vvr vrb

DÉ SPECIALIST IN O.A. DISNEYLAND® PARIS REIZEN EN TICKETS VOOR DE MOOISTE PARKEN!

Neem het gezin mee op een magische reis naar Disneyland® Paris, waar je hun ogen ziet oplichten bij de aanblik van het prachtige Kasteel van Doornroosje. Geniet van tal van grote spannende attracties, plezier voor de kleintjes, oogverblindende parades en adembenemende shows. Maak bovendien kennis met je favoriete Disney Figuren.

U profiteert bij ons van een reeks fantastische aanbiedingen, waaronder geweldige kortingen op uw hotel & entreetickets!

✓ 25+ jaar ervaring
✓ Ruimste aanbod Disney® Hotels en hotels in de buurt
✓ Lid VVR en Vergund reisbureau
✓ Reisagenten team met een passie voor Disney®

Disneyland® Paris Partner Hotel

Beleef een vakantie vol Disney-magie in een van de officiële partnerhotels van Disneyland en profiteer van veel voordelen.
✓ Uitstekende ligging
✓ Aanbiedingen incl. entreetickets
✓ Flexibele voorwaarden

Bekijk alle Partner Hotels

Hotels in de buurt van de Disney® Parken

Kies uit onze geselecteerde, vertrouwde hotels en maak van uw verblijf in Disneyland® Paris een onvergetelijke ervaring. Alle hotels zijn gelegen nabij de Disney® Parken en bieden in de meeste gevallen een gratis pendeldienst tussen uw hotel en de Disney® Parken!

Bekijk alle hotels in de buurt

Disney® Hotels

Verblijf in een van de fantastische Disney® Hotels welke zich bevinden in het hart van de magie van Disneyland Paris. Niet alleen krijgt u de kans om een van de Disney Figuren te ontmoeten in het hotel, maar u profiteert ook van 'Extra Magic Time'. Dit betekent dat u exclusieve toegang krijgt tot de Disney® Parken voordat de andere bezoekers naar binnen gaan.

Vrijblijvende offerte