vvr vrb
DÉ SPECIALIST IN O.A. DISNEYLAND® PARIS REIZEN EN TICKETS VOOR DE MOOISTE PARKEN!

Als het 'geluk van de Ieren' aan uw kant staat en u bevindt zich in de beruchte stad Dublin, dan zijn er talloze dingen die u kunt doen met uw groepsreis.

C&O Travel is gespecialiseerd in het op maat maken van groepsreizen en bedrijfsuitjes. Onze groepsreizen adviseurs maken graag uw groepsreis programma volledig naar wens. Maak uw programma compleet met diverse excursiemogelijkheden.

Bezienswaardigheden die u niet mag missen bij een bezoek aan Dublin

Dublin is de stad waar veel groepen graag naar toe gaan omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. Onze groepsreizen experts weten alles over deze stad en informeren u graag over de vele mogelijkheden. Naast tal van activiteiten biedt de stad ook bezienswaardigheden die u niet mag missen, laat ons alvast meer over deze bezienswaardigheden vertellen.

Guinness Storehouse Factory – gezellige groepsactiviteit

Een tour die in het teken staat van het zwarte goed, genaamd Guinness. Een korte tour die zeker de moeite waard is tijdens een bezoek aan Dublin. U eindigt de groepstour met een drankje en een fenomenaal 360 graden uitzicht over de stad. Wij kunnen u garanderen dat dit een unieke activiteit is voor een geslaagde groepsreis.

✓ Topattractie in Dublin
✓ Locatie: The Liberties
✓ Duur: +/- 1,5 uur

Killmainham Gaol – Terugblik op Ierse historie

Bezoek deze voormalige gevangenis waar veel voormalige vrijheidsstrijders uit Ierland gevangen en terechtgesteld werden. Een echte aanrader als activiteit voor uw groepsreis in Dublin. 

✓ Beleef in persoon de Ierse geschiedenis
✓ Locatie: Killmainham Gaol, Inchicore Road
✓ Duur: +/- 1,5 uur

Wicklow mountains – Magisch uitje groepsreis

Tijdens een magische dag zullen jullie tijdens deze groepsreis activiteit zien waarom Wicklow bekend staat als 'The Garden of Ireland'. Verken de Wicklow-bergen tijdens deze groepstour vanuit Dublin. Geniet van het uitzicht op de prachtige meren en volg een groepen rondleiding in het 6e -eeuwse klooster Glendalough.

✓ Dit gebied maakt van iedereen een
✓ Vertrek locatie: Dublin Visitor Center, 16 Upper ✓ O'Connell Street
✓ Duur: +/- 9 uur

Offerteformulier groepsreizen

Startdatum (voorkeur) *
Einddatum (voorkeur) *

Jameson Distillery – met uw collega’s aan de whiskey

Geniet van een tour en whiskey proeverij in de geboorteplaats van de Ierse whiskey! Ontdek het verhaal achter het merk en vertrek met blosjes op uw wangen!

✓ Men kan kiezen uit een korte en lange tour
✓ Locatie: Bow St. Smithfield
✓ Duur: 1-2 uur

The Cliffs of Moher – groepsreis buiten Dublin

Een andere spectaculaire groepsreis die u net buiten de stad te wachten staat, is een groepen rondleiding door de prachtige Cliffs of Moher. Deze natuurlijke wonderen zijn ook gebruikt voor verschillende filmopnames, zoals Harry Potter en de Halfbloed Prins en The Princess Bride, en zijn een absoluut adembenemende ervaring om persoonlijk te bekijken.
Een must voor een geslaagd bedrijfsuitje naar Dublin

✓ Een dag vol fascinerende verhalen
✓ Vertrek locatie: Molly Malone Statue
✓ Duur: +/- 13 uur

Irish Museum of Modern Art - Groot aanbod

Naast veel grote steden beschikt ook Dublin over een groot aanbod aan musea. Het Irish Museum of Modern Art heeft een groot aanbod van vaste collecties en ook vaker een deel aan tijdelijke tentoonstellingen. De organisatie richt zich met name op levende kunstenaars, maar heeft ook historische werken ten toon staan.

Guinness Storehouse - Ontdek de beroemdste brouwerij van Dublin

De bekendste brouwerij van Dublin, in dit 7 verdiepingen tellende oude St. James Gate brouwerij wordt de geschiedenis verteld van Guinness pint. Tijdens de tour in de brouwerij heeft u zelfs de mogelijkheid om Guinness te proberen en zelf te tappen. Een erg leuke activiteit voor uw groepsreis.

Dublin Bay - Prachtige baai

De stad is zo bijzonder, dat naast vele prachtige plekjes de stad ook beschikt over een prachtige baai aan de rad van het centrum. De Dublin Bay heeft verdeeld over 10 kilometer prachtige stranden.

Dublin Dockland's - oud Havengebied

Het oude havengebied is het nieuwe trendy gebied van Dublin. In dit gedeelte van de stad komen oud en nieuw samen, dit is te aanschouwen in bijzondere gebouwen. Deze gebouwen zijn deels verbouwd om aan de hedendaagse cultuur te kunnen voldoen. Dublin Dockland's mag je zeker niet overslaan bij een bezoek aan de bruisende stad.

Millennium Spire - Monument van het licht

Dit monument is te zien op de kruising van de twee belangrijkste en langste straten van de stad. Dit monument is niet te overzien en te herkennen door de spitse pin van iets meer dan 120 meter hoog. Door de reflecterende eigenschappen krijgt het monument vooral in de avond een bijzondere uitstraling.

Temple bar - Bekendste Ierse bar

Midden in het uitgaansgebied van Dublin in het oude middeleeuwse centrum van de stad bevind zich de Temple Bar. De Temple Bar kenmerkt zich door de rode uitstraling aan de buitenzijde, tevens draagt het hele gebied hieromheen ook de naam Temple Bar. Door de dag is het hier aardig druk door alle toeristen, als tip kunnen wij dan ook stellen om in de vroege ochtend of late avond een bezoek te brengen en een leuke foto te maken. Een foto van uw groepsreis als herinnering moet dan ook zeker hier gemaakt worden.

Parken - Zeer mooie stadsparken

De stad telt een aantal stadsparken waarvan sommige erbovenuit springen door prachtige aanzichten. Het grootste park wat bijna 7 km aan oppervlakte telt is het Phoenix Park. Dit park was ooit bedoelt als koninklijk jachtpark waarin veel fazanten en damherten te vinden waren. In dit park ligt o.a. ook Dublin Zoo en het mooie Ashtwon Castle. Enkele andere bijzondere parken zijn Merrion Square en St. Stephen's Green.

General Post Office - Postkantoor aan O'Connell Street

Meest indrukwekkende monument van de stad, wordt door vele Ieren gezegd, die in Dublin wonen. In 1916 werd het pand volledig verwoest en is gelukkig helemaal en in ere hersteld waardoor u nu kan genieten van een bijzonder stukje architectuur.

Dublin Castle - Statig kasteel

In het hart van de stad Dublin ligt het prachtige Dublin Castle. Als jullie als groep dit kasteel willen bezoeken is het raadzaam hier wat tijd voor uit te trekken. Dit kasteel verspreid zich namelijk over ongeveer 44.000 vierkante meter. Het kasteel bied naast het kasteel zelf, twee musea, internationaal conferentiecentrum, cafés, tuinen, bibliotheek en overheidsgebouwen.

Dublin Quays - Meest bekende kades

Langs de kades van Dublin zijn er twee kades die er echt uitspringen, namelijk de Lower Ormond Quay en Custom House Quay. Langs beide kades staan prachtige kleurrijke panden die ieder een bijzondere uitstraling hebben. Deze panden hebben al vaker tot inspiratiebron gediend voor diverse schrijvers en kunstenaars.