vvr vrb
DÉ SPECIALIST IN O.A. DISNEYLAND® PARIS REIZEN EN TICKETS VOOR DE MOOISTE PARKEN!

Amsterdam, de veelzijdige hoofdstad van Nederland. Ieder jaar wordt de stad door miljoenen toeristen bezocht en staat het bekend om zijn attracties en evenementen. Amsterdam is erg veelzijdig door de tal van mogelijkheden, ideaal voor een groepsreis. Onze groepsreizen adviseurs bespreken graag alle mogelijkheden om een groepsreis programma geheel naar wens te kunnen maken. Om alvast een glimp uit alle mogelijkheden te geven, hebben wij al enkele unieke groepsactiviteiten opgesomd.

Tal van bekende bezienswaardigheden voor uw groepsreis

Vele activiteiten die u als groep kunt kiezen, zorgen er al voor dat veel mooie plekjes van de stad bezocht zullen worden. Toch zijn er nog tal van plekken die u echt niet mag overslaan. Laat ons enkele must visit plekken benoemen tijdens een groepsreis.

Anne Frank & Tweede Wereldoorlog-wandeltour

Altijd al benieuwd geweest naar het verhaal van Anne Frank en de Tweede Wereldoorlog? Tijdens deze wandeltour vertelt de gids in de eeuwenoude Joodse buurt alles over beide onderwerpen. Leuk om deze activiteit te combineren met een bezoek aan het Anne Frank huis.

✓ Ontdek het leven van Anne Frank en haar dagboek
✓ Bezoek het Joods Cultureel Kwartier tijdens uw groepsreis
✓ Kom meer te weten over het Nederlandse verzet in de Tweede Wereldoorlog

Fiets over de Amsterdamse grachten in een waterfiets

Amsterdam staat ook wel bekend als fiets stad. Maar wat is er nou nog leuker dan zelf in een waterfiets de Amsterdamse grachten te verkennen. Ontdek in uw eigen tempo alle historische gebouwen en topbezienswaardigheden. Erg leuk uitje voor jullie groepsreis.

✓ Ontdek de grachten van Amsterdam
✓ Sportieve activiteit langs bekende bezienswaardigheden
✓ Bekijk alles op jullie eigen tempo

Luxe grachtenrondvaart

Geniet tijdens een ontspannen rondvaart van verhalen over de stad, bezienswaardigheden en een heerlijke cocktail.  Deze unieke en vooral luxe boot kan overdekt of open. Ideaal voor elk seizoen van het jaar. Combineer deze rondvaart met een overheerlijke lunch of diner. De relaxte groepsreis activiteit, wie geniet daar nu niet van?

✓ Maak een feestje van deze ontspannen rondvaart met een drankje
✓ Panoramische uitzichten over de stad
✓ Stel alle prangende vragen aan onze ervaren gidsen

Offerteformulier groepsreizen

Startdatum (voorkeur) *
Einddatum (voorkeur) *

Old Town Exploration Game

Ontdek de interessantste plekken van Amsterdam door raadsels op te lossen en verhalen te onthullen. Tijdens dit spel leert de groep fascinerende verhalen kennen over de mensen die vroeger in de stad woonden. Elk opgelost raadsel leidt naar een nieuw verhaal, waardoor jullie zich verplaatsen aan de hand van aanwijzingen, zonder kaart, GPS of gids. 

✓ Ontdek populaire en minder populaire plekken
✓ Ontdek de geheime kerk op de wallen
✓ Perfecte combinatie van rondleiding en spel

Wandeltour over de wallen en langs coffeeshops

Ontdek hoe en waarom Amsterdam zijn reputatie ontwikkelde omtrent seks en drugs tijdens deze wandeling. Gedurende deze wandeling tijdens jullie groepsreis lopen jullie  door de sfeervolle straten van het Red Light District, daarnaast neemt de gids jullie mee naar een aantal coffeeshops waaronder de eerste van Amsterdam.

✓ Bezoek de smalste straat van de stad
✓ Ontdek de geschiedenis van de seksindustrie
✓ Leer meer over de Amsterdamse coffeeshopcultuur

De Dam - Nationaal monument

De Dam is het bruisende centrum van Amsterdam. Midden op de Dam staat het Nationaal Monument. Vroeger werden op de Dam markten gehouden en in de 16e eeuw stond hier nog de Stadswaag. In de Gouden Eeuw verrezen rondom het plein diverse belangrijke gebouwen zoals de beurs, het stadhuis en het Koninklijk Paleis. Het Nationaal Monument dat in 1956 door Koningin Juliana werd ingewijd, herinnert aan de bevrijding van Nederland. De treden van het monument worden nu veelal gebruikt als rustplaats voor de toeristen.

