vvr vrb

DÉ SPECIALIST IN O.A. DISNEYLAND® PARIS REIZEN EN TICKETS VOOR DE MOOISTE PARKEN!

Disney Betoverende Kerst

Bezoek Disneyland® Paris met het gehele gezin tijdens de mooiste tijd van het jaar. De Disney® Parken worden in de kerstperiode omgedoopt tot een waar wonderland tijdens Het speciale Disney Betoverende Kerst seizoen. De kerstversiering, outfits van Disney Figuren, speciale shows en spectaculair vuurwerken zorgen voor het ultieme magische kerstgevoel.

Magische kerst in Disneyland® Paris

De Kerstman en de Disney Figuren zijn druk bezig met de voorbereidingen voor Disney Betoverende Kerst. Ontdek Mickey's Dazzling Christmas Parade, Disney Figuren in hun feestelijke kostuums, de kerstdecoraties en de duizenden magische lichtjes tijdens het kerstseizoen in Disneyland® Paris. De feestdagen zijn nog nooit zo magisch geweest!

Kerstaanbiedingen Disneyland® Paris

Ga gezellig met je familie genieten van de zeer bijzondere kerstsfeer in Disneyland® Paris tijdens Disney Betoverende Kerst van aanvang november t/m eerste week van januari.

Aanschouw sfeervolle kerstshows, Mickey's Dazzling Christmas Parade die ook in de avond als lampjesparade te zien is, feestelijke decoratie, duizenden lampjes en alle Disney Figuren in hun bijzonder fraaie kerstpakjes. Een kerstaanbieding tijdens de feestdagen brengt u veel magie!

Het Disneyland® Park vormt het epicentrum van het kerstseizoen met feestelijke decoratie in Main Street, U.S.A.® en Central Plaza. De torenhoge kerstboom op Town Square bevat maar liefst 5000 LED lampjes en wordt iedere avond op magische wijze ontstoken. In heel Main Street, U.S.A.® klinkt kerstmuziek en op bepaalde tijden komt er zelfs sneeuw naar beneden. Reden genoeg om uw familie te verwennen met een super mooie kerstaanbieding.

Disneyland® Paris magische Kerstparade

Mickey en de Kerstman zorgen in het winterseizoen voor de vrolijkste kerstparade, vol met Disney Figuren, prachtig gedecoreerde wagens en vrolijke kerstmuziek. Tijdens de parade helpen de Disney Figuren de Kerstman om zijn pakjes op tijd te leveren en voor een magische kerst te zorgen. De Kerstman en zijn elfjes sluiten de parade af met een grote betoverende kerstslee.

Waarom boekt u een hotelarrangement bij C&O Travel?

C&O Travel is uw partner als het gaat om gunstig en vooral vertrouwd boeken voor uw geweldige droomreis naar Disneyland® Paris.

U profiteert van tal van voordelen:

✓ Sterke hotelcontracten met gunstige prijzen
✓ Hotels zijn bekend met C&O Travel gasten
✓ Lid van VVR en Vergund reisbureau
✓ Veel kennis bij ons Disneyland team