vvr vrb

DÉ SPECIALIST IN O.A. DISNEYLAND® PARIS REIZEN EN TICKETS VOOR DE MOOISTE PARKEN!

Divers aanbod aan populaire attractieparken

Een uitje organiseren naar een pretpark is leuk voor jong en oud. Maak een ritje in de wildste achtbanen, bezoek indrukwekkende shows en stap in de leukste waterattracties. Bij C&O Travel is er voor iedereen een geschikt pretpark te vinden. Zo beleeft iedereen een spetterend dagje uit! Maak je bezoek compleet met een overnachting in een hotel in de buurt van het attractiepark en geniet van een ontvergetelijk uitje!

Attractieparken of themaparken, er is veel plezier te beleven. C&O Travel heeft daarom leuke arrangementen inclusief toegangskaartjes. Lekker de hele dag rondbanjeren in het pretpark om vervolgens op je gemakje naar het hotel te rijden om daar te relaxen. Dus bekijk snel het aanbod aan hotels nabij attractieparken en boek dat hotel nabij een pretpark waar je altijd al naartoe hebt gewild. Of gewoon elk jaar het liefst heen gaat, want dat kan natuurlijk ook!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bezoek het betoverende Disneyland® Paris

Laat je betoveren in een fantastische pretpark wereld vol magische belevenissen. Genieten in alle attracties, shows, parades en restaurants. De allermooiste sprookjes en dromen komen hier tot leven!

✓ Ontdek de twee Parken: Disneyland Park en Walt Disney Studios® Park
✓ In totaal meer dan 50 attracties in beide Parken
✓ Ontmoet alle bekende Disney Figuren

Bekijk ons aanbod

Beleef de betovering in de Efteling

Stap in een sprookjesachtige wereld bij de Efteling, een magisch pretpark voor jong en oud. Ontdek sprookjes, spannende attracties en onvergetelijke avonturen in het meest geliefde pretpark van Nederland!

✓ Adembenemende achtbanen
✓ Familieplezier: geschikt voor het hele gezin
✓ Betoverend Sprookjesbos
✓ Magische atmosfeer

Bekijk ons aanbod

Ontdek het Themapark Europa-Park

Europa-Park is het grootste attractiepark van Duitsland en heeft als thema de landen van Europa. Het pretpark bevindt zich in Rust en is na Disneyland Parijs het beste bezochte attractiepark van Europa.

✓ Gelegen op slechts 5 uurtjes rijden vanuit Nederland
✓ Wandel door maar liefst 13 landen in één dag
✓ Meer dan honderd attracties en shows

Op avontuur in het pretpark Phantasialand

Phantasialand zorgt voor veel attracties en shows. Neem zeker 2 dagen de tijd om dit pretpark volledig te beleven en breng vooral ook een bezoek aan de Duitse steden Keulen en Bonn voor een leuke toevoeging.

✓ Ontdek maar liefst 7 themagebieden
✓ Voor durfals is er een groot aantal achtbanen
✓ Ook een uitgebreid aanbod van shows en entertainment

Beleef een dag vol fun in Toverland

Toverland staat garant voor een onvergetelijke dag voor jong en oud. In de verschillende themawereld zijn vele spectaculaire en fantasiarijke attracties te vinden. Daarnaast geniet je van de vele shows die het park te bieden heeft. Een dag vol avontuur en belevenis.

✓ Pretpark met een magisch thema
✓ Tal van moderne attracties en altijd veel nieuws te beleven
✓ 4,6 / 5 sterren o.b.v. meer dan 22.000 beoordelingen
✓ Perfecte ligging om te combineren tijdens een familievakantie in (Noord-)Limburg

C&O Travel familie uitjes specialist

VVR en Vergund reisorganisatie C&O Travel heeft zich gespecialiseerd in familie arrangementen dichtbij huis. Op deze site vindt u een selectie aan kindvriendelijke hotels met volop kidsfun attracties en daarbij ook een selectie van de meest aantrekkelijke attractieparken. Alle pakketaanbiedingen van hotel en pretparktickets dan wel faciliteiten zijn op autoreis afstand van maximaal 6 uur.

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en neem regelmatig een kijkje op onze site voor nieuwe vooral weer gezellige familie uitjes.