Van Gogh Museum - Unieke ervaring

Een bezoek aan het Van Gogh Museum is een unieke ervaring. Nergens ter wereld is het mogelijk om zoveel schilderijen van Vincent van Gogh bij elkaar te zien. In het museum kunt u de ontwikkeling in het werk van de kunstenaar op de voet volgen of zijn schilderijen vergelijken met werken van andere 19de-eeuwse kunstenaars uit de collectie. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod aan tentoonstellingen over uiteenlopende onderwerpen uit de 19de-eeuwse kunstgeschiedenis. Vraag onze groepsreizen adviseurs naar de mogelijkheden voor uw groepsreis in combinatie met dit museum.

Rijksmuseum - Topstukken van kunstschilders

Het bevat onder meer topstukken van de kunstschilder Rembrandt van Rijn (De Nachtwacht) in zijn ruim 200 zalen. Het museum telt ruim 1 miljoen voorwerpen in zijn collectie. Doel van het museum is de geschiedenis van Nederland te tonen aan een breed publiek. In het gebouw is tevens het Rijksprentenkabinet gevestigd. Het Rijksmuseum staat op de lijst van de Top 100 der Nederlandse UNESCO-monumenten. Bezoek dit bekende museum tijdens uw groepsreis.

Stedelijk Museum - Moderne kunst

Het Stedelijk Museum Amsterdam is een museum voor moderne kunst. Het beheert een groot deel van de collectie moderne kunst van de gemeente Amsterdam.

Anne Frank Huis

In het Anne Frank Huis kan men de onderduikplaats bezoeken waar Anne Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog haar dagboek schreef. Ruim twee jaar zat Anne Frank met haar familie, het gezin Van Pels en Fritz Pfeffer ondergedoken in het Achterhuis van het pand aan de Prinsengracht 263. Het kantoorpersoneel zorgde voor eten en het nieuws van buiten. Ze werden verraden en gedeporteerd naar Duitsland. Alleen Anne's vader, Otto Frank, overleefde de vernietigingskampen.

De Rosse buurt - De Wallen

Al eeuwenlang is Amsterdam wereldberoemd of berucht om haar Red Light District of beter bekend als de Wallen. Wie bij de Wallen alleen aan prostitutie denkt, doet het oude hart van Amsterdam tekort. De rosse buurt bestaat uit veel meer. Deze vierkante kilometer staat vol met prachtige monumentale panden, mooie kerken, geheime steegjes, een boeddhistische tempel, gezellige kroegen en terrassen.

Hofjes in de Jordaan - Oude Jordaan

Hoezeer de oude Jordaan ook veranderd is, tot op de dag van vandaag zult u in deze wijk een bijzondere charme ervaren! Deze mooie rondleiding voert langs pittoreske grachten, gekke winkeltjes en verborgen hofjes.

Vondelpark - bekendste recreatiegebied

Het Vondelpark is een van de populairste en bekendste recreatiegebieden van Amsterdam. Het park is genoemd naar de Nederlandse renaissancedichter Joost van den Vondel en is bijna 50 hectare groot. Het park is in 1864 gesticht door de rijke burgers van Amsterdam. In de jaren 70 was het een ontmoetingsplaats van de hippies. Tegenwoordig biedt het park met zijn uitgestrekte grasvelden, boomgroepen en vijvers een prima toevluchtsoord voor de drukte van de stad.

Artis - Eerste dierentuin Europa

Artis was de eerste dierentuin van Europa en is een paradijs voor jong en oud met zijn dierentuin, Planetarium, Aquarium en botanische kassen. De verscheidenheid in aanbod is enorm. Zo is de 'Jungle by night' een speciaal verblijf voor nachtdieren. In het Aquarium zwemmen en duiken vele bewoners uit alle wereldzeeën. Artis is ook zeer educatief. Het Geologisch museum licht de ontstaansgeschiedenis van de aarde toe en het Zoölogisch Museum heeft interessante tentoonstellingsstukken. Door heel Artis heen zijn ook diverse kleine cafés, theehuisjes en terrasjes te vinden.

't IJ - Oudste deel haven

Dit is het oudste deel van de Amsterdamse haven. Het is een inham van de vroegere Zuiderzee, nu het IJsselmeer. Over het IJ kunt u diverse kort boottochtjes maken per pont.

C&O Travel is gespecialiseerd in het op maat maken van groepsreizen. Onze groepsreizen adviseurs maken graag uw programma volledig naar wens. Maak het groepsreis programma compleet met diverse excursiemogelijkheden zoals een show, diner, themavond, boottocht etc.