vvr vrb
DÉ SPECIALIST IN O.A. DISNEYLAND® PARIS REIZEN EN TICKETS VOOR DE MOOISTE PARKEN!

Zoek en boek Hotels in de buurt van Disneyland Paris

Kies uit onze geselecteerde, vertrouwde hotels en maak van uw verblijf in Disneyland® Paris een onvergetelijke ervaring. Combineer eenvoudig gewenste aantal overnachting met entreetickets naar keuze. Zo boekt u altijd precies het arrangement dat u zoekt!

Welke voorzieningen en faciliteiten bieden de hotels dichtbij Disneyland Paris?

De hotels in de buurt van Disneyland® Paris bieden een breed scala aan faciliteiten en diensten waaronder verschillende restaurants, zwembaden, spa center, fitnesscentra en speelruimtes voor kinderen. Enkele hotels bieden ook een shuttlebus van en naar de Disney Parken en beschikken over themakamers en/ of suites. Houdt u er rekening mee dat de faciliteiten en diensten per hotel kunnen verschillen. Dit is afhankelijk van de prijsklasse en het aantal sterren.

Wat zijn de voordelen van de hotels dichtbij Disneyland Paris ten opzichte van officiële Disney hotels?

Een van de voordelen van de hotels gevestigd dichtbij de Disney Parken ten opzichte van de Officiële Disney Hotels is de flexibiliteit en diversiteit. Deze hotels bieden namelijk de mogelijkheid om gemakkelijk andere attracties of gebieden buiten het park te verkennen. Denk ook aan een uitstapje naar Parijs. Daarnaast bieden de hotels een breed scala aan opties om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen, van budgetvriendelijke tot hele luxe hotels.

Kortom, een verblijf in een officieel Disney Hotel heeft verschillende voordelen en biedt een unieke ervaring, maar hotels in de buurt van Disneyland® Paris kunnen een mooie en betaalbare optie zijn voor gasten die willen genieten van alles wat het park te bieden heeft.

Waarom boekt u een hotelarrangement bij C&O Travel?

C&O Travel is uw partner als het gaat om gunstig en vooral vertrouwd boeken voor uw geweldige droomreis naar Disneyland Parijs.

U profiteert van tal van voordelen:

✓ Sterke hotelcontracten met gunstige prijzen
✓ Hotels zijn bekend met C&O Travel gasten
✓ Vertrouwd boeken bij branche organisatie lid ANVR en SGR
✓ Uw rechten bij problemen conform ANVR en SGR
✓ Veel kennis bij ons Disneyland team