DÉ SPECIALIST IN O.A. DISNEYLAND® PARIS REIZEN EN TICKETS VOOR DE MOOISTE PARKEN!

Disneyland Paris Betoverende Kerst

Kies uit onze geselecteerde, vertrouwde hotels en maak van uw verblijf tijdens Disney Betoverende Kerst in Disneyland® Paris een onvergetelijke ervaring. Combineer eenvoudig het gewenste aantal overnachtingen met entreetickets naar keuze. Zo boekt u altijd precies het arrangement dat u zoekt!

Profiteer van de beste aanbiedingen tijdens Disney Betoverende Kerst.

Bezoek Disneyland® Paris met het gehele gezin tijdens de mooiste tijd van het jaar. De Disney® Parken worden in de kerstperiode omgedoopt tot een waar wonderland tijdens Het speciale Disney's Betoverende Kerst seizoen. De kerstversiering, outfits van Disney Figuren, speciale shows en spectaculair vuurwerken zorgen voor het ultieme magische kerstgevoel.

Magische kerst in Disneyland® Paris

De Kerstman en de Disney figuren zijn druk bezig met de voorbereidingen voor een betoverende kerst. Ontdek de kerstparades, Disney figuren in hun feestelijke kostuums, de kerstdecoraties en de duizenden magische lichtjes tijdens kerst in Disneyland Paris. De feestdagen zijn nog nooit zo magisch geweest!

Kerstaanbiedingen Disneyland® Paris

Ga gezellig met uw familie genieten van de zeer bijzondere kerstsfeer in Disneyland® Paris tijdens Disney’s Betoverende Kerst van aanvang november t/m eerste week in januari.

Aanschouw sfeervolle kerstshows, een nieuwe kerstparade die ook in de avond als lampjesparade te zien is, feestelijke decoratie, duizenden lampjes en alle Disney figuren in hun bijzonder fraaie kerstpakjes. Een kerstaanbieding tijdens de feestdagen brengt u veel magie!

Het Disneyland® Park vormt het epicentrum van het kerstseizoen met feestelijke decoratie in Main Street U.S.A.® en Central Plaza. De torenhoge kerstboom op Town Square bevat maar liefst 5000 LED lampjes en wordt iedere avond op magische wijze ontstoken. In heel Main Street U.S.A.® klinkt kerstmuziek en op bepaalde tijden komt er zelfs sneeuw naar beneden. Reden genoeg om uw familie te verwennen met een super mooie kerstaanbieding.

Kerstdecoraties zorgen voor de ultieme kerstsfeer

Het gehele Disney® Park zal gedecoreerd zijn met prachtige kerstverlichting en de Disney Figuren zullen in hun mooiste kerstkostuums in het park te vinden zijn. Tijdens Mickey’s Magical Christmas Lights, zal de Kerstman samen met de Disney Figuren in Town Square de reusachtige kerstboom verlichten. Zij zullen voor een onvergetelijke avond vol met bekende kerstliedjes zorgen. Verder zal het Disney kasteel in een adembenemend ijspaleis met duizenden lichtjes veranderen. Disneyland® Paris zal tijdens de vrolijkste feestdagen van het jaar uw mooiste dromen en kerstgedachtes uit laten komen!

Disneyland® Paris magische Kerstparade

Mickey en de Kerstman zorgen in het winterseizoen voor de vrolijkste kerstparade, vol met Disney Figuren, prachtig gedecoreerde wagens en vrolijke kerstmuziek. Tijdens de parade helpen de Disney Figuren de Kerstman om zijn pakjes op tijd te leveren en voor een magische kerst te zorgen. De Kerstman en zijn elfjes sluiten de parade af met een grote betoverende kerstslee.

Disney Dreams of Christmas

Tijdens de kerstperiode in Disneyland® Paris zal de spectaculaire Disney Dreams of Christmas u betoveren! Anna, Elza en Olaf, uit de film Frozen zullen voor een avondshow vol met magische en onvergetelijke kerstmomenten zorgen. Tijdens de Disney Dreams of Christmas zullen de fonteinen, het vuurwerk, de laserlichtjes en de special effects u met de echte kerstsfeer betoveren.

Waarom boekt u een hotelarrangement bij C&O Travel?

C&O Travel is uw partner als het gaat om gunstig en vooral vertrouwd boeken voor uw geweldige droomreis naar Disneyland® Paris.

U profiteert van tal van voordelen:

✓ Sterke hotelcontracten met gunstige prijzen
✓ Hotels zijn bekend met C&O Travel gasten
✓ Lid van VVR en Vergund reisbureau
✓ Veel kennis bij ons Disneyland team