vvr vrb
DÉ SPECIALIST IN O.A. DISNEYLAND® PARIS REIZEN EN TICKETS VOOR DE MOOISTE PARKEN!

Het levendige Brussel staat bekend als de stad waar veel dingen tegelijk plaatsvinden, die veelzijdigheid strekt zich uit tot de attracties en bezienswaardigheden van de stad. Ontdek tijdens een groepsreis meer over deze rauwe stad.

Ontdekt diverse activiteiten en bezienswaardigheden in Brussel tijdens uw groepsreis

Brussel is een ontzettend leuke stad die naast een tal van activiteiten, ook een tal van leuke bezienswaardigheden kent. Vele bezienswaardigheden zullen u vast niet vreemd in de oren klinken, maar wellicht hebt u deze nog niet eerder bezocht. Onze groepsreizen adviseurs hebben er enkele voor u genoteerd.

Cantillon Brouwerij groepsuitje – ontdek de geschiedenis van Lambiekbieren

De Belgische biercultuur is niet voor niets uitgeroepen tot werelderfgoed. Breng een groepsbezoek aan de Cantillon brouwerij waar niets aan het ambachtelijke proces is veranderd sinds de oprichting in 1900.

✓ Ontrafel de mysteries achter het productieproces
✓ Locatie: Gheudestraat 56
✓ Duur: +/- 2 uur

Bezoek aan muziekinstrumentenmuseum – een boeiende groepsactiviteit

Dit museum geeft een mooi en volledig beeld van allerlei instrumenten door de eeuwen heen. Het art-nouveau gebouw is alleen al het bezoeken waard! Samen met de audiofoon die u kunt huren, raakt u verzonken in de prachtige wereld van muziek. Een boeiende activiteit voor uw groepsreis.

✓ De toegang is gratis
✓ Locatie : Rue Motagne de la Cour 2
✓ Duur: +/- 2 uur

Groepswandeling door Brussel –  ontdek meer over deze imposante stad

Verken en ontdek het historische hart van Brussel. Tijdens deze tour laat een gids alle hoogtepunten van deze stad zien en vertelt de gids waarom Brussel zo’n fascinerende stad is. Dit uitje is met uw groepsreis ook te combineren door een segway tour of met een e-bike.

✓ Loop langs bezienswaardigheden als Manneken Pis en de beroemde Grote Markt.
✓ Locatie: Nader te bepalen
✓ Duur +/- 3 uur

Offerteformulier groepsreizen

Startdatum (voorkeur) *
Einddatum (voorkeur) *

Chocolade experience in Brussel - samen genieten van Belgische chocolade

Tijdens deze chocoladewandeling door de stad mag u genieten van de typische Belgische chocoladesmaak.  U bezoekt enkele top chocolaterieën en leert meteen alles wat er te weten valt over de oorsprong van deze lekkernij.

✓ Proef verschillende bonbons en Belgische wafels
✓ Locatie: toren van het stadhuis op de Grand Place/ Grote Markt
✓ Duur: 2 uur

Kroegentocht in pub en club – ervaar het nachtleven van Brussel tijdens uw groepsreis

Ontdek tijdens uw groepsreis de kroegen en clubs van Brussel. Ga langs hippe en smaakvolle plekjes. Geniet van de gratis drank en specialiteiten. Een topaanrader tijdens uw bedrijfsuitje!

✓ Ontdek de Brusselse cultuur van een andere kant.
✓ Locatie: nader te bepalen
✓ Duur: 3-4 uur

Manneken Pis - Standbeeld van een plassend jongetje

Dit wereldberoemde standbeeld staat in het centrum van de stad op de hoek van de Eikstraat en de Stoofstraat. Het bekende beeldje is een echt trekpleister voor de vele toeristen die de stad jaarlijks op bezoek krijgt.

Het Atomium - Bijzonder bouwwerk

Dit bijzondere bouwwerk bestaat uit 9 bollen met elk een diameter van 18 meter. De bollen zijn gemaakt van ijzer en ontworpen voor de wereldtentoonstelling in 1958. Met de lift is het mogelijk om naar de bovenste bol te komen en een bezoek te brengen aan het restaurant. De andere bollen zijn per trap of roltrap te bereiken.

De Kathedraal van Sint Michel en Sint - Goedele

Deze kathedraal is gebouwd in de 13e eeuw, er wordt beweerd dat het zelfs dateert uit de 10e eeuw. De kathedraal wordt regelmatig gebruikt voor concerten en verschillende tentoonstellingen. Daarnaast wordt het ook gebruikt voor koninklijke gelegenheden zoals huwelijken en uitvaarten.

Grote Markt - Centraal plekje van de stad

De Grote Markt stamt van de 11e eeuw. Tijdens de diverse oorlogen en bombardementen is er veel verloren gegaan waardoor enkel nog muren en de toren van het stadhuis overeind zijn blijven staan. In rap tempo is erna gezorgd voor een weder opbouw waardoor de gebouwen nu een prachtige Vlaams-Italiaanse uitstraling hebben. De Grote markt zorgt voor veel vertier. Zo kunt u er winkelen, uitgaan, hotels, cultuur, restaurants en nog veel meer vinden. Een heerlijke plek om in de avond na de gezamenlijke dagactiviteiten van uw groepsreis te genieten.

Het Koninklijk Paleis van Brussel - Paleis van de Koning

De Belgische koning vervult hier zijn functie als koning en nodigt hier zijn gasten uit. Het interieur bevat nog steeds veel stukken van de tijd toen het paleis werd gebouwd in 1826. De oppervlakte van het paleis is enorm. Het Koninklijk paleis bezoeken is een aanrader voor uw groepsreis.

De Brusselse striproute - Stripfiguren versieren de stad

Bij een wandeling door Brussel zullen enkele stripfiguren de stad sieren. Diverse Belgische striptekenaars van onder andere Asterix en Obelix, Kuifje en Suske en Wiske hebben gezorgd voor prachtige muurschilderingen. De route gaat langs ongeveer 31 muren door de hele stad. Een leuke tip voor uw groepsreis.

Jubelpark - Prachtig park

In dit park bevinden zich meerdere gebouwen en mooie paviljoenen. Bij een wandeling door het park ziet u onder andere het Koninklijk Museum en Autoworld met een selectie van zo'n 230 auto's.

Brussels bloemen tapijt - Terugkerend evenement

Om de twee jaar staat de Grote Markt van Brussel decor voor een gecreëerd bloementapijt met voornamelijk begonia's. Dit tapijt heeft een afmeting van 77 x 24 meter. Dit succes is verder ontwikkeld en wordt naast Brussel ook in diverse andere landen getoond, denk hierbij aan Duitsland, Engeland en Nederland.

De antiekmarkt van de Grote Zavel

Deze wijk staat bekend om de hoeveelheid restaurants, chocolatiers en antiekwinkeltjes. Iedere week is hier een antiekmarkt te vinden. Vlakbij de Grote Zavel liggen de Sablon kerk en de Lieve Vrouwekerk met indrukwekkende schilderachtige tuin en standbeelden.

Museum van Keizer Karel

Dit paleis is vanaf de 12e eeuw uitgegroeid tot één van de mooiste paleizen van Europa. Gedurende de jaren die volgden zijn er meerdere uitbreidingen gedaan waaronder de spraakmakende Gotische kapel. Een aantal delen van dit paleis zijn onder de grond te bezichtigen.

Bent u enthousiast geworden door de vele mogelijkheden omtrent het plannen van een groepsreis naar Brussel?