vvr vrb
DÉ SPECIALIST IN O.A. DISNEYLAND® PARIS REIZEN EN TICKETS VOOR DE MOOISTE PARKEN!

C&O Travel B.V.

Markt 30
3650 Maaseik
België
Tel 089-680508
Familie uitjes (Disneyland): [email protected]
Cruises: [email protected]

Bezoek op afspraak!

Waarom boekt u bij reisorganisatie C&O Travel?

✓ C&O Travel, vergund reisbureau toerisme Vlaanderen Licentie nr: 7321
✓ C&O Travel is lid VVR, Verenigde Vlaamse Reisbureaus
✓ C&O Travel is verzekerd via Amlin tegen financieel onvermogen
✓ C&O Travel Belgisch Ondernemersnr: BE 0501.508.410
✓ C&O Travel is officieel partner van Disneyland Parijs

Websites

www.ceno-travel.be
www.cenocruises.be

Openingstijden C&O Travel

✓ Maandag: 09.00 - 17.30 uur
✓ Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
✓ Woensdag: 09.00 - 17.30 uur
✓ Donderdag: 09.00 - 17.30 uur
✓ Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
✓ Zaterdag 09.00 – 14.00 uur

Bezoek op afspraak!
Neem buiten onze openingstijden contact met ons op via [email protected]

Officieel partner Disneyland Paris

C&O Travel is al 25 jaar vaste partner van Disneyland® Paris. Met vestigingen in Nederland en Duitsland behoort C&O Travel tot de toppartners. Dat betekent dat wij naast alle privileges een enorme inkoopkracht hebben en u derhalve een BESTE PRIJSGARANTIE kunnen afgeven. Daarnaast hebben wij met een 10 tal hotels binnen het Disneyland resort separate contracten en bieden u hierdoor wederom een BESTE PRIJSGARANTIE en ook nog eens beschikbaarheid op populaire data waar anderen volzet zijn.

Onze Disney specialisten

Officieel partner rederijen

C&O Travel is preferred partner van de 4, 5 en ook 6 sterren cruisemaatschappijen Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Azamara Cruises, HAL, MSC, Aida, Silversea Cruises, Oceania Cruises, Hapag Lloid, Explora Journey’s en Regent Seven Seas. De meeste bestemmingen die wij aanbieden kennen wij persoonlijk waardoor wij u op maat kunnen adviseren. In de loop van de jaren hebben wij zeer goede relaties opgebouwd met onze partners, waardoor wij in staat zijn u voor de gepubliceerde cruises de laagste prijzen aan te bieden en zelfs de meest bijzondere wensen van onze klanten op de bestemming te laten verzorgen.

Kortom, gezamenlijk hebben wij alle mogelijkheden om uw cruisevakantie perfect te laten slagen. Sterker nog, we streven ernaar u iets unieks en net dat beetje extra te bieden. Net die laatste details die ervoor zorgen dat uw vakantie een topbeleving wordt en uw cruise-vakantie onvergetelijk maken.

Kwaliteit gewaarborgd

Om de kwaliteit van uw reis te waarborgen en om u in geval van faillissementen of calamiteiten zo min mogelijk financiële schade te laten leiden zijn we aangesloten bij VVR verenigde Vlaamse Reisorganisatoren en zijn wij een officieel Vergund reisbureau met licentie nr:7321. Daarbij zijn wij bij Amlin verzekerd tegen financieel onvermogen.