
✓ Musical, concert of sportevenement bezoek en voorafgaand een middag sightseeing en een diner.
✓ Rondreis Andalusië, Italië of Portugal.

Fiscaal voordeel bedrijfsuitjes

Vaak kan een bedrijfsuitje gecombineerd worden met een bezoek aan een relatie op locatie. Vanuit dat perspectief ontstaat er een gedeeltelijk zakelijk aspect en kan men een gedeelte van de reis als onkosten opvoeren. Neem b.v. een architecten bureau welke in Berlijn een typische bouwstijl gaat bekijken of een kozijnenfabriek welke bij een leverancier een rondleiding organiseert. Een bedrijfsjubileum kan ook een reden zijn om op een mooi reisdoel het feest te organiseren. Informeer hiervoor bij onze groepsreizen specialist welke u goed kan adviseren.