vvr vrb
DÉ SPECIALIST IN O.A. DISNEYLAND® PARIS REIZEN EN TICKETS VOOR DE MOOISTE PARKEN!

Zoek en boek Disneyland Paris Partner Hotels

Kies uit onze geselecteerde, vertrouwde hotels en maak van uw verblijf in Disneyland® Paris een onvergetelijke ervaring. Combineer eenvoudig gewenste aantal overnachting met entreetickets naar keuze. Zo boekt u altijd precies het arrangement dat u zoekt!

Profiteer van de beste aanbiedingen bij de Partner Hotels van Disneyland® Paris.

Wat zijn Disneyland® Paris Partner Hotels?

Disneyland Partner Hotels zijn een groep hotels in de buurt van Disneyland® Paris. Deze hotels hebben een samenwerkingsovereenkomst met het park gesloten en bieden gasten exclusieve voordelen zoals een gratis shuttlebus van en naar de Disney Parken. De Disneyland Partner Hotels zijn geen eigendom van Disneyland® Paris, maar zijn wel zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, locatie en service.

Welke voordelen hebben Disneyland® Paris Partner Hotels?

Een verblijf bij een Partner Hotel van Disneyland® Paris biedt verschillende voordelen waaronder een gratis shuttle service. Daarnaast bieden deze hotels ook een breed scala aan faciliteiten en diensten zoals restaurants, zwembaden en fitnesscentra om het verblijf zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Een aantal Partner Hotels beschikken over themakamers en/ of suites welke perfect zijn voor families en Disney fans.

Waarom boekt u een hotelarrangement bij C&O Travel?

C&O Travel is uw partner als het gaat om gunstig en vooral vertrouwd boeken voor uw geweldige droomreis naar Disneyland Parijs.

U profiteert van tal van voordelen:

✓ Sterke hotelcontracten met gunstige prijzen
✓ Hotels zijn bekend met C&O Travel gasten
✓ Vertrouwd boeken bij branche organisatie lid ANVR en SGR
✓ Uw rechten bij problemen conform ANVR en SGR
✓ Veel kennis bij ons Disneyland team