vvr vrb

DÉ SPECIALIST IN O.A. DISNEYLAND® PARIS REIZEN EN TICKETS VOOR DE MOOISTE PARKEN!

Vragen & antwoorden

Wat zijn de openingstijden van Disneyland Parijs?

De openingstijden van Disneyland Parijs variëren afhankelijk van het seizoen en de dag van de week, maar over het algemeen zijn ze tussen 10:00 en 20:00 uur. Het is altijd verstandig om de website van Disneyland Parijs te raadplegen voor de meest actuele openingstijden.

Hoeveel kost een ticket naar Disneyland Parijs en waar kan ik deze kopen?

De kosten van een ticket naar Disneyland Parijs variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de bezoeker. Tickets kunnen worden gekocht op de officiële website van Disneyland Parijs, bij reisbureaus of bij de ingang van het park.

Welke attracties zijn er in Disneyland Parijs en zijn er speciale attracties voor kinderen?

Disneyland Parijs heeft veel attracties voor alle leeftijden, waaronder achtbanen, shows, parades en interactieve ervaringen. Er zijn ook speciale attracties voor kinderen, zoals 'it's a small world' en 'Peter Pan's Flight'.

Via onze pagina 'attracties' vertellen we je graag alles wat je moet weten over de attracties in Disneyland Paris

Bekijk alle attracties

Hoe kom ik het beste vanaf het vliegveld naar Disneyland Parijs?

De beste manier om vanaf het vliegveld naar Disneyland Parijs te komen, is met de trein. Er zijn directe treinen vanaf de luchthaven Charles de Gaulle en de luchthaven Orly naar het station Marne-la-Vallée, dat zich vlak bij Disneyland Parijs bevindt.

Is er speciaal voedsel beschikbaar voor mensen met specifieke dieetwensen in Disneyland Parijs?

Ja, er zijn speciale voedselopties beschikbaar voor mensen met specifieke dieetwensen, zoals vegetariërs, veganisten en mensen met glutenallergieën. Deze opties zijn te vinden in de restaurants en food courts in het park.

Hoe lang duurt het om alle attracties in Disneyland Parijs te bezoeken?

Het hangt af van de drukte en de tijd die je hebt, maar het is waarschijnlijk niet mogelijk om alle attracties in één dag te bezoeken. Het is raadzaam om van tevoren een lijst te maken van de attracties die je echt wilt bezoeken en prioriteiten te stellen.

Welke souvenirs kan ik kopen in Disneyland Parijs en waar kan ik deze vinden?

Er zijn talloze souvenirs te koop in Disneyland Parijs, zoals t-shirts, mokken, knuffels en sleutelhangers. Deze zijn te vinden in de vele souvenirwinkels in het park, zoals de Emporium en de Disney Store.

Kan ik in Disneyland Paris ook Disney figuren ontmoeten?

Disney Figuren zijn volop te vinden in de Disney® Parken. Voor tijden, locaties en meer informatie over ontmoetingen met Disney Figuren, download je de app van Disneyland® Paris.