vvr vrb

DÉ SPECIALIST IN O.A. DISNEYLAND® PARIS REIZEN EN TICKETS VOOR DE MOOISTE PARKEN!

Magic Over Disney

Wilt u de magie van Disneyland® Paris volledig ervaren? Ontdek dan ons betoverende Magic over Disney arrangement, een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Met een 2- of 3-daags verblijf in een Disney® Hotel geniet u niet alleen van de sprookjesachtige sfeer, maar ook van talloze voordelen die uw verblijf compleet maken.

Duik in de magische wereld van Disneyland® Paris met een adembenemende geluid- en lichtshow, Magic over Disney. Deze spectaculaire avondshow laat u betoveren door schitterend vuurwerk en speciale projecties en effecten. Dans op de bekendste Disney- en Pixar-muziek en creëer onvergetelijke herinneringen die u voor altijd bij zullen blijven.

Wat zijn de voordelen van ons Magic Over Disney arrangement?

Ons Magic over Disney arrangement omvat niet alleen toegang tot de parken, maar biedt ook een comfortabel verblijf in een Disney® Hotel. Geniet van 1 of 2 overnachtingen inclusief ontbijt zodat u de dag vol energie kunt beginnen. Met toegang tot beide parken gedurende uw verblijf krijgt u de kans om alle attracties en shows te ontdekken die Disneyland® Paris te bieden heeft.

Er zijn ook nog andere voordelen verbonden aan dit arrangement. U heeft vroegere toegang tot de parken zodat u optimaal kunt genieten van de attracties voordat de drukte begint. Bovendien kunt u gebruik maken van gratis parkeren, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over parkeerkosten. De Disney® Hotels bevinden zich op loopafstand van de Parken en voor extra gemak bieden zij handige shuttlebusdiensten aan.

Mis deze betoverende ervaring niet en boek vandaag nog ons Magic over Disney arrangement. Beleef de magie van Disneyland® Paris op een unieke manier en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Ontdek de spectaculaire avondshow, geniet van de prachtige projecties, speciale effecten en het adembenemende vuurwerk. Met ons arrangement zorgen we ervoor dat u een zorgeloze en onvergetelijke tijd beleeft in het magische Disneyland® Paris.