vvr vrb
DÉ SPECIALIST IN O.A. DISNEYLAND® PARIS REIZEN EN TICKETS VOOR DE MOOISTE PARKEN!

Barcelona is een prachtige stad gelegen in het noordoosten van Spanje. De combinatie van een perfecte winkelstad, veel bezienswaardigheden, heerlijk eten en de ideale ligging aan het water maken van Barcelona de top bestemming voor het organiseren van uw groepsreis of bedrijfsuitje.

Wat kunt u in Barcelona allemaal bezichtigen voor een complete groepsreis?

Wij adviseren u graag met het samenstellen en organiseren van een uniek programma voor uw groepsreis: diner, lunch of activiteit. Een juiste mix van activiteiten en vrije tijd is de sleutel voor een succesvolle groepsreis naar Barcelona. Laat u adviseren door onze groepsreizen adviseurs en bekijk eens alle bezienswaardigheden hieronder.

Unieke groepstour vanuit een Riksja

Verken Barcelona met deze unieke groepstour in een riksja. Vanuit je eigen riksja zie je modernistische en gotische architectuur en monumenten terwijl je chauffeur je door de stad leidt. Creëer een eigen foto-stop onderweg. sla de drukke bus tours over en geniet met uw groepsreis van deze ontspannen rit!

✓ Dit is een privé activiteit; alleen uw groep neemt deel
✓ Tour is volledig aanpasbaar aan eigen interesses
✓ Duur: circa 2 uur

Bezoek de Sagrada Familia en ontdek de hoogtepunten van de stad 

Fiets door levendig Barcelona en leer meer over de cultuur, belangrijke historische locaties, beroemde hotspots en ontdek verborgen juweeltjes die de lokale bevolking lief heeft. In zo'n 3 uur tijd ontdekken jullie vele hoogtepunten en is het zelfs mogelijk om toegang tot de Sagrada Familia bij te boeken.

✓ Bewonder de meesterwerken van Gaudi
✓ Verken het beste van Barcelona
✓ Ontdek o.a. het kustgebied en de jachthaven

Flamencoshow in het stadhuistheater

Laat jullie verleiden door muziek, zang en dans door de meest getalenteerde artiesten van Spanje, in de unieke sferen van de flamencoshow. Bewonder het theater, gebouwd in de 19e eeuw met een prachtig podium omlijst met lampen, originele podium-machinerie en fluwelen gordijnen. 

✓ Geniet van de unieke feestsfeer
✓ Ontdek een authentieke Spaanse vorm van kunst
✓ Duur: circa 1 uur

Offerteformulier groepsreizen

Startdatum (voorkeur) *
Einddatum (voorkeur) *

Ontdek de Montserrat

Zin in een weergaloos uitzicht met uw groepsreis? Dan is het tijd om de charme van de Montserrat berg te ontdekken waar o.a. het Benedictijner Klooster en de Zwarte Madonna te vinden zijn. Met de Kabelbaan worden jullie naar de top gebracht om aansluitend te genieten van een heerlijk uitzicht. Op de top kunnen jullie een makkelijke wandeling maken om zo diverse kanten van de stad te verkennen.

✓ Zie de beroemde Zwarte Madonna
✓ Met de kabelbaan naar verbluffende uitzichten
✓ Wandel door natuurpark Montserrat

Bewonder de zonsondergang vanaf zee

Met uw groep lekker genieten aan het einde van de dag tijdens deze boottocht langs de kust van Barcelona! Onderweg ontvangt iedereen een glas cava en een lichte snack. Een gitaarspeler maakt deze ervaring helemaal compleet!

✓ Genieten aan boord van een 12 meter lang jacht
✓ Bewonder de skyline van Barcelona
✓ Duur: circa 2 uur

De schitterende La Sagrada Familia

Al meer dan 125 jaar is deze bizar gevormde kerk in aanbouw. Het is een van de meeste bekende werken van Gaudi en trekt jaarlijks vele bezoekers. Wilt u met uw groep deze prachtige kerk bezoeken voordat hij klaar is? Dan heeft u nog tot 2030 de tijd, want dan hoopt men de bouw af te ronden. Vraag onze groepsreizen specialisten naar de mogelijkheden voor uw groepsreis.

Het prachtige Parc Guell

Uw collega`s zullen hun ogen uitkijken als ze een bezoek brengen aan het meest bekende en populaire stadspark van Barcelona. Ontdek dit bijzondere park door zijn versieringen van mozaïek. Het park is gelegen boven op een heuvel, maar uw klim naar boven zal worden beloond door een schitterend uitzicht over de stad!

Het bekende Picasso Museum

Is uw groepsreis op zoek naar kunst en cultuur? Bezoek dan zeker het Picasso Museum. Dit museum is een van de grootste trekpleisters van Barcelona, gehuisvest in vijf paleizen. De collectie is verdeeld in drie secties; schilderijen; tekeningen, grafiek en keramiek. kom en ontdek dit wonderschone museum met uw groepsuitje!

De wijk Barri Gotic

Deze gotische wijk is het oudste stadsdeel van Barcelona. Naast fraaie historische gebouwen vindt u hier vele gezellige smalle straatjes en pleinen, waaronder het fraaie Placa Real. Geniet vooral ook met uw groep van de vele bars, restaurants en kleinschalige winkeltjes in deze leuke wijk!

Het altijd gezellige La Rambla

La Rambla, het toeristische middelpunt van de stad is maar een wandelpromenade van maar liefst anderhalve kilometer lang. Zowel toeristen als lokale bewoners komen hier naar toe voor de vele straatartiesten en kraampjes met allerlei koopwaar. Ontdek ook de boqueria; de overdekte versmarkt.

Het museum Fundacion Joan Miro

Tijdens uw bedrijfsuitje moet u zeker een bezoek brengen aan dit leuke museum. De kunstenaar ontwikkelde hier namelijk een surrealistische stijl met levendige kleuren en fantastische vormen. Aanschouw hier de permanente tentoonstelling van grafisch werk, schilderijen, beelden en wandtapijten.

De magische fonteinen

Aan de voet van de heuvel Montjuic, op de trappen en terrassen voor het Nationaal Paleis ligt de Font Magica, oftewel magische fontein. `s Avonds wordt de fontein in allerlei kleuren verlicht. Het water danst op het ritme van klassieke muziek. Een fraai schouwspel!

De gezellige Mercat de la Borgueria

Voor alle lekkerbekken is dit een must bij een bezoek aan Barcelona. Deze overdekte markt heeft een kleur aan lekkernijen, verse vis, lokale specialiteiten en nog meer. Struin langs de kraampjes en vraag gerust om een voorproefje!

Het schitterende La Pedrera

Dit is zeker een van de populairste huizen van Gaudi. Voorheen was dit eigendom van de rijke familie Mila, maar inmiddels mag iedereen het gebouw van binnen bekijken. Zeker de moeite waard om tijdens uw groepsreis hier een kijkje te komen nemen!

Het kleurrijke Casa Batllo

Een ongeveer even groot aantal bezoekers trekt Gaudi`s andere fantasierijke huis, Casa Battlo. Kom en bewonder met uw groep de kleurrijke gevel van het pand, dat het verhaal van Sint Joris en de Draak moet uitbeelden. Houd het fototoestel dus zeker in de aanslag